Şimdi Ara

Yeni laptop aldım ama kasıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
9.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunlar için idareten şunu kullanabilirsin:https://www.razerzone.com/cortex/boost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Nisan 2017; 22:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ise yariyor mu sence bide ben driverleri guncellemek icin driver booster kullandim acaba yanlis mi yaptim?

• OguzhanYaren O kullanıcısına yanıt
    IObit ürünleri ile ilgili bir konu açmıştım. Galiba bu sürücü bulucular yanlış sürücü yükleyebiliyor. Hiç kullanmadım ben. IObit ürünlerinin çoğu işe yaramaz zaten.
    Bence fazla işe yaramaz ama denemekten zarar gelmez. Geçici çözüm zaten bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Nisan 2017; 22:52:45 >
  • Laptopta ssd bulunuyor mu?Bulunmuyorsa hddniz kaç rpm?5400 mü yoksa 7200 rpm mi?O sistemden performans alınabilmesi için ssd şart.Normal hdd varsa yazık ediyorsunuz sisteme.
  • Laptop oldugu icin elimden bisey gelmez evet 7500lik hdd var driver guncellemek icin ne kullanabilirim farkli?

Kendi sitesinden güncellemeni öneririm ama sen bilirsin yine de:https://uzmanim.net/soru/driverpack-solution-nedir-nasil-kullanilir-nereden-download-edilir/8520

Dikkat et de yan programlar kurulmasın (Yandex, Avast vs.). Yan program kuruyor diye biliyorum.
    Bu da kendi sitesi:https://drp.su/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Nisan 2017; 23:3:15 >

• bizim kalemlik bu kez bir erkeğe yardım ediyor
    7500 lük derken rpm den mi bahsediyorsunuz?Eğer öyleyse böyle bir birim yok.Sizin sorun büyük ihtimalle hdd den kaynaklı.Deneme şansınız varsa başka bir hdd ile deneyin.Bir de hdd okuma yazma hızını test eden programlar var.Onları da bir denerseniz bi ihtimal sorunu bulabilirsiniz.Hddyi test etmek için herhangi bir program denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Programın gerçek zamanlı korumasını kapat önce bir. Hafifleyecek mi sistem görelim.

Antivirüs gereklidir. Çeşitli virüslerle verilerinin şifrelenmesini istemiyorsan kullanmalısın. Ama kaliteli bir antivirüs ve kasmayan.

Ücretsiz olarak Avira, ücretli Avira ya da Norton hafif ve iyidir. Ağır istemiyorsun sen galiba zaten.

Her bulduğun programı indirip yönetici izni vererek çalıştırmıyorsan defender yeterli.

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Senin bir işin yok mu? Link verdik o kadar o gün. Tamam, anladık; herkesle uğraşmak istiyorsunuz. Ama benle uğraşmayın. Yardım etmeyecekseniz konuyu dağıtmayın. Kendinizi komik zannetmeyin. Şakanın da bir adabı, usulu, olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Nisan 2017; 23:6:43 >
  • Denemedim ama servis değiştirdi hddyi yenisi bu 750kb/s okuma hizi dediler. Bilmiyorum tam olarak.

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi, hafifi, ücretsizi varken niye Windows Defender kullanayım ki? Siz kullanıyorsanız saygı duyarım; sizin kararınız.

Harddiski niye değiştirdiler?

• Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama laptop almakla biraz hata etmişsiniz, laptopların performansı hala masaüstüne yetişebilmiş değil. Ha iş gereği laptop almışsınızdır,orası ayrı.
  • Bence bir hdd test programı deneyin.Hddtune programı işinize yarayabilir.Bence ilk önce bu programı deneyin eğer sıkıntı yoksa programlara yönelin.Hdd değiştiyse önceki sorun tekrar etmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Bence bir hdd test programı deneyin.Hddtune programı işinize yarayabilir.Bence ilk önce bu programı deneyin eğer sıkıntı yoksa programlara yönelin.Hdd değiştiyse önceki sorun tekrar etmiş olabilir.

HD Tune'de bad sector taraması yaparken quick scan'ın işaretini kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Nisan 2017; 23:22:24 >
  • Bende daha yeni dell 7565 aldım ama o eski windows 7 performansını alamıyorum bunda. Eğer beklentiniz o yöndeyse windows 10 un daha yavaş bir sürüm olduğunu kabullenmekten başka çare yok. Yukarıda yazılan herşeyi denedim, defalarca formatladım bilgisayarı ama hala istediğim performansı yakalayamıyorum. Özellikle olağan bir durum olan masaüstü geldiğindeki 3-5 dk %100 disk kullanımı deli ediyo beni. Son çare bitane ssd alıcam bakalım durum ne olucak. Ha bende donma felan yok ama beklentimi karşılayamadı yinede.

• Tam olarak nasıl kasıyor ? Ekran kartını varsayılan olarak entegre grafik kartından çıkar.
  • Sistemin oyun hariç gayet güzel bir sistem. Çözümün basit ssd alacaksın. Bende aldım ve çok memnunum. Pc tuşa bastiktan bikac saniye sonra açılmış oluyor ve açılır acilmaz istediğin programı acabiliyorsun ve hemen açılıyor kesinlikle oneririm
  • Çok da şey etmemek gerek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.