Şimdi Ara

Yeni laptop bataryam hızlı bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 2 ay önce aldım ve boştayken 50 dk - 1 saat falan gidiyor. Oyun oynarken 20 dkda bitiyor. Bir de, %10a düştüğünde uyarmıyor artık.

1 hafta önce böyle değildi. Film izlerken falan 2 saat gidiyordu, parlaklık yüksekken bile.

Bir de, şarjın yüzdesi de düşmedi. Tam şarj edince, %100 görünüyor. Hemen bitiyor. Önceki laptop bataryamın ömrü bittiğinde yüzdesi azala azala bitmişti. Çözümü var mı?

• Bataryada problem olabilir servise gödnermeni öneririm, göndermeden istersen verilerini yedekleyip temiz bir format at belki yazılımsal bir sorunu vardır.
  • Pilde problem olabilir büyük ihtimal. Servise verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Bataryada problem olabilir servise gödnermeni öneririm, göndermeden istersen verilerini yedekleyip temiz bir format at belki yazılımsal bir sorunu vardır.

Ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum, çünkü %10a düştüğünde artık Windows uyarmıyor. Şu anda bataryasız kullanıyorum ve bu gece şarja bırakıp deneyeceğim sabahleyin. Birkaç gün böyle yaparım. Olmadı garantiye mecbur.
  • Batarya sağlığına bakabilirsiniz batterycare programını kurun kayıp oranına bakın birde leptopunuz hangi marka ve model lenovolarda bu sıkıntı mevcut bazı modellerinde.
  • Format at dene bakalım devam edecekmi.Farklı bir batarya ile denemeye çalış.Uyarı olayıda pc ayarlarında mevcut bunu değşştirmiş olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.