Bi kere aldım 2 sende büyük bir problem çıkarmadı.
Yine alacak olsam yine alırım
A200-1VL modelde ısınma ve fan sesi nasıl? rahatsız ediyor mu ses?
quote:
Orjinalden alıntı: Leite
A200-1VL modelde ısınma ve fan sesi nasıl? rahatsız ediyor mu ses?
ısınma fazla değil.ancak sürekli çalışmada fan sık aralıklarla devreye giriyor çıkıyor. Ama zaten santa rosa nesli işlemcilere sahip dizüstülerin hemen hepsinde fan çalışması fazla. VAİO da TOSHIBA DAN daha fazla fan sesi var.
şu anda A 100 912 kullanıyorum ve bundan sonra da bir laptop alacagımda ilk tercihim toshiba olacak 1 yıldır herhangi bir problemle
karşilaşmadım
A100-011 kullanıorm hiç bir sorun yaşamadm allaha şükür...tekrar alcak olsam yine ilk tercihim Toshiba olur Arkadşmda acer 5720 war, toshiba kullandktan sonra onun laptobu kullanmak çok tuhaf gelio ve kullanamıorm rahatsz oluorm
ben de a200 1 Ah aldım genel anlamda memnunum ama alacak arkadaslar pili uzun dayanan laptop tercih etsinler. Çünkü 1.5 saat zor dayanıyo ve ben kabloya bağımlı oluyorum gene. ben bidaha alırsam markasına bakmadan bataryası uzun giden laptop alıcam, sizde buna diikkat edin arkadaslar...
navigator haklısın özellikten megahertz den önce bakılması gereken çok şey var.gerçi kişisine göre değişiri benim de 15 aydır kullanıyorum pili adam gibi 15 kere zor kullanmışımdır :) ama hızı rami kapasitesi kökleyip diğer şeyleri unutmak da yanlış ana fikir olarak.mesela toshiba nın ses tekerleri küçük ama bence acayip kullanışlı tuşlarla uğraşıcağına pratik,herşey yerli yerinde
bidaha alcak olsam monster'a yaptırırdım bitane. ama a100-847'imden memnunum :D
cok kaliteli ve problemsiz tekrar alırımda benimkinden cok daha iyi bir modeli cikmadi henuz (imzama bakin) arastırıyorum
Santarosa li, 512nivida, 300GB HD 2.4 islemcili bir Toshiba varmi ? (Qosmio haric)
arkadaşım sen makinanını ram takviyesi ile modifiye etmişsin.ben bunun ekran kartı performansını arttıracağını düşünmüyorum. ancak elindeki modeli 1 yıl kullandım hemen hemen .gerçekten orjinal haliyle bile oldukça performanslı bir makina. Ama teknolojiye ayak uydurmak zor tabii.Nerdeyse 8000 serisi geforce lar bile kısa bir süre sonra miadını dolduracak. şimdi de perlyn 45 nanometre işlemci nesli T8000-T9000 Ler geliyor.Bakalım Toshiba satellite serilerinde yeni cihazlar nasıl olacak.
Toshiba KuLLanıyorum MutLuyum Bidaha aLmak Nasip oLurmu biLemicem
quote:
Orjinalden alıntı: mybo37
arkadaşım sen makinanını ram takviyesi ile modifiye etmişsin.ben bunun ekran kartı performansını arttıracağını düşünmüyorum. ancak elindeki modeli 1 yıl kullandım hemen hemen .gerçekten orjinal haliyle bile oldukça performanslı bir makina. Ama teknolojiye ayak uydurmak zor tabii.Nerdeyse 8000 serisi geforce lar bile kısa bir süre sonra miadını dolduracak. şimdi de perlyn 45 nanometre işlemci nesli T8000-T9000 Ler geliyor.Bakalım Toshiba satellite serilerinde yeni cihazlar nasıl olacak.
geldi bile (t8000).. bknz casper (gerçi casper , öğğkk)
toshibanın yeni kasalı modellerinden war arkadasımda cok cabuk yıpranmıs makına
TOSHIBA A 200 1LA SELECT MODEL........
Mac-book birinci tercihim olurdu..Ama şu an toshibamdan çok memnunum son 4-5 ayda en fazla 3-4 gün kapalı kalmıştır 7-24 açık ve hiçbir donanımsal sorun yok..
quote:
Orjinalden alıntı: Pulstar
Laptop'lar 2'ye ayrılır:
1: TOSHIBA marka olanlar... 2: TOSHIBA marka olmayanlar...
Ibm'i hiç duymadın sanırım
Toshiba forever...
Dert değil ....2 sene sonra da Toshiba alırız....
Herzaman toshiba!!!
Son tasarımını şahsen ben pek beğenmedim. Hp lerin tasarımı çok güzel.