Bildirim
Yeni laptop alacak olsanız tekrar Toshiba alırmıydınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sismayy
slm arkadaşlar bu başılığı birazda toshibadan ne kadar memnunsunuz onu ögrenmek için yazdım özellikle A200 serisinden
yeni bir laptop alacak olsanız tekrar toshiba mı alırdınız?? neden??
Para sorun değilse toshiba en iyi tercih.Kaliteli kasa yapısı ergonomiklik laptop için çok önemlidir ve toshiba bunu gerçekten iyi yapıyor. -
quote:
slm arkadaşlar bu başılığı birazda toshibadan ne kadar memnunsunuz onu ögrenmek için yazdım özellikle A200 serisinden
BU 3.notebookum--
1-TOSHIBA M70-160
2-TOSHIBA A100-003
3-TOSHIBA A200-1LA SELECT MODEL
sanırım yazının başlığındaki soruya verebileceğim en net yanıt bu......
TOSHIBA DA tabiiki her marka elektronik cihaz gibi arıza verebilir.Adı üstünde elektronik.Birde seri imalat esnasında illaki montaj kaynaklı hatalar olabiliyor.bu çok normal.
Ama bildiğim bir şey var ki yinede diğer markalr içinde en az arıza veren ve Türkiye genelinde çok yaygın bulunan yetkili servisleri ile çalışan güçlü kaliteli bir markadır.
ayrıca diğer bazı markalr gibi çok başlı değildir.Türkiye deki tek ithalatçısı TNB BİLGİSAYAR VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ DİR.
-
toshiba almazdım çünkü iyi modelleri çok pahalı. tavsiyem için imzama bak. -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln
toshiba almazdım çünkü iyi modelleri çok pahalı. tavsiyem için imzama bak.
toshiba ile acer ın kasa kalitesini ve satış sonrası desteğini bir tutamazsın. Evet,aynı paraya toshiba'ya göre daha özellikli olsada acer,kaliteleri aynı değil.toshiba alanlar yalnızca özelliklere değil aynı zamanda kaliteye de para öderler ve pişman olanı çok azdır -
daha once a200-1bp kullanıyrdm bu 2. laptopum x200-15k toshibadan cok memnunum -
Ben acer 5920g kullanıyorum,sebebi piyasada şuanda fiyat/performans olarak lider ve dış görünüş olarak da iyi...ama aynı fiyatta ve aynı özelliklerde toshiba olsa kesinlikle toshiba derim... -
A200 serisinden kesinlikle almam aynı paraya daha üst özelliklerde Acer , Msı falan alırım çok param olursa Sony alırım -
aaaahhh.aaaaaah sırf 17 inç ağır olur diye son anda vazgeçtim.X200-15K dan. a200-1LA select aldım.
tamam benimkide çok iyi ama X200-15K yanında lafı edilmez.. -
Param yeterse sony olmazsa ikinci tercihim toshibadır.15 aydır kullanıyorum bir tek sorun çıkarmadı.üstelik ürün desteği,yanında gelen kendine has programlar malzeme kalitesi kendini belli ediyor.bu tip konularda bi daha asla fiyatı özelliğine göre düşük cihazları almam.akıl var mantık var firmalar aptal değil size üstün özellikli bir cihazı ucuza versin, yada sırf marka diye dandik bi bilgisayarı size pahalıya satsın.marka dedin mi sadece isim olarak düşünmek yanlış.ne kadar para o kadar köfte -
sağolun arkadaslar cevaplarınız için bende HP den toshibaya geçmek üzereydim hala HP forumu sallanıyor bu yüzden
Top bir bende bir HP servisinde oluyor şuanda 2-1 öndeler ama herşey pazartesine kaldı merak edenler HP forumunda "servise gittim ve yaşadıklarım" adı altında konuyu okuyabilirler SAYGILAR -
kesinlikle toshiba kalite olarak daha iyi fiyat olarak da yüksek olması normal -
quote:
Yeni laptop alacak olsanız tekrar Toshiba alırmıydınız?
Piyasada başka laptop'lar da var mı ki? -
quote:
Laptop'lar 2'ye ayrılır:
1: TOSHIBA marka olanlar...
2: TOSHIBA marka olmayanlar... -
Bedava laptop verseler ne alırdınız diye başlık olsa daha iyi olurdu.
A-200 serisi kullanıyorum. Toshibanın zayıf yönleri soğutma sistemi aşırı sesli-harddikler sesli-optik sürücüler dandik ,
Kasa normal bence, hp pavilion un kasaları çok daha kalitelidir.
Lcd ekran kalitesi de diğer markalara göre ortalama seviyede,
Hoparlörler gayet başarılı.
Aslında 4 4lük laptop yok,kendisin bir eksiği çıkıyor. Başkasının tavuğu kaz gibi gelir laptop işinde. -
şimdiki aklım olsa dell alırdım
a200-1ah...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 26 Ocak 2008; 18:47:38 > -
toshibalar iyidir sağlamdır.sorun çıkarmazlar kolay kolay.ama fiyap performans ürünü arıyorsan kesinlikle acer.kalite olarak da acer hiç fena sayılmaz.şuan toshiba kullanmama rağmen yeni alacak olsam fiyatı yüzünden acer alırdım. -
acer da hakkaten son kasası güzel sanırım.eski kasanın ısınma problemi ekran çatlamasından sonra ders aldılar galba:D -
evet son kasa harika.bi kaç saat önce 5315 modelini aldım.program kurulumlarını yapıyorum şuan.kendi toshibamı kullanmak içimden gelmiyor şimdi -
biz de bi ay kadar önce 5720 serisinden aldık bi tanıdığa.işallah bi sorun çıkmaz bu kasada ben seçtim çünkü:D
Benzer içerikler
- toshiba bios tuşu
- yazılım için laptop
- ipad mi macbook mu
- macos 15.2
- asus zenbook 17 fold oled fiyat
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X