Sevgili dj_alican ; ßu Yeni ßişey DeqiL Ki Forumda 1 Ay Belkide Daha fazLa Oluyor Bir Arkadaşımız Hazırlayıp Vermişti Şu Anda Adını Hatırlayamıyorum.. Ke$ke [Ç]ALINTIDIR.! Yazsaydın.. Saygılarımla Shape0fMyFeaR
quote:Orijinalden alıntı: IcyBoxSevgili dj_alican ; ßu Yeni ßişey DeqiL Ki Forumda 1 Ay Belkide Daha fazLa Oluyor Bir Arkadaşımız Hazırlayıp Vermişti Şu Anda Adını Hatırlayamıyorum.. Ke$ke [Ç]ALINTIDIR.! Yazsaydın.. Saygılarımla Shape0fMyFeaR emeğe saygı
quote:Orijinalden alıntı: IcyBoxSevgili dj_alican ; ßu Yeni ßişey DeqiL Ki Forumda 1 Ay Belkide Daha fazLa Oluyor Bir Arkadaşımız Hazırlayıp Vermişti Şu Anda Adını Hatırlayamıyorum.. Ke$ke [Ç]ALINTIDIR.! Yazsaydın.. Saygılarımla Shape0fMyFeaR quote:Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR Sevgili dj_alican ; ßu Yeni ßişey DeqiL Ki Forumda 1 Ay Belkide Daha fazLa Oluyor Bir Arkadaşımız Hazırlayıp Vermişti Şu Anda Adını Hatırlayamıyorum.. Ke$ke [Ç]ALINTIDIR.! Yazsaydın.. Saygılarımla Shape0fMyFeaR Tamamda şu font unu hiç sevmiyorum çok ciddi duruyo sonuçda burası resmi bi kuruluş değil..
quote:Orijinalden alıntı: psychomanyakquote:Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR Sevgili dj_alican ; ßu Yeni ßişey DeqiL Ki Forumda 1 Ay Belkide Daha fazLa Oluyor Bir Arkadaşımız Hazırlayıp Vermişti Şu Anda Adını Hatırlayamıyorum.. Ke$ke [Ç]ALINTIDIR.! Yazsaydın.. Saygılarımla Shape0fMyFeaR Tamamda şu font unu hiç sevmiyorum çok ciddi duruyo sonuçda burası resmi bi kuruluş değil..Alıntıları Göster