Şimdi Ara

Yeni lig sistemi soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar terfiye hak kazandığımı farzediyorumki 1 sonraki winimde kazanacağım 3 maçın 2sini kazanınca terfi atlıyoruz eğer kazanamazsak nolur puan tekrar sıfırlanırmı ne olur?

• sıfırlanmaz bence terfi hakkın geri alınır. terfiye tekrar hak kazanarak tekrar 3lü seri oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

sıfırlanmaz bence terfi hakkın geri alınır. terfiye tekrar hak kazanarak tekrar 3lü seri oynarsın

iyide puan 100 olduğunda terfi hakkmız oluşuyo zaten eğer hakkımızı değerlendiremezsek mantıklı olan bi 100 puan daha toplamaktır oda ne kadar mantıklı olsa mantıksızdır

http://www.youtube.com/watch?v=kuAURNwt7jc
  • ben yaşadım bu olayı şöyle anlatiyim; 100 puan yaptım sonra 3 maçın ilkini ve sonuncusunu kaybettim. 69puan a mı ne düştüm. sonra tekrar 100 yaptım. ilk 2 maçı kazandım. bronz 3 ten bronz 1 e geçtim.

nasıl 2 sınıf atladım bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ben yaşadım bu olayı şöyle anlatiyim; 100 puan yaptım sonra 3 maçın ilkini ve sonuncusunu kaybettim. 69puan a mı ne düştüm. sonra tekrar 100 yaptım. ilk 2 maçı kazandım. bronz 3 ten bronz 1 e geçtim.

nasıl 2 sınıf atladım bende bilmiyorum

şuan 3 te 3üm 4üncüyüde yenip100 puanı sonra ilk iki maçta terfiyi amaçlyorum artık beni golda atsınlar :D

Bu arada teşekkürler cevap için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangstam -- 4 Şubat 2013; 13:35:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.