Şimdi Ara

Yeni Lenovo ThinkVision monitör derin siyahlar ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Lenovo ThinkVision monitör derin siyahlar ile geliyor
    LG’nin bir süre önce piyasaya sürdüğü ve daha derin siyahlar ile daha geniş görüş açıları sunan IPS Black panel teknolojisinin müşterileri artıyor. Dell ve LG’nin ardından Lenovo da amiral gemisi monitörünü piyasaya sürüyor.

Lenovo ThinkVision P49w-30 özellikleri ve fiyatı

Lenovo ThinkVision P49w-30 monitör modeli 49 inçlik bir boyuta sahip ve kavisli ekranında 5120 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor. 32:9 görüntü oranı ile oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. İki adet yan yana 2560x1440 monitör benzetmesi yapabiliriz.

Ayrıca Bkz.Lenovo’dan İsviçre çakısı gibi masa lambası

3800R kavis çapı olan monitör 60Hz tazeleme hızı sunuyor ve 350 nit parlaklık seviyesine çıkabiliyor. DCI-P3 renk gamının ise yüzde 98’ini kapsayabiliyor. 2 adet 5W hoparlör ile tatmin edici bir ses seviyesi mevcut. HDMI 2.1, DP1.4, Gigabit Ethernet ve 2 adet Thunderbolt 4 portları olan Lenovo ThinkVision P49w-30 profesyonel monitör modeli 1699$ fiyat etiketi ile Haziran ayında satışa başlayacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/12/22/lenovo-thinkvision-p49w-30-monitor-lgs-ips-black-panel-200001-contrast-ratio-launched%ef%bf%bc/

• Samsung'un OLED olan 49 inchi beklemeye devam.

• Ips olması güzel ama 60hz yi geçememeleri kötü. 100-120 aralarına çıkabilen ips ler var. Misal benim kullandığım predetor x34 de ips panel 21:9 34'' 120hz kadar çıkabiliyor ama ben 100 de kullanıyorum gayet yeterli.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    herşeye gaming bakmayın abicim. bu dünya oyundan ibaret değil. İş dünyası ve tasarımcılarda var bu dünyada bu da iş dünyası için yapılmış bir seri adından da anlaşılıyor Think serisinden... Legion görüp 60hz görürsen o zaman bu yorumu yap yeniden...

• kraix kullanıcısına yanıt

Gaming bakmıyorum zaten hocam. Keşke oyun oynamaya vaktim olsa. Günde 12-14 saati pc başında geçiriyorum. Sürekli tasarım, after effects, ya da blender. Göz algılıyormuş, algılayamıyormuş olayı yapılıyordu ama deneyimli gözler tarafından kanıtlandı aslında gözün 100fps lere kadar algılayabildiği. Sonuç olarak bence 100hz çok daha az yoruyor gözü uzun kullanımda. Bu masaüstüne bakmakta olsa, after effects e ya da web sitelerine bakmakta olsa. 4 yaşından beri pc başındayım, 35'e geldim. İşim pc ile, ömrüm pc ile. Bence monitörün ips ve 100hz civarı olması çok iyi. Yoksa zaten böyle Ultrawide 2K (neredeyse 3K) çözünürlükte 100fps yi oyunlarda verecek ekran kartını kim kaybetmişte ben bulayım.

Bu monitörümden önce de LG'nin ips ultrawide'ını kullanıyordum. Ki bence ultrawide tasarımcılar için kesinlikle bir must. Uzun süredir ultrawide tayım ve 16:9 a dönmeyi hayatta düşünmem, çok büyük rahatlık. Uzun süre kullandığım LG'nin paneli de güzel, fiyatı da uygundu. Ama 60hz idi. Ha ama o 180-200hz olayını ben de anlamıyorum. Yani hem göz o kadarı cidden algılamıyor. Hem de Cs oynamadıktan sonra zaten o fps yi hangi kart verebilir ki, monitör 500 hz olsa ne olacak. Ha bir de gaming düşünsem zaten 900$ bu monitöre(predator x34) bayılana kadar gider VA panel aynı hz yi veren yarı fiyatına, hatta 3te1 i fiyatına bir ton monitör vardı, onları alırdım.

Bu arada diğer konudaki yorumumu gördüyseniz sizi yanıltmasın. Eski alışkanlık hala daha oyunları satın almaya, kütüphaneme eklemeye devam ediyorum. Ama kurmuyorum bile. Bir tek oğlum Forza Horizon 4 ile Nfs oynuyor. Onun dışında eşim de bana kızıyor, nasıl olsa vaktinde yok, niye boşuna alıp duruyorsun diyor :) Rdr2 falan neler neler aldım ama çoğunu ya hiç kurmuyorum bile ya da kurup 1 saat baktığım oluyor, boşuna 50-100gb alanlar doluyor :) Yine sene bitmeden epic'teki indirimden 400 liralık en az oyun alacağım. Ama yetişkin olmanın kötü yanı işte, oynayamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 24 Aralık 2022; 1:54:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.