Şimdi Ara

yeni leon tdı style aracımla bursa izmir arası yakıt tüketimim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ftr35

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

17" jant ve 3,6 Lt ise 16" lastik ve michelin ile 3 Lt olur demekki. Ha birde ilk bakımdan sonra yakıt düşecek.
    Bende eski leon var istanbul - Yalova körfezi dolandım 3,5 Lt yaktım 68 km/s hız ortalaması ile.

16 jant ve mıchelın lastık ıle bu degerlerı yakaladım..

O zaman tuketim normal sayılır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Sehirici 4.3.

Monaco falan galiba.

Gerçekten iyi değerler. Ben Şirinyer-Alsancak arasını 4.9 ortalamaya kadar düşürmüştüm. Ama 70 km hız sınırlı bir yer şehir içi sayılmaz. Şehir içinde 5.3'e kadar yükselmişti klimalı ortalaması. 1.4 HDi benim motor bu arada. TDi değerleri çok iyi gözüküyor kağıt üzerinde. Şehir içi 5 bile desek iyi şu durumlarda. TSi için de aşağı yukarı böyle diyorlar. Dizel acaba boşuma masraf mı düşünmeden edemiyorum.

o bahsettıgın guzergahta 3.8 lerde gıdıp gelıyor dıyecegım ınnmayacak kımse ama oyle ıste..

Şu an inanmam çünkü cadde kapandı. Tüm yol Şirinyer Lisesi'nin önünden gidiyor. Adım adım İstanbul trafiği gibi caddeye çıkana kadar. Yol açıkken evimin önünden Alsancak'a ve tam tersi istikamet 4.3 tutturduğum oldu. İnanırım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

şehiriçi ortalama 6lt civarı olması lazım, şehiriçi 4.3 yakması demek seat grubu işi bilmiyor demekten farklı olmaz, türlü türlü faktör var güzargah, trafiğin az olması, ışığın az olması, kısaca seat gibi bir arac o şartlarda 4.3 yakıyorsa clio da 3.3 lt yakar

benim araçta bır sıkıntı var sanırım servısemı gıdeyım napayım bilemedım yakmıyor işte bnım kullnımımda. şehiriçinde fabrıka verısının altına co rahat ınebılıyorum sehirdısında ınemıyorum bende fazla yakıyor nıye sehırdısında dıye dusunp duruyordum tepkılerden az yaktıgını anladım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sehirici 4.3.

Monaco falan galiba.

Gerçekten iyi değerler. Ben Şirinyer-Alsancak arasını 4.9 ortalamaya kadar düşürmüştüm. Ama 70 km hız sınırlı bir yer şehir içi sayılmaz. Şehir içinde 5.3'e kadar yükselmişti klimalı ortalaması. 1.4 HDi benim motor bu arada. TDi değerleri çok iyi gözüküyor kağıt üzerinde. Şehir içi 5 bile desek iyi şu durumlarda. TSi için de aşağı yukarı böyle diyorlar. Dizel acaba boşuma masraf mı düşünmeden edemiyorum.

o bahsettıgın guzergahta 3.8 lerde gıdıp gelıyor dıyecegım ınnmayacak kımse ama oyle ıste..

Şu an inanmam çünkü cadde kapandı. Tüm yol Şirinyer Lisesi'nin önünden gidiyor. Adım adım İstanbul trafiği gibi caddeye çıkana kadar. Yol açıkken evimin önünden Alsancak'a ve tam tersi istikamet 4.3 tutturduğum oldu. İnanırım yani.

dun gece gectım oradan 2-3 gıbı suan ımkansız dedıgınız gıbı garıp arıp yollara vermişler trafiği. ben bu dedıgımı 15 gun once yapmıstım bursadayım normalde :)

• quote:

quote:

quote:

17" jant ve 3,6 Lt ise 16" lastik ve michelin ile 3 Lt olur demekki. Ha birde ilk bakımdan sonra yakıt düşecek.
    Bende eski leon var istanbul - Yalova körfezi dolandım 3,5 Lt yaktım 68 km/s hız ortalaması ile.

sonunda soyledıgıme ınananlar cıktı :) sanırım seatınız var. cruıse kontrol sank bana daha fazla yaktırıyor gıbı geldı ama sızde oyle bırsey farkettınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

3.5 gayet başarılı fakat yolun geri dönüşünün tüketimi verilse iyi olur çünkü bir taraf daha alçakta kalıyor olabilir..

yukarıda bahsetmiştim gidişim bıraz daha hızlı idi 3.8 ile gitmiştim aynı yolu. bugun tekrar gidiyorum bursaya tekrar ortalamamı paylaşacagım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sehirici 4.3.

Monaco falan galiba.

dun gece gectım oradan 2-3 gıbı suan ımkansız dedıgınız gıbı garıp arıp yollara vermişler trafiği. ben bu dedıgımı 15 gun once yapmıstım bursadayım normalde :)

Anladım şimdi kazasız belasız sürüşler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

bursa-izmir arası ortalama 75km/h hız ile tüketim ölçülmez. buna reklamasyon ya da kendine terapi denir . 3,6 yaktım vaaaaaaaayy

diyerek anca ergenleri etkilersin

yapılması gereken:

depoyu full lersin şehir içinde- otobanda 100km karışık yol yaparsın ( gecenin köründe çevreyollarda kağnı gibi değil tabiki)

sonra tekrar full lersin

depoya aldığın litre 100 km deki tüketimindir

bu 7 ncı aracım aracın nasıl ortalama yakıt olculur suan ogrenecek degılım. ayrıca dıpnot bursada fulledım ızmırdede fulledım aldıgı yakıt yol bılgısayarı ıle hemen hemen aynı.ıstedıgın zaman ıspata acıgım. benım ne kımseye yalan borcum var neden seata ortaklıgım. ılk seat marka aracım sadece deneyımlrımı paylastım. sacma sapan cevaplar verıp konuyu saptırmayın ınanmayan ıspat ısteyene vs vs vs acık adresımı verırım gelır beraber denerız.

Sen laftan anlamıyorsun galiba

senin ölçüm yaptığın yol ve ortalama hızın tamamen kendini tatmin başka birsey değil

gel istanbula misafirim ol

burda 100km yol yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 18 Ağustos 2013; 13:02:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Tüketim değeri müthiş.
    Bu değer araç kullanıldıkça 3 buçuktan 3'e doğru inmesin sakın.

Aracınız hayırlı olsun.Bursa'nın yolları çok hoş.

Kullandığınız güzergahı yazabilir misiniz?

goruklede oturuyorum. bursada aracı cekırge gorukle arası kullanıyorum daha cok. gorukleden cekırgeye 4.1 ortalama ıle cekırgeden gorukleye 3.8 ortalama ıle gıdıp gelıyorum. heykel tarafında gıttıgımde ıse 4.3 cıvarında bır ortalama oluyor

Ben Gemlik'e yakın oturuyorum.Eğer oradan geçtiyseniz,yakıt tüketimi gerçekten hoş.Çünkü bir sürü yokuş,eğim vs. var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonunda soyledıgıme ınananlar cıktı :) sanırım seatınız var. cruıse kontrol sank bana daha fazla yaktırıyor gıbı geldı ama sızde oyle bırsey farkettınızmı?

Cc de devamlı giderseniz cok yaktiriyor. Ben cc yi sadece düzde kullanıyorum. Rampa aşağı aracı hizlandirip rampayı daha az gazla çıkıyorum.

• Arac 5 ileri mi?

• Resimleri mobilden girenler icin de görülebilecek sekilde yükler mısınız?
    Bu arada Bayraklı-Bornova-Karşıyaka-Üçyol vs. arası yolları "sehir ici" olarak değerlendirmek sağlıklı olmaz. CC 70'e sabitleyip gitme imkanı olan bir güzergah. Ben de İzmir'deyim, benim parkurda aracınız 6,5 altı yakmaz. Ortalama hız 19-20.
    Bursa İzmir arasında da 110'la gittiğiniz taktirde ortalama hızınızın 94-97 gibi deger çıkması gerekir, o kadar kırmızı ışık vs yok ancak Bayram trafiği vs olursa durum değişir.
    Hayırlı olsun, kardeşime bu aracı almayı cok istemiştim ama o istemedi. Su resimlere bir el atın da biz de görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Resimleri mobilden girenler icin de görülebilecek sekilde yükler mısınız?
    Bu arada Bayraklı-Bornova-Karşıyaka-Üçyol vs. arası yolları "sehir ici" olarak değerlendirmek sağlıklı olmaz. CC 70'e sabitleyip gitme imkanı olan bir güzergah. Ben de İzmir'deyim, benim parkurda aracınız 6,5 altı yakmaz. Ortalama hız 19-20.
    Bursa İzmir arasında da 110'la gittiğiniz taktirde ortalama hızınızın 94-97 gibi deger çıkması gerekir, o kadar kırmızı ışık vs yok ancak Bayram trafiği vs olursa durum değişir.
    Hayırlı olsun, kardeşime bu aracı almayı cok istemiştim ama o istemedi. Su resimlere bir el atın da biz de görelim.

Nasil yapilacagini bilmiyorum kusura bakmayin

• Sözüm sana değildi ironi yaptim

• ben de bir önceki kasa leon fr tüketimimi paylaşayım: 55 litre depo tam dolu,100km hıza sabitledim aracı yer yer kısa süreli 140 a filan ulaştım,gidilen mesafe 689 km ,kalan menzil yol bilgisayarında 310 km yazıyor,depo ölçümünde 16 çentik var ve bunun yaklaşık 7 si duruyor,klima sürekli açık tek kişi bagaj dolu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.