Şimdi Ara

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
9
Favori
64.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimdi hatırlayamıyorum bir arkadaş uyduyu taktım tv gibi kullanıyorum demişti, bu sözün doğruluk derecesi veya tam anlatılmamış bilgi bölümü nedir, yani sanıyorum direk takılsa tv olamaz diye düşünüyorum, ancak bir led veya lcd tvnin vga/dvi/hdmi girişine takmıştır diye düşünüyorum, bu konuda kafam biraz bulandı, bu işin aslı nedir kullanıcı sayın arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaponcemal

Kimdi hatırlayamıyorum bir arkadaş uyduyu taktım tv gibi kullanıyorum demişti, bu sözün doğruluk derecesi veya tam anlatılmamış bilgi bölümü nedir, yani sanıyorum direk takılsa tv olamaz diye düşünüyorum, ancak bir led veya lcd tvnin vga/dvi/hdmi girişine takmıştır diye düşünüyorum, bu konuda kafam biraz bulandı, bu işin aslı nedir kullanıcı sayın arkadaşlar?

o arkadaşın kullandığı içinde uydu alıcısı olan pa75g modeli. Fakat burada çıkmadı. USA da var. Ayrıca 3d leri direk oynatıyor.
  • Sn boylum teşekkürler, internetten baktım hakikaten müthiş, led ekran almaya gerek kalmamış, smart bile var, Türkiye'ye gelince baya bi fiyatlı olur sanırım.
    bu da linki
    http://www.lg.com/us/projectors
     Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

• adamlar 75 modeline geçmiş biz daha 70 lerde takılıyoruz bu nedir arkadaş hep geriyiz:)
  • Uzun zamandir bu cihazi kullanıyorum ilk ciktigi zamanlarda almistim evde ayni zamanda salonda TV görevinide görüyor oldukça memnunum gerek TV gerek sinema performansından arada PC yi baglayip pes attigimda oluyor ansi lumeninden dolayı şikayetçi olanlar varsa gündüz için tabi benim salon güney cephe olduğu için güneşlik pek tatmin etmiyordu gündüzleri film TV vs izlerken zaman zaman olumsuz etkisini görüyordum sonra perdeciye perdelerle uyumlu renkte bej renk sanirim karartma diye tabir edilen perde yaptirdim storlu goruntuye çok faydasi oldu simdi her zaman super görüntü var şimdi bunun bir üst modeli geliyor 1000 ansilumen 1080p arada almaya değecek fark olurmu bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaklaşık 10 gün önce pa70g sahibi oldum. genelde usb bellekle film izledim. projeksiyonun kulaklık çıkışına ise ses sistemini bağlıyordum. dün laptopu bağladım fakat sesi laptoptan alamadım malesef. ses sistemini laptopa bağlamama rağmen ses projeksiyonun kendi hoporlörlerinden geliyordu. bunun bir ayarı varmıdır? bilen bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayan

bende yaklaşık 10 gün önce pa70g sahibi oldum. genelde usb bellekle film izledim. projeksiyonun kulaklık çıkışına ise ses sistemini bağlıyordum. dün laptopu bağladım fakat sesi laptoptan alamadım malesef. ses sistemini laptopa bağlamama rağmen ses projeksiyonun kendi hoporlörlerinden geliyordu. bunun bir ayarı varmıdır? bilen bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.

Laptopu hdım dan bağladınız projeksiyon cihazına ?
    Eğer öyle ise sağ altaki ses ayar ikonuna sag tıklayın kayıttan yürütme ayarlarından varsayılan kulaklık diye ayarlayın

( anladığım kadarı ile sorun bu)
  • denizcaptain kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam. eve gittiğimde deniyeceğim söylediğinizi.
  • Rica ederim sorun olursa yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizcaptain kullanıcısına yanıt
    evet sorunum çözüldü. çok saol tekrar.
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir bu modele geçmeyi planlıyorum.
    HS201 var bende ve 800x600 den yüksek bir çözünürlük seçince bilgisayarda yazılar okunmaz oluyor. fimlerde sıkıntı yok ama oyunlarda yazılar okunmuyor. 800x600 destekleyen güncel oyunda yok artık.
    bu modeli alsam 1280x800 çözünürlük yerine 1280x720 seçsem (720p) bilgisayardan net ve keskin bir görüntü alabilirmiyim?

Uçtan uca 4 metre bir odam var ve şuan projeksiyonum 4 metrede 800x600 de çok iyi görüntü veriyor ve aşırı karanlık filmler dışında çok keyifli.
  • Her projeksiyon cihazı native çözünürlüğünde en iyi netlikte görüntü verir. Cihazın optik bloğunda bi sorun yoksa yazıların bulanıklığı native olmayan sinyalden kaynaklanmakta ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 26 Aralık 2013; 23:40:21 >
  • hmm anladım 800x600 den 1024x768 max değer e çıkınca netlik gidiyor bende.

acaba dedim 1280x800 yerine 1280x720 ye küçültünce belki netlik kaybı olmaz ama olmuyor o zaman.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    800x600 projeksiyonda kaynak cihazdan sinyali 576p olarak seçme imkanınız varsa çözünürlüğünüzü 576p olarak ayarlayın. Yazıların netliği artar ....
    1280x800 projeksiyonda sinyali 720p ayarlarsanız netlik kaybı olmaz.
  • sinyali kaynak cihazdan (bilgisayardan) nasıl ayarlıyoruz?
    gtx680 ekran kartım ve win 7 prof. işletim sistemim var.
  • evet arkadaşlar 70g 60g alma arafesindeyim sizin tavsiyenize uyarak birşey sormak istiyorum 70g mi alayım 60g mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinceroz

LG PA70G 3D ÇALIŞTIRMA -

MÜKEMMEL KALİTEDE 3D KEYFİ.

Video Çektim umarım işinize yarar, ben çalıştırdım ve mükemmel çalışıyor.
    2,3 tane DLP Gözlük alıcam, satan varsa fiyat alabilirim.

VİDEO Link ;
    http://turkcedersler.com/icerik/lg-pa70g-3d-izleme

merhaba ben de lgpa70g 3d var ama 3d kısmını kullanamadım 3d yazan kesime tıklanmıyor..!!!

bu arada ben de HP Pavilion Ultrabook 15-B030ST C6T63EA i5 3317U 2.60Ghz 4GB bir bilgisayar var 3d izleyebilir miyim bu cihazdan?

bir de lg nin 3d blueray playeri var onu d abağladım onunlada izleyemiyorum ..
    ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim...

• Led cihazların parlaklık ve canlılığını arttırdığı için önerilen cam tozlu perde için aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz, 200x200cm boyutludur.
    Genel olarak memnunum fakat cam tozunun daha yoğun düştüğü bölgeler daha parlak alanlar olarak arada göze batabiliyor.

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

• LGPA70G Gündüz testi, merak edenler için 1080i ekledim.
    Bilginize.

http://turkcedersler.com/icerik/lgpa70g-g%C3%BCnd%C3%BCz-kullan%C4%B1m-videosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinceroz

LGPA70G Gündüz testi, merak edenler için 1080i ekledim.
    Bilginize.

http://turkcedersler.com/icerik/lgpa70g-g%C3%BCnd%C3%BCz-kullan%C4%B1m-videosu

3 d gözlükleri nereden aldınız farklı yerlerde 80 ile 130 lira arası değişen fiyatlar var sarjlı olarak (gittigidiyor vb.) ama alıpta memnun olmazsam diye sizin aldığınız yeri öğrenbilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.