Şimdi Ara

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
9
Favori
64.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben de lgpa70g kullanıcısıyım.. yorumlarinizi okudum az önce; netlik konusunda bazi yorumlardan bahsediyorum; bunu nasıl anlayabilirim nedense ben de netlik kontrast bağlamında pek tatmin olamıyorum pek net değil gibi nasıl anlayabilirim bunu ve ne yapmalıyım..cihazı teknosadan aldım...teşekkürler not: bir arkadaş bu konuda bazi sürümlerinde sorun olduğunu söylemiş cihazlar geri toplanmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Dostlar 70G için fixed frame perdemi yaptım :) max 200 TL

• MERHABA ARKDAŞLAR
    2 GÜN İÇERİSİNDE KAMPANYADAN YARARLANIP PROJEKSİYON ALMAK İSTİYORUM

LG PA70G İLE LG PA1000 ARASINDA KARARSIZ KALMIŞ DURUMDAYIM

PA70G KULLANICILARININ ÇEŞİTLİ YORUMLARINI OKUDUM AMA ASIL BENİM KAFAMI KARIŞTIRAN PA1000 MODELİ İLE İLGİLİ İNTERNET ORTAMINDA NE BİR YAZI
    NEDE YOU TUBE GİBİ SİTELERDEN KULLANICI VİDEOSUNU BULAMADIM VE BU BENİ PA1000 MODELİ İLE İLGİLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

LG PA70G LGPA1000
    1280X800 1280X800
    700 Ansilümen 1000 Ansülümen
    15.000 kontras 100.000 kontras
    yukarıdaki ansülümen ve kontras değerleri dışında bir farkları yok biri beyaz kasa biri siyah kasa bu renk farkının hiç önemi yok
    benim merak ettiğim 300 lümen fark ve 100.000 kontras değeri için 500TL fark ödemek ne kadar doğru bir tercih olur .Sizlerin fikirlerini almak istiyorum
    Özellikle pa70g kullanıcıları arkadaşların şuana kadar bu lümen farkını arayıp aramadıklarını merak ediyorum
    Cihazı odamda ağırlıkla akşamları sinema için kullanacağım.Gündüz kullanım çok olacağını zannetmiyorum...

Değerli fikirlerinizi ve önerileriniz bekliyorum....

• duman472 D kullanıcısına yanıt
    karanlık ortamda kullanacaksan ve cıhaz uzerınde sadece acma kapama dugmesı yeterlı dıyorsan tabıkı PA70G fiyat farkı az degıl yanı 500 tl
  • Arkadaşlar kafam karıştı. Bu cihazda 3d seyretmek sadece bilgisayarla mı mümkün oluyor?
  • Merhaba arkadaşlar

Evimde sinema salonu yapıyorum. Odanın uzunluğu 4,30 genişliği 2,50 dir. ışık sorunu yok, tamamen karanlık. cihaz sadece sinema izleme amaçlı kullanılacak.
    Bu cihaz işimi görür mü bilmiyorum.

5+1 ses sistemi bağlanabiliyor mu?
    Nasıl bir perde kullanmalıyım?
    Ubs bağlantısı var mı?

Piyasada çok daha iyi cihazlar var, fakat benim bütçemin üzerinde. 1.500,00 TL lik bir bütçem var buna uygun başka tavsiyeleriniz var mı?
    Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • hatipzade H kullanıcısına yanıt
    evet.

http://www.youtube.com/watch?v=0gk-LAMb8rw
  • mrlaslantas M kullanıcısına yanıt
    5+1 ses sistemi bağlanabiliyor mu? ................hdmi görüntü girişi var,stereo kulaklık ses çıkışı var usb den film izleyeceğiniz zaman 5+1 ses sisteminize kulaklık ses çıkışından stereo bağlantı yapabilirsiniz,cihazın üzerinde optik ses çıkışı yok.
    Nasıl bir perde kullanmalıyım? ........................projeksiyon cihazınızı alacağınız yerde bütçenize uygun olan perdeyi seçip,evde cihaz ile duvar mesafesini ölçüp projeksiyon cihazının ölçtüğünüz mesafede verdiği görüntü ebatlarına uygun perdeyi alabilirsiniz.
    Ubs bağlantısı var mı? ...................................var

http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PA70G

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Severek kullandığım makinadır kendisi.Tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerttskorkmaz -- 26 Mart 2015; 10:25:59 >
  • Arkadaslar merhaba bu cihazi aldim kullaniyorum calisma prensibi belki de budur bilmiyorum ama cihazi acar acmaz fani calismaya basliyor ve 5 dakika bir sey izlense bile cihaz isiniyor bu bir sorun mu sizde de boyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki de ayni hocam. fan çalışıyor ama makinede ısınma yok. ışık ayarını kisarsan fan sesi önemli ölçüde azalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanichay kullanıcısına yanıt
    Işık nerden kısılıyor hocam

• İzlenme suresi nerden goruluyor arkadaslar

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    biraz geç kaldı ama
    menü=enerji tasarrufu = maksimum

kullanım süresi de led olduğu için takip etmedim ama bakabilecegimiz bir yer yok sanırım

Yahu zaten 30000 saat lamba ömür var bende zamanında araştırdım ama bulamadım ama illaki tv lerin servis menüsü gibi bunun da vardır ama zaten bende dikkat etmiyorum... teorik olarak günde 12 saat izlense yaklaşık 7 yıl 8 saat izlense yaklaşık 10 yıl yapıyor zaten artık her hangi bir elektronik eşyayı bu kadar kullanmıyoruz

Ben 2012 senesinde almıştım her günde çalıştırmadım en fazla çalıştığında da 5-6 saati falan geçmemiştir ama hadi her gün açmış ve günde 8 saat kullanmış var sayıyorum cihazın daha dolu dolu en az 6-7 yılı var... içimiz rahat olsun o açıdan diye düşünüyorum kullanın gittisin misal benim cihaz maçlara ara verildiğinden 15 gündür falan yatıyor cafe falan değilse evde tv gibi kullanan pek yoktur sanırım onun için rahat rahat kullanın derim takmayın kafanıza

Not: Lg bunun 1080p sini çıkardı ama çok pahalıydı normal fiyatlarda 1080p Led pj çıksın direk alacam sayesinde kaç yıldır 76" led tv sahibiyim

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    ewet hocam bende mesajimda led olduğu için saati takip etmedim dedim. bende 2013 te alıp kendince bir sinema odası oluşturdum. TV te gore sinema atmosferi kat kat güzel. Parasının hakkini şimdiden verdi. Fakat zamanım olmadığından keyfini yeterince çıkartamıyorum. hele yabancı dizileri izlemek aksiyon gizem gerilim türü...

İmzanızdan da belli zaten bende genelde önce sinema sonra maç ve tv olarak kullanıyorum oldukça memnunum ilk aldığımdan beri dediğiniz gibi parasının karşılığını fazlası ile veren bir ürün... 1080p standart olana kadar bunlarda rahatlıkla götürür bizi diye düşünüyorum.
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    peki bunun kontras oranı 15000/1 diğer bir lc projeksiyonda 100000/1 bu çok fark eder mi görüntü de
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Bire bir gözlemlemek lazım ama eder diye düşünüyorum kontrast önemli bir etken görüntüde ama diğer kendim yaptığım bir kıyaslama da optoma 720p 3lcd projeksiyon ile bire bire kıyaslama şansım olmuştu bizim ki biraz daha sönüktü ama renkler çok daha kaliteliydi zaten örn; sinemada ortamın karanlık olması gerekir mubarek lambalı pj lerde ortam acayip aydınlanıyor bu iyi bir şey değil led pj lerde böyle bir sorun yok hem seside lambalılara göre çok daha kısık hiç rahatsız etmiyor... bence kontrastdan daha çok çözünülürlük önemli şu anki 15000/1 değeri bile bana fazlası ile yetiyor
  • duman472 D kullanıcısına yanıt
    İmkanın varsa mutlaka Lg pf80g Al!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.