Şimdi Ara

YENİ LAPTOP ALCAM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500 2000 liralık bi laptop alcam ancak önümüzdeki 5-10 sene oyun konusunda ekran kartının sorun çıkarmamasını istiyorum acaba ekran kartı hızı ram belleği kaç olmalı.

• 5-10 sen bir laptop için uzun bir süre hele oyun oynıycaksan...kim bilir 2 gün sonra neler çıkar neler
  • 5-10 sene biraz abartı. şöle 2-3 sene desen tamam da.bu arada alabileceğin en iyi makina şuan bu.fiyatta süper özellikleride
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LX-PMB02-077
  • 5-10 sene mi? Ciddi olamazsın...

Şu an aldığın en iyi ekran kartlı bilgisayar 2 sene sonra sorun çıkartmaya başlar, haberin olsun.

Oyun oynamak istiyorsan git masaüstü bilgisayar al.
  • 5-10 sene derken bide 1500-2000 lira fiyat araliginda
  • Piyasada ki en iyi notebook'u alsanda 5 sene sorunsuz en yüksek kalitede oyun oynaman mümkün değil.
  • 5 yıl neyse hadi idare ederde bi şekilde 10 sene abartı olmuş

1500-2000 TL aralığında bakabileceğiniz modeller
    Asus N61ja - i5 işlemcili olan
    Sony VPC-EB1S1E
    Samsung R580 - ekran kartı nvidia, dx10.1
    +Acer i5-5650 + Pb i5-5650 modelleri

Kullanıcıların yorumların paylaştığı konular forumda mevcut. Oralardan daha net bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Sony Vaio VPCEB1J1E/WI için 1520 TL. 6 taksitli fiyat aldım bu laptop için yorumlarınız nedir?

1 kac arkadaşım vaiolar için ısınma problemi var dediler.. var mı böle birsey?

kamerası 0.3 mp? görüntü kalitesi cok mu kötü?

ses nasıl? suan toshiba kullanıcısıyım sesden cok memnunum..

kasa ve configirasyon bana yeterli benim için tek eksiği bluetooth özelliğinin olmaması onuda artık ahrici takıcaz...
  • öncelikle vaio'larda (en azından bildigim modellerinde) o kadar abartı bi ısınma durumu yok.ve oldukça sessiz çalışıyorlar.tasarım da bence şık.
    kamera boyutlandırması icin verilen mp degerlerine bakma.son dönem kimi laptoplarda farklı bi teknik kullanılıyor.daha düşük boyutlandırmaya ragmen daha flat bi görüntü kaydı oluyor.acer'ın bi kac modelinde bunu test ettim,kendi özel tasarımları ve yazılımları var dı bunun için.sony gibi kendi yazılım ve utility secenekleri bolca bulunan bi marka kesinlikle o webcam icin bişi geliştirmiştir.

ses konusuna gelirsek toshiba kullanıcısyım demişsin.kimi toshiba modelleri harman/kardon hoparlörler kullanıyor,eger seninki de onlardansa bekledigin ses performansını sony'den alamazsın.ama bana sorarsan da bi laptop tercihindeki en son kriterim hoparlör kalitesidir.zira harman/kardon bile olsa o zayıf hoparlörlerden elde edilen zayıf,pass,gürültülü ses katlanılacak gibi degil.ama tabi dış ortamlarda cok sık kullanırım ses seviyesi benim icin önemli diyorsan o senin bilecegin iş.
    kısacası bu fiyata bu ürün alınabilir diye düşünüyorum.ayrıca kişisel algılama ama toshiba bi laptopdan sonra sony almak,ford fiesta'dan inip audio a3'e binmek gibi olur senin için bu sacma benzetmeyi dikkate almayabilirsin :P ama sony konusunda icin rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discopolis -- 16 Mart 2010; 1:55:26 >

• laptop da bu dediğin tamamen imkansız bugünkü her oyunda mükemmel sonuç verse de ekran kartı değiştirilmesi imkansız olacağı için 2 sene sonra yenisini isteyeceksin. tavsiyem masaüstü alman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.