Şimdi Ara

Yeni laptop alacak olsanız tekrar Toshiba alırmıydınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

cok kaliteli ve problemsiz tekrar alırımda benimkinden cok daha iyi bir modeli cikmadi henuz (imzama bakin)
    arastırıyorum

Santarosa li, 512nivida, 300GB HD 2.4 islemcili bir Toshiba varmi ? (Qosmio haric)

A305-S6845

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114473

• toshiba alırdım ama 2 kere servise gitti şu an.
    ama del veya acerda olabilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

toshiba alırdım ama 2 kere servise gitti şu an.
    ama del veya acerda olabilirdi

Acer sağlam ayak değil.
  • a200 ün yeni serisi geliyor sanırım ve tasarımları bence manyak olmuş sitesinde olması lazım
  • DH yorumları ile 1 sene önce Toshiba A100-847 aldım.Hiç sorun çıkartmadı. Bundan sonraki de bir Toshiba olacak
  • toshiba kaliteli ama pahalı

msi öneririm
  • ben bu a300 lere bittim yau tasarım falan bitmiş fantezi olsun diye soruyorum ne zaman geliyo bunlar :)
  • 2 çeşit laptop vardır;

1- TOSHIBA ve
    2- Diğerleri.
  • ki toshiba ona dokunmak farklı bir duygu ahhh A50 laptopum ahh kahrımı az çekmedi ondan sonra kullandığım fujitsu siemens toshibanın takliti gibiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

ben bu a300 lere bittim yau tasarım falan bitmiş fantezi olsun diye soruyorum ne zaman geliyo bunlar :)

A300 çıkalı baya oluyor.
  • Acer ile Toshibayı karşılaştıran arkadaşlara hayret ettim. Acerlerin ekranları neredeyse yaptığınız işi, oynadığınız oyunu göremeyeceğiniz kadar feci.

Sırf ekran için 10000000 kere Toshiba. Acerin lafı bile geçmemeli.
  • arkadaslar yorumları okudum ve bi yorumda ben yapam dedim
    ben yaklasık bir bucuk senedir bu forumdayım ve laptop almaya calısıyom neredeyse sitede önerilen marka ve modelleri inceleme fırsatım oldu her ne kadar bilgim az olsada
    bi süre lg pesinde kostum hos modelleri var casper tavsiyesi hiç kimse olmasada bi kac diğer arkadaslardan onunda tavsiyesi üzerine onuda baktım tam alacakken kampanyaya cattım buraya sordum bakalım dedi herkes gitttim inceledim aldım hatta aldıktan sonra da muhabbet ettik sizlerle
    pahalı kabul ama adamlar cidden teknoloji yapmışlar alet görkemli hoş performansıda iyi
    ben bugun olsa yine alırım bi kere kalite ve dev marka var
    adamlar hakkını vermişler
    sayglarımla bu tamamen benim görüşüm
  • A100 912 ye işkence etmeye devam ediyorum

daha sapasaglam taaaşşşş gibi

ileride ilk tercihim yine toshiba olacaktır ( tabi fiyat uygun olursa )

adamlar yapmış yaaa

• toshiba 23 O modelini kullanıyorum gerçekten harika bir makina toshibanın her modelini tavsiye ederim memnun kalabileceğiniz bir marka.
  • a100 847 kullanıyorum ve bundan sonra hayatım boyunca kullanıcağım bütün notebookların toshiba olmasına özen göstericem.
  • toshiba kaliteli ancak gereğinden fazla pahalı..
    ayrıca her modeli kaliteli değil..

eski elde kalan donanımları üretimden kalkacak ürünleri ucuz laptoplarında kullanıyor..

ayrıca parçalarıda toshiba değil..diğer markalar gibi ordan burdan seçme ürünler..
    çok daha iyi işlemcili olan markalar var..bunlar kalitesiz değil..çünkü intel..hepsi intel..

ucuz toshiba alacağına asus-LG-ACER- arasında dolaşırdım.en iyi donanımlı olanlarını alırdım..
    toshiba saç saç paraları paraları reklamını aklıma getiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 4 Mayıs 2008; 15:05:01 >
  • Toshiba diğer dandik markaların sony vaio dahil olmak üzere kullandığı hdd veya dvd sürücü markalarını değil kendi ürettiği Toshiba HDD ve Toshiba DVD sürücü gibi kaliteli donanımlar kullanır..
  • Kesinlikle Toshiba, ilk laptopumdan sonra Toshibaya kanım çok ısındı 2. sını de Toshiba aldım, LCD yide Toshiba aldım, adamlar ne yapsa gözüm kapalı alasım geliyor. Fiyatları da makul düzeylere indi. Hiç riske girmeye gerek yok, al Toshibayı tepe tepe kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

kesinlikle toshiba kalite olarak daha iyi fiyat olarak da yüksek olması normal

kesinlikle toshiba olsun dandik olsun yahu
  • toshiba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.