Şimdi Ara

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
9
Favori
64.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bu ürünle ilgileniyorum fakat
    Elimde şuanda emanet aldığım
    Benq mp 720 model projeksiyon var
    2500 ansi,2000.1 kontrast ve 1024, 768 Çözünürlük te sahibi askı aparatı ve 2metrelik perde ile beraber 700 tl istiyor.
    Ancak benim için büyük bir eksiği hdmi girişinin olmaması çünkü ben bu cihaza amfi'li 7.1 sinema ses sistemi bağlayacağım.
    Sanırım bu cihazla bunu yapamam
    LG ile bunu karşılaştıracak olursak LGbenim işimi ne derece görür
    yardımlarınızı ricw ediyorum. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkeryus77 İ kullanıcısına yanıt
    BENQ MP 720 de DVI giriş olması lazım DVI-HDMI adaptör yada en iyisi DVI-HDMI kablo alıp ses siteminize bağlayabilirsiniz.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ederim.
    syg...
  • LG PA70G kullanma detaylarım:

sanırım bir çoğumuz LG PA70G projeksiyon cihazlarımızı evde bulunan televizyonlara ilave olarak,maç ve filmleri daha keyifli izleyebilmek için satınaldık,görüntü kalitesi açıısından sıkıntı yok fakat ses kalitesi ve bağlanacak cihazlar açısından ciddi bir sıkıntı olduğu bir gerçek.

benim evde projeksiyon cihazını bağladığım oda ile salon arasında duvar var duvarın arkasındaki salonda televizyona bağlı uydu receiverler (dsmart+atlanta).Blu-ray player gibi cihazlar var,cihazlardaki yayını projeksiyonda izlemek için bu cihazları diğer oodaya taşımak hem zahmetli hemde pratik değil,bunun için şöyle bir çözüm buldum,sonorous un IR repeater inden satınaldım bu sayede cihazlara projeksiyon odasından kumanda edebiliyorum,salonla projeksiyon odasını bölen duvarın alt tarafında repeater in IR göz parçasını ve bağlantı yapacağım cihazın HDMI kablosunu taşımak için 20 mm çapında bir delik açtım.

http://www.n11.com/sonorous-ir-repeater-1000-sinyal-aktarici-P13335357

kaliteli ses için samsung un hw-450 sound barını kullanıyorum,sound barda HDMI giriş ve çıkışları olduğu için örneğin blu-ray player in HDMI kablosunu soundbara girip HDMI çıkışından ayrı bir kablo ile PA70G ye bağlıyorum,bu şekilde görüntü ve ses sound bar sayesinde çözülmüş oluyor.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/home-theater/sound-bar/HW-F450/TK#none

projeksiyon cihazına bilgisayar bağladığımda sesi bilgisayarın bluetooth u ile soundbarın bluetooth u üzerinden aktarabiliyorum.

projeksiyon cihazının kendi usb bağlantısı üzerinden hard diskimdeki filmleri izlerken sesi aktarmak için PA70G cihazın kulaklık girişine bağladığım bluetooth verici adaptörü (hoparlörlere bağlanan alıcı bluetooth adaptörlerden farklı) kullanıyorum,bu sayede kablosuz olarak soundbar ın dahili bluetooth u ile eşleştirdiğim adaptör üzerinden ses aktarımı yapıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/playvision-btt005-bluetooth-stereo-verici-100172896

umarım sizlerede bu tecrübelerim yararlı olur,ürün linklerini rasgele koydum sizin için daha uygun benzerlerini satınalabilirsiniz.

• Arkadaşlar 1.5 yıldır lg pa70g cihazımı keyifle sorunsuz kullanıyorum az önce cihazı açtığımda bana iki 2 dil seçeneği sundu ingilizce ve Korece bende ingilizceyi seçtim ve menü tamamen İngilizce oldu ayarlardan dil seçeneğine girdiğimde sadece yine İngilizce ve Korece var menüyü tekrar nasıl Türkçe yapabilirim daha önce böyle birşey yaşayan varmı yada çözümünü bilen yardımcı olursanız sevinirim

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına dönmeyi denedinizmi ?

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

fabrika ayarlarına dönmeyi denedinizmi ?

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

Şimdi denedim yine aynı açılırken ingilizce ve Korece dil seçenekleri çıktı değişen birşey yok müşteri hizmetlerini aradım perpada servisin numarasını verdi servislegörüştüm mühendisin rrahatsız olduğundan gelmediğini söylediler durumu anlattım bayan daha öncede aynı durumun yaşandığını yazılımla düzelttiklerini söyledi bakalım yarın arayıp mühendis ile görüşeceğim

• lg pa75u , promacto pro x09 gibi usb den 3d filmi direk oynatabiliyormu, bileniniz varmı arkadaşlar ?
  • lg pa70 g benq 519 ve 523 arasında kalmıştım ansilumeni düşük olmasına ve perde
    hediyesi olmamasına rağmen
    lg de karar kıldım 1320 tl ye geliyor ne dersiniz ansilumen dışında diğerlerinden
    daha ii ozelliklere sahip bir kac sorum var
    1-3d özelliği diğerleri ile karşılaştırıldığında nasıldır
    2-ps3 ve Xbox bağlanıp 3 boyutlu oyun oynarmıyım
    3- perdesiz görüntü nasıl olur sartmı
    4- eşim oğretmen okula götürmesi zor mu usbden program ve film izletmesi nasıl olur gündüz okulda
    5- içinden tasıma çantası cıkyormu
    6- sony dz 680 5+1 ses sistemi ve tivibu bağlanırmı teşekkürler
  • kartal39 K kullanıcısına yanıt
    LG yi 8 aydir kullanıyorum. diğerlerini bilmem bu yüzden kiyaslama yapamiyacagim.
    3 boyut isi pek kullanisli değil. bilgisayar ve teknik bilgi istiyor. yani direk tak oynat degil
    perdesiz kullanıyorum memnunum ama perdede %30 fark eder deniliyor.
    bende öğretmenim okulda 1453 u izlettim. ses sistemin e gerek kalmadi ama ev için iyi olur. görüntü sinifi karartmasi halinde güzel. los isikta izlenebilir durumda.
    oyun meragim olmadigindan o soruya cevap veremeyecegim
    Çanta cikiyor..
    hd cikisi var ben dsmart+ 5+1 bagladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür titanik ya birde bana uygun dlp gözlük ve perde önerirmisin
    cihazı ayrı bekle gözlü ayrı bekle perdeyi ayrı bekle olmasın
    tek hdmi ye dsmart ve 5+1 i nasıl bağladın harici harddıskten film okuyomu
    dediğim gibi 3d kullanamadim bu yüzden birşey diyemem.
    hd cikisindan dsmarta bagladim ayrıca makinede ses cikisi var. harddiskten 1080p film oynatıyor. altyazi desteği de var

• pb60g ile tek farkı 500 700 ansilumen mi aynı format filmleri ikiside acıyormu girişleri ve giriş sayıları aynı mı
    3d olayı aynı mı oyleyse kesınlıkle pb60g kesinlikle daha ii fiyat/per acısından
    bunu bir arkadaş dava sormuştu.
    arada 200 ansumen o farka değer çünkü isigi actikca isinma artiyor ve fan hizli döndüğünden ses artiyor. Makine büyüdükçe isinma daha zor oluyor. ben isim gücünü orta düzeyden güçlüye getirdigimde fandan rahatsız oluyorum.
    60 serisi o yönden daha sorunlu

• yalıçapkını35 kullanıcısına yanıt
    Kontrast 15000:1 görünüyor ama Vatan Bilgisayarın sitesinde LG PA72G ile karşılaştırdığımda PA 70G nin kontrsatı 3000:1 olarak çıkıyor. Birkaç yerden de 3000:1 yazıldığını gördüm. Bu konuda bilginiz var mı? Benim kafam karıştı da.
  • Bu cihaz (LG PA70G) çok iyi bir cihaz, ama bence en büyük eksiği zoom özelliği olmaması.

Örneğin odanızın konumu itibariyle 4 metre mesafeden 2 metre genişliğinde görüntü almak istiyorsanız bu mümkün değil.
    4 metreden yaklaşık 3 metre genişliğinde görüntü alabiliyorsunuz.

2 metre genişliğinde (diagonal değil) görüntü alabilmeniz için projeksiyonu 3 metreye yakınlaştırmanız gerekiyor. Peki ben tavana montaj yapmak istemiyorsam ve benim evimde 3 metre uzaklığa projeksiyon koyacak vaziyetim yoksa ne olacak, yada eşyalar yüzünden 2 metre genişliğinde bir perde alanım varsa ne olacak. Projeksiyonu salonun ortasına mı koyacağım.

Demek ki her ucuzluğun bir bedeli varmış.

Bu cihazda zoom özelliği olsaymış tadından yenmezmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Mayıs 2014; 13:17:08 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    elin mahkum tavana monte edicen..
  • dırestraıts D kullanıcısına yanıt
    LG ısrarla led projeksiyon cihazlarına niye zoom özelliği koymuyor anlamış değilim.
  • Lg pf80g kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: unplogyourself

lg pa75u , promacto pro x09 gibi usb den 3d filmi direk oynatabiliyormu, bileniniz varmı arkadaşlar ?

Bu segmentte Türkiyede sadece Promacto nun iki serisi Promacto X09 ve X10 direkt olarak flaş bellekten , sd karttan ve harici diskten Top/Bottom ve Side by side aktif 3D filmleri oynatabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.