Şimdi Ara

Yeni Laptop Aldım, öneri ve ilk şarj. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
47.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ek olarak: üstünde bataryası olmadan fişe takılı halde çalışan notebooklar elektrik arızalarında ani yükselmelerde vs. ciddi hasar alabilirler, bunuda belirtmek lazım
  • Yukarda uzuuun uzun açıklamama rağmen neden hala aynı sorular geliyor anlamış değilim. Gelen mi okumuyor ben mi anlatamamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

Yukarda uzuuun uzun açıklamama rağmen neden hala aynı sorular geliyor anlamış değilim. Gelen mi okumuyor ben mi anlatamamışım.

herkes sorusuna anında cevap alabildiği için, sanırım okumaya tenezzül eden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

Yukarda uzuuun uzun açıklamama rağmen neden hala aynı sorular geliyor anlamış değilim. Gelen mi okumuyor ben mi anlatamamışım.

herkes sorusuna anında cevap alabildiği için, sanırım okumaya tenezzül eden yok

Doğrudur zaten geçen farkettim forumdada sabit konusu var nasıl batarya kullanılır diye oraya bakanda yok

• pis hortlatırım

bu li-ion bataryalara çok güvenmeyin beyler..tmm hafızalı pil teknolojisi ama bunlardada sıfır laptop üzerinde geleni pek bilmem ama sıfır batarya aldığınızda aynı motor açma gibi açma muhabbeti var..aldığım yer söylemişti..0 batarya aldım eleman ilk kullanmadan önce kapalı şarjda 18 saat şarjda kalsın dediydi..ya bilmiyorum belki kimine göre şehir efsanesi olabilir ama bu işlem yapılmadığında bataryada % 10-12 lik aynı hdd lerdeki gibi bad sector oluşma muhabbeti varmış ben bad sector dedim isteyen ölü alan desin adını siz verin artık.

birde pil açıldıktan sonra 3 haftada bir tam boşaltma ve dolum yapmak yeterli..birde kapalı şarj pilin daha uzun ömürlü olmasını sağlar benden demesi ;)
  • Bende de GT70 Dragon Edition var mesela batarya şarj olurken oyun oynasam bi sıkıntı çıkar mı acaba bilenininz edeniniz var mı?
    Hortlatmş oldum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

pis hortlatırım

bu li-ion bataryalara çok güvenmeyin beyler..tmm hafızalı pil teknolojisi ama bunlardada sıfır laptop üzerinde geleni pek bilmem ama sıfır batarya aldığınızda aynı motor açma gibi açma muhabbeti var..aldığım yer söylemişti..0 batarya aldım eleman ilk kullanmadan önce kapalı şarjda 18 saat şarjda kalsın dediydi..ya bilmiyorum belki kimine göre şehir efsanesi olabilir ama bu işlem yapılmadığında bataryada % 10-12 lik aynı hdd lerdeki gibi bad sector oluşma muhabbeti varmış ben bad sector dedim isteyen ölü alan desin adını siz verin artık.

birde pil açıldıktan sonra 3 haftada bir tam boşaltma ve dolum yapmak yeterli..birde kapalı şarj pilin daha uzun ömürlü olmasını sağlar benden demesi ;)

Bende

• Asusun yeni kullanım klavuzuna baktım. Onda da ilk 3 saat kullanmadan önce şarz edin diyor. :)
  • Herkes ayrı bişey söylemiş şimdi açmadan direk sarja takıp 12-14 saat tutmak mı gerek yoksa açıp içindeki sarj bittikten sonra mı takmak gerek ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cansuu84 C kullanıcısına yanıt
    Msı leptop alan var oyun oynamadan bataryası kaç saat gidiyor bilen varmı 6 saatmi 10 saatmi oyun oynamadan
  • ferhatdenizz F kullanıcısına yanıt
    Bende gs70 var daha 2 ay oldu olmadı ama ne 6 saati 3 saati normal kullanımda zor görüyor 2 saat rahat görütüryor ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.