Şimdi Ara

yeni leon tdı style aracımla bursa izmir arası yakıt tüketimim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın teknik bilgileri nedir. . .motor beygir vs. . .
  • Değerler başarılı ancak,İzmir-Bursa arası 330 km olan şehirler arası yolun ortalamasını keşke 90km/h'e yakın bir değerle gitseydiniz daha değerli bilgiler olurdu araç almayı düşünen arkadaşlar için.70 ile 90 km/h arasında tüketim değerleri arasınca ciddi fark olacağını düşünüyorum...
  • Çok Ekonomik Duruyor Maşallah :) Bu Yeni Motor Seçeneklerini Görünce İnsanın Alası Geliyor.
  • Şu tüketim verileri kadar manipulasyona müsait bir konu yok galiba...

Skoda Superb 1.4TSI ile Ankara'da 4,9 yakmışlığım var. Var ama hangi şartlarda bunu sorgulamak lazım.

Forumdaki çoğu tüketim verisi paylaşımı ne yazık ki spekülatif olmaktan öteye gidemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

hocam sorması ayıptır ne kadara aldınız? ben de düşünüyorum 1.6 TDI STyle + dsg led gündüz farları + alcantra koltuk + kış paketi + açılır panoramik tavan olmazsa olmazlarım,

siz opsiyon dahil ettiniz mi ettiyseniz hangileri?

Pm olarak da cevap verebililrsiniz buraya yazmak istemezseniz.

ben aracı 3000 kmde aldım 46500 e hata boya yok. sıfırını alacakken bu denk geldı opsıyon eklenmemıs halde aldm. bazen led farlısını gorunce ıcım gıtmıyor degıl hanı :)
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    izmirden bahsedıyorum. bayraklı bornova karsıyaka ucyol guzergahlarında kullanım ıle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Sehirici 4.3.

Monaco falan galiba.

Gerçekten iyi değerler. Ben Şirinyer-Alsancak arasını 4.9 ortalamaya kadar düşürmüştüm. Ama 70 km hız sınırlı bir yer şehir içi sayılmaz. Şehir içinde 5.3'e kadar yükselmişti klimalı ortalaması. 1.4 HDi benim motor bu arada. TDi değerleri çok iyi gözüküyor kağıt üzerinde. Şehir içi 5 bile desek iyi şu durumlarda. TSi için de aşağı yukarı böyle diyorlar. Dizel acaba boşuma masraf mı düşünmeden edemiyorum.

o bahsettıgın guzergahta 3.8 lerde gıdıp gelıyor dıyecegım ınnmayacak kımse ama oyle ıste..

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

17" jant ve 3,6 Lt ise 16" lastik ve michelin ile 3 Lt olur demekki. Ha birde ilk bakımdan sonra yakıt düşecek.
    Bende eski leon var istanbul - Yalova körfezi dolandım 3,5 Lt yaktım 68 km/s hız ortalaması ile.

16 jant ve mıchelın lastık ıle bu degerlerı yakaladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Değerler başarılı ancak,İzmir-Bursa arası 330 km olan şehirler arası yolun ortalamasını keşke 90km/h'e yakın bir değerle gitseydiniz daha değerli bilgiler olurdu araç almayı düşünen arkadaşlar için.70 ile 90 km/h arasında tüketim değerleri arasınca ciddi fark olacağını düşünüyorum...

zaten 90 100 cıvarı gıttık lakın ortalama hızı 90 tuttrabılmek ıcın 110 115 gıtmek gerek cunku lambalar dur kalklar konaklamalar vs vs ortalama hızı dusuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

bursa-izmir arası ortalama 75km/h hız ile tüketim ölçülmez. buna reklamasyon ya da kendine terapi denir . 3,6 yaktım vaaaaaaaayy

diyerek anca ergenleri etkilersin

yapılması gereken:

depoyu full lersin şehir içinde- otobanda 100km karışık yol yaparsın ( gecenin köründe çevreyollarda kağnı gibi değil tabiki)

sonra tekrar full lersin

depoya aldığın litre 100 km deki tüketimindir

bu 7 ncı aracım aracın nasıl ortalama yakıt olculur suan ogrenecek degılım. ayrıca dıpnot bursada fulledım ızmırdede fulledım aldıgı yakıt yol bılgısayarı ıle hemen hemen aynı.ıstedıgın zaman ıspata acıgım. benım ne kımseye yalan borcum var neden seata ortaklıgım. ılk seat marka aracım sadece deneyımlrımı paylastım. sacma sapan cevaplar verıp konuyu saptırmayın ınanmayan ıspat ısteyene vs vs vs acık adresımı verırım gelır beraber denerız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Ayni motorlu yeti greenline istanbul ici 6.8 yakiyor... km 6000.

agırlık kullanım tarzı vs vs gıbı etkenler degıstırıyor olabılır. ben aracı aldıgımda yol bılgısayarı 1500 kmde ortlama 5.5 lıtre gosterıyordu. bende suanda 2800 km ortalaması 4.1. kullanım tarzı ıle alakal oldugunu dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Tüketim değeri müthiş.
    Bu değer araç kullanıldıkça 3 buçuktan 3'e doğru inmesin sakın.

Aracınız hayırlı olsun.Bursa'nın yolları çok hoş.

Kullandığınız güzergahı yazabilir misiniz?

goruklede oturuyorum. bursada aracı cekırge gorukle arası kullanıyorum daha cok. gorukleden cekırgeye 4.1 ortalama ıle cekırgeden gorukleye 3.8 ortalama ıle gıdıp gelıyorum. heykel tarafında gıttıgımde ıse 4.3 cıvarında bır ortalama oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

aracın teknik bilgileri nedir. . .motor beygir vs. . .

105 bg 250 nm tork olmalı. maksımum torku cok dusuk devırde verıyor o yuzdan az yaktıgın dusunuyorum. 70 ıle 5.cı vteste 1500 devırde cok rahat ılerleyebılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

şehir içi testi yapmak istiyorsan saat 18:30 da 4 leventten cıkarsın kadıköye gelirsin bakalım ne yapıyor orada anlaşılır... 10 dakikalık şehir içinden min 50 km hızla geçmeyle şehir içi olmaz...

onu ıstanbulda oturanlar yapsın. ne bursada ne ızmırde bahsettıgınız trafık yok. ben kendi guzergahımda kendi deneyımlerım paylaştım arac reklamı yapmıyorum.
  • bi benim astranın ortalaması düşmedi yahu. 6-7lt arasında değişiyor ama full şehir içi.Bazen agresif kullanım falan. Sabah bursaya gideceğim.Km yi sıfırlayıp ortalama yakıta bakacagım.Depoyu fullemeyeceğim için kesin bir değer veremicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Sen vag grubu araba alırsın ama cenazene japon gelir

sordukmu?? yahu bu ne sacma cevap boyle. ben honda fanıyım zaten. honda dizel almaya para yetmedı dıye bunu aldık 5 adet cıvıgım oldu 1 de accord. japonun ne oldugunu cok ıyı bılırım. ben bılgı paylaşımında bulundum sadece bu sekılde cevaplar alıp sınır bozmak ıcın degıl. rıca edıyorum konuyla alakalı cevaplar atalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bi benim astranın ortalaması düşmedi yahu. 6-7lt arasında değişiyor ama full şehir içi.Bazen agresif kullanım falan. Sabah bursaya gideceğim.Km yi sıfırlayıp ortalama yakıta bakacagım.Depoyu fullemeyeceğim için kesin bir değer veremicem :)

muhtemelen devırlı kullınıyorsunuz aracı astrada az yakn bır arac dye bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bi benim astranın ortalaması düşmedi yahu. 6-7lt arasında değişiyor ama full şehir içi.Bazen agresif kullanım falan. Sabah bursaya gideceğim.Km yi sıfırlayıp ortalama yakıta bakacagım.Depoyu fullemeyeceğim için kesin bir değer veremicem :)

muhtemelen devırlı kullınıyorsunuz aracı astrada az yakn bır arac dye bılıyorum

2500 devirde vites değişiyorum. Aracımda chipbox var onun etkisi olabilir mi acaba? Uzun yol yapmadı hiç ve şuan 1300km de
  • şehiriçi ortalama 6lt civarı olması lazım, şehiriçi 4.3 yakması demek seat grubu işi bilmiyor demekten farklı olmaz, türlü türlü faktör var güzargah, trafiğin az olması, ışığın az olması, kısaca seat gibi bir arac o şartlarda 4.3 yakıyorsa clio da 3.3 lt yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Konu tam senlik

hocam keşke 1.2 tsi konusu açılsa ya dört gözle bekliyorum yokmu yeni leon 1.2 tsi alan

1.4 tsı fr nin değerleri de vardı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.