Şimdi Ara

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
9
Favori
64.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaz bluray oynatmıyor değil mi?böyle 20 gblik filmleri felan?
  • Arkadaşlar 18.08.2015 de aldigim  LG PA1000 led Projeksiyon cihazimi nakit ihtiyacından dolayı satmaya karar verdim bir heves aldim ama dogru duzgun kullanmadım bile cihazın sifirdan tek farki kutusunu açtim okadar faturası kutusu herseyi açtığım gibi duruyor ozelden mesaj atin herturlu yardimci olurum istanbul içi elden teslim edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG PA70G cihazını almayı düşünüyorum perde işi aklımı karıştırıyor. Gerçi evde otomatik panjurum var fakat yinede en iyi görüntüyü nasıl sağlayabilirim onu düşünüyorum yardımcı olup tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    ben 2 senedır kullanıyorum 140 hz 3d aktif gozluk aldım bılgısayarda 3 d fılm izleyebildim tam ayarlarını yapamasamda görüntü tatmin ediciydi kullanım alanı olarak oturma odasına tavana bagladım ve dırek beyaz duvarda sorunsuz kalıtelı goruntu alabılıyorsun ben genelde aksamları kullanıyorum karanlık ortamda duvarda hıc bır sıkıntısı yok gayet net
  • quote:

Orijinalden alıntı: wemmm

ben 2 senedır kullanıyorum 140 hz 3d aktif gozluk aldım bılgısayarda 3 d fılm izleyebildim tam ayarlarını yapamasamda görüntü tatmin ediciydi kullanım alanı olarak oturma odasına tavana bagladım ve dırek beyaz duvarda sorunsuz kalıtelı goruntu alabılıyorsun ben genelde aksamları kullanıyorum karanlık ortamda duvarda hıc bır sıkıntısı yok gayet net

Teşekkürler ben salonda kullanacağım duvarada yansıtabilirim duvarlarım uygun aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 5 Kasım 2015; 11:09:29 >
    perde olsa daha ıyı olur tabı ama duvarda gayet tatmın edıcı hatta loş ışıkta bıle görüntu gayet ıyı
    tavana monte edeceksen uzaklıgını ıyı ayarla buyuk olsun dıye fazla gerı cekme ılk etapda farkına varamıyosun ama fazla uzakda oldugu zaman goruntude sorun oluyor tavanı ıkı kere delmek zorunda kaldım :)))
  • Muhtemelen tavana asmam cihaz ufak portatif birşey tripod yardımıyla kullanırım. Ama ne derece işimi görür öyle bilemem ilk bi cihaz gelsin de
  • Cihazı bugün sipariş ettim umarım sorunsuz bi şekilde ulaşır.
  • Bende bizim bu canavarı yakın arkadaşımın zorla alması ile pa1000 geçiş yapacam bakalım fark olacak mı %15 gibi bir fark görürsem benim için başarıdır fark olmazsa da yapacak bir şey yok cihazı sıfırlamış oldum gerçi 3000 saat ömürleri var yaklaşık günde 8 saat den hesapladım 2012 de almışım yeri geldi 10 gün hiç açmadığım oldu ancak kabaca her gün günde 8 saatten hesapladım 8,640 saat yapıyor 21.360 saati daha kalmış o da yaklaşık aynı hesaptan 7,5 yıl yapıyor...
  • Maşallahı var cihazınızın :) aman nazar değmesin.
    Şimdiden hayırlı olsun yorumlarınızın genelini okudum sanırım bu cihazla ilgili. Eski bir model olmasına rağmen hala revaçta bir ürün olması hoşuma gitti sadece akşamları kullanacağım için benim için yeterli olacaktır diye düşündüm.

Sormak istediğim bir kaç şey var müsait olduğunuz zaman cevaplarsanız sevinirim.

1-) TV olarak kullanmak için en mantıklı yöntem HDMI'dan receiver mı bağlamak? (Kablosuz bir şekilde izleme şansımız olabilir mi diye düşünüyorum)

2-) Android TV Stick vb. şeyler denediniz mi bu cihazda?

Örnek:http://www.aliexpress.com/item/Vsmart-v5ii-ezcast-smart-tv-stick-media-player-with-function-of-DLNA-Miracast-better-than-android/1406969810.html?spm=2114.01020208.3.1.svNy5Z&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_3

http://www.aliexpress.com/item/Smart-TV-Stick-WiFi-HDMI-Dongle-MeLE-Cast-S3-AirPlay-EZCast-Miracast-Mirror-DLNA-Wireless-Display/32284492518.html?spm=2114.01020208.3.1.SPTRMe&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_3

3-) Cihazı PS3'e bağladığım zaman 3D Film ve 3D oyun oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 11 Aralık 2015; 18:06:48 >

Hdmı ile baglayin,denemedim,3d zahmetli bunda degmez bence... evet cihaz guzel yanliz bu gun eski cihazimi arkadasa kurdum ben duvarda izliyordum perdeye kurduk cok farketti bende perde alacam pa1000 e :) evet guzel cihaz her turlu memnun kalirsiniz...

• Cihaz elime dün ulaştı ve harika bir görüntü aldım duvara yansıtarak perdeye ihtiyaç duyarmıyım bilmiyorum perde almadan ofiste deneyebilirim artık bakacağız almayı düşünenler var ise endişelenmeden mutlaka alsınlar.

Kendi kendime şunu dedim yıllardır olan bir cihaz neden daha önce almak aklına gelmedi

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Bende pa1000 nı bekliyorum bakalım
  • quote:

perde olsa daha ıyı olur tabı ama duvarda gayet tatmın edıcı hatta loş ışıkta bıle görüntu gayet ıyı
    tavana monte edeceksen uzaklıgını ıyı ayarla buyuk olsun dıye fazla gerı cekme ılk etapda farkına varamıyosun ama fazla uzakda oldugu zaman goruntude sorun oluyor tavanı ıkı kere delmek zorunda kaldım :)))

merhaba,

cihazın kataloğunda perde ile lens arasındaki mesafe 0,902 mt. den başlayıp en son 3,063 mt. de bitiyor 3,063 mt. deki görüntü ebadı 16:10 tam ekran da genişlik 2,145 mt. yükseklik 1,347 mt olarak verilmiş,siz en iyi görüntüyü kaç mt mesafeden aldınız ?

tavanı delmeden önce cihazı askı aparatına bağlayıp çalıştırarak en net ve en düzgün köşelerde görüntü alınan noktaları işaretleyip bağlamak en iyisi anladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetates

quote:

merhaba,

cihazın kataloğunda perde ile lens arasındaki mesafe 0,902 mt. den başlayıp en son 3,063 mt. de bitiyor 3,063 mt. deki görüntü ebadı 16:10 tam ekran da genişlik 2,145 mt. yükseklik 1,347 mt olarak verilmiş,siz en iyi görüntüyü kaç mt mesafeden aldınız ?

tavanı delmeden önce cihazı askı aparatına bağlayıp çalıştırarak en net ve en düzgün köşelerde görüntü alınan noktaları işaretleyip bağlamak en iyisi anladığım kadarıyla.

Hocam bende çok hesap kitap yaptım almadan fakat en sonunda çareyi masa üstü kullanarak buldum yeri geliyor o kadar büyük bir görüntü elde etmeden ufak bi ekranda da izleme keyfi sürebilirsiniz. Taşınabilir olması daha büyük bir avantaj. Eğer sizin içinde sıkıntı olmayacak ise o şekilde kullanın derim.

Hatta tripod ile kullanmanızı tavsiye ederim. Boşuna duvarınızı da delmemiş olursunuz.

• PA70g de 3d ekran oranı sadece 4:3 mü oluyor? Çözünürlük 1024*768 de olsa 16:9 yada 16:10 3d görüntü alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

Orijinalden alıntı: cetates

quote:

merhaba,

Hocam bende çok hesap kitap yaptım almadan fakat en sonunda çareyi masa üstü kullanarak buldum yeri geliyor o kadar büyük bir görüntü elde etmeden ufak bi ekranda da izleme keyfi sürebilirsiniz. Taşınabilir olması daha büyük bir avantaj. Eğer sizin içinde sıkıntı olmayacak ise o şekilde kullanın derim.

Hatta tripod ile kullanmanızı tavsiye ederim. Boşuna duvarınızı da delmemiş olursunuz.

teleskopik askı aparatının siparişini verdim,kur kaldır işi zahmetli 2x2 mt everest manuel stor projeksiyon perdem var 2,755 mt mesafeden 1,938 x 1,212 mt ebatlarında kaliteli görüntü alabileceğimi umuyorum,deneyimlerimi paylaşırım,ilginize teşekkürler.

• Ben de bugün PA70G sahibi oldum. Daha önce HW300G kullanıyordum. (Ki hala duruyor. Almak isteyen varsa satabilirim:)
    Özel bir renk ayarı kullanıyor musunuz? PA70G de renkler çok patlak görünüyor. HW300G de bu kadar rahatsız etmiyordu ve sanki daha doğal görünüyordu. Belki ayarlardan düzeliyodur
  • 2-3 gundur pa1000 kullaniyorum tek kelime ile muhtesem cihaz pa70g ile fazla fark olmaz saniyordum yanilmisim parlaklik kontrast cok daha iyi ve daha sessiz yapmislar cihazi... cok memnun kaldim led pj dusunenlere yavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nekeba

Ben de bugün PA70G sahibi oldum. Daha önce HW300G kullanıyordum. (Ki hala duruyor. Almak isteyen varsa satabilirim:)
    Özel bir renk ayarı kullanıyor musunuz? PA70G de renkler çok patlak görünüyor. HW300G de bu kadar rahatsız etmiyordu ve sanki daha doğal görünüyordu. Belki ayarlardan düzeliyodur

cihazın kendi ayarlarını kullanıyorum.

tv izlerken : standard-maksimum enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

film izlerken : standard-orta enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

maç izlerken : canlı - orta enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.