Şimdi Ara

YENİ LAPTOP ALMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan kullandığım bilgisayarın özellikleri aşağıdaki gibi.
    Arada sırada oyun oynadığım da oluyor.

Intel İ5 4.Nesil 4210 M CPU @ 2.60 GHz 2.60 GHZ
    8 GB RAM
    Intel(R) HD Graphics 4600
    NVIDIA GeForce GTX 850M
    500 GB HDD

5 , 6 bin lira ile alacağım bir laptop bu laptopdan ne kadar üstündür? Değer mi ve ya bu laptopa SSD ya da ram takviyesi yapsam nasıl olur?

yardımcı olur musunuz.

• Bende asus x550jk var
    i5 4200h
    8 gb ram
    gtx 850m

Can sıkıntısından laptop bakıyorum.Şu karantina durumundan sonra iş durumuna göre yeni notebook a ihtiyacım olabilir çünkü batarya sadece 1 saat gidiyor,cihaz ağır ve ekranı 768p olduğu için.Duruma göre devam da edebilirim bilmiyorum.

Birkaç haftadır araştırma yapıyorum aynı sizin bütçe aralığında 5-6k arası ne yazıkki adam akıllı bir notebook yok.
    Yani bizim cihazlardan üstün donanıma sahip bir notebook bulamadım. 5-6k seviyesindeki cihazların çoğunda harici ekran kartı bile yok yani 850m ararsın demedi deme gerçi ben artık oyun oynamıyorum ekran kartına da ihtiyacım yok gerçi de.Performans yönünden 5-6k da bizim cihazlardan daha performanslı cihaz yok diyebilirim.Ha ekran kalitesi,kasa kalitesi vs bilemiyorum çünkü her geçen yıl teknoloji gelişiyor,üretim teknolojisi ilerliyor.

Tavsiyem eğer bir şikayetin yoksa devam etmendir.Ssd al mutlaka faydasını görürsün.Ben 5 yıl önce laptopu aldığım ilk ay ssd ile güncellemiştim iyiki de yapmışım diyorum.

• bence bu aralarda laptop alınmaz .
    en ucuz gtx 1650 li cihaz 6000 papel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük kullanıcıysanız ve 4K videolarla işiniz olmayacaksa, yeni laptopa gerek yoktur.

SSD ve RAM takviyesi dışında, işlemci güçlendirmesi yapılabilir, Core i7-4610M takılabilir mesela.
  • RAM ( Ram büyük ihtimal dandiktir) eklemesi ve SSD ile fps artışı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

RAM ( Ram büyük ihtimal dandiktir) eklemesi ve SSD ile fps artışı olur mu
    Oyunlardaki FPS değeri, işlemciyle grafik işleyiciye bağlı

Belirgin FPS artışları için yeni sistem alınmak zorunda
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Ram ve SSD Eklenmesi oyuna daha hızlı girebilmeni oyun içerisinde daha uzun stabil oyun oynamanı sağlar. Fakat çok belirgin bir fps farkı olmaz en fazla 8-10 Fps farkeder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • game-debate.com
    AMD Radeon RX 480 8GB compare Nvidia GeForce GTX 1060 GPU
    https://game-debate.com/gpu/index.php?gid=3575&gid2=3540&compare=radeon-rx-480-8gb-vs-geforce-gtx-1060

Bu site üzerinden mevcut sistemini ve gözüne kestirdiğin sistemin farklarını görebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.