Şimdi Ara

Yeni laptop alacak olsanız tekrar Toshiba alırmıydınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Toshiba her zaman number one..............
  • windows kullanmaya devam edersem bir 'VAIO' almak isterim. ya herşeyi tamamen değiştirip bir 'MAC' alabilirim. sonuçta toshiba'ma da az bi para vermedim. üstüne 1000 lira daha koyup japon yada usa malı gerçekten orijinal bi alet alırım. tamam toshiba iyi güzel ama işçiliği o kadar da kaliteli değil. Türkiye'dekiler çin malı sonuçta. sony yada mac olmadı mı? o zaman 'ASUS' alırım. bidaha toshiba zor.
  • Toshiba olmayacağı bi kesindir bundan sonraki dizüstü bilgisayarım,
    çektirdiklerini göz önüne alırsam imkanı yok.
  • Eğer daha önceden Hp almamış olsaydım kesinlikle tercihim Toshiba olurdu.Yaka silktiriyo Hp bana.Keşke Hp almasaydım.
  • Önceden Dell kullanıyorudm serviste çok problem yaşadım neyseki sonra değiştirip Toshiba tecra TECRA A8-104 aldım şimdilik memnunum bana Toshiba markası herzaman fiziksel darbelere karşı diğerlerinden dayanıklı gelmiştir ama bilmiyorum istisnalar olabilir. Tekrar leptop alıcak olursam şimdiki tecrübeme dayanarak Toshiba alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 24 Mayıs 2008; 18:10:49 >
  • a200-1yx kullanıcısıyım hani hakikaten kaliteli aletler üretiyorlar alali 4 5 ay filan oldu ama daha en ufak bir problem bile cikarmadi.tekrar alicak olsam ki alicam toshibadan sasmam.hem kaliteli hem tasarımı güzel daha ne olsun ki :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.