< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (42. sayfa)
-
-
Beyaz kadran değil. Standart kadranlar var. Bende beyaz kadran olmasını isterdim ama 😄 döşemede maalesef siyah renkli 😄 Satarken haberdar ederim mutlaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 28 Nisan 2022; 22:45:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şuan ş.içi akıcı trafikte ( çok dur kalk yok, belli bölümlerde ışıklara yakalanıyorum ve ufak ufak trafiğe takılabiliyorum ) 5,2 lt ile geziyorum. Haziranda inşallah uzun yola gideceğim. Tahminim 4,5 lt civarında yakacaktır.
Hocam 112 e-Hdilarda kronik enjektör problemi bahsi çok geçiyor. Sırf bu yüzden çok sevmeme rağmen C5 e-Hdi MCP Dynamique/Executive den uzak duruyordum. Yanlış bilgi mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
115 hp öncesi bir sorun hatırlıyorum ama tam hangi motor ve arıza tam hakim değilim.
Peugeot'un olayı dizel zaten, yakmama üzerine 🙂
Benim son aracı alalı 2800 km falan olmuş genel ortalama 5.3 şu an. Mazot şimdi pahalı gerçi de eskiden hatırlıyorum depo 300-400 e dolarken bir de 800 kmden az gitmiyordu, az yakmasından sıkılmıştım, sonra çarpıldık işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
68 hp 208 dizelle depoda 1000 km nin altına hiç inmemiştim.İstanbul-Bilecik 3 lt ortalama ile gitmiştim.Yakıtta ucuzdu,bedavadan geziyorduk.
Doğrudur, 68lik 207 almıştık bir arkadaşa. Bir kaç yıl bindi sonra 115 e-hdi aldık çok yakıyor demişti
3 ten 4,5 e çıksa bile %50 yakıt farkı oluyor.Emisyon olayına bitti o motorlar.
Evet Euro4'ten sonra tadı kaçtı. Şimdiki son teknoloji dizellerle kasarak 5 litre yakılıyor ancak. Ha basınca da çok yakmama olayı devam ediyor Allah'tan.
beklemekten yorulan kaç kişiyiz ? Sene sonu geliceğine dair inançlarım git gide azalıyor. Gelirsede (GT PAKET) 900k ile 1 milyon bandı arasında olacağını düşünüyorum.
-
Golf'e benzer fiyatlardan girerler, şu anda rakibi Golf'ün ful paketi 700 bandında olduğu için, 308'in daha yüksek fiyatla giriş yapacağını düşünmüyorum. Elbette belirttiğim fiyatlar şu an için, giriş yapacağı zamanki Golf'ün güncel fiyatı ne olacaksa o zamanki fiyatına yakın fiyatlarda olacaktır. 3008 modeli de, 2008 modeli de vaktiyle eşdeğerlerinden (Tiguan ve T-Roc) ucuza piyasaya girip tutunduktan sonra yavaş yavaş fiyatlarını yükseltmişlerdi.
Yollarda görünene kadar rakiplerinin bir tık altından girip, tutunduktan sonra benzer ya da daha yüksek rakamdan satışa sunarlar diye düşünüyorum geçmiş tecrübelere dayanarak. Yüksek rakamdan da girmek isteyebilirler elbet ama sonu yılların Qashqai'i gibi olabilir belirttiğiniz rakamlara.
Not: Şuan için (24 Mayıs 2022) güncel Golf liste fiyatını ekliyorum. 308 ne zaman gelirse o vakitteki Golf fiyatlarıyla kıyaslarız ama geleceği de meçhul, malum şu ana kadar 4 kere geliş tarihi ertelendi ( Bayiden düzenli olarak güncellediğim geliş tarihleri 2021 Eylül, 2022 Mart, 2022 Haziran ve şimdi 2022 Eylül deniyor ama bakalım bize gelene kadar makyaj yerse de şaşırmam bu gidişle )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 24 Mayıs 2022; 21:0:58 >
-
vw getirmediği arabasının fiyatını düşük tutmayı sever hocam. golf rline şuan ikinci el 950 ile 1 milyon arasında
308 gt 950 ile 1milyon bandında olacaktır.
-
Artık getirmesinler.Peugeot Türkiye bir modelini daha mundar etmeyi başardı.
-
-
doğuş oto | volkswagen, audi, seat, cupra, skoda ve porsche yeni modeller, fiyat listesi, servisDoğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servishttps://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-etsi-110-ps-style-dsg-196b5
Belirttikleriniz al satçılar, alıp üzerine 100-200 koyup satıyorlar, onları baz almak sağlıklı değil. Şu anda doğuş otonun resmi sitesinde golf style paketi 1 haziran güncel zamlı fiyatıyla an itibariyle 765bin'e online rezerve edebiliyorsunuz (hazır araç). Belirttiğiniz rakamları isteyebilirler elbet, isterse 2 milyon istesinler, kaç kişiye satabilecekler, kimler alabilecek? Piyasa 3-5 fanatikle dönmeyeceği için, 0 araç fiyatları için sarı siteyi baz almanın doğru olacağını düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 1 Haziran 2022; 18:53:58 >
-
Türkiye için Lansman tarihi belli olmuş diye duydum . 19-22 Eylül
-
Bugün konuştuğumda aralık ayına yine ertelendiğini belirttiler...
-
Bu bilgi kesin mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X