Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer ertelenmeyecek sanırım. Dün bayi tarafından yapılan en son güncelleme eylül ayının kesinleşmiş olduğu yönünde. Bugüne kadar kaç kere ertelendiği için artık aracı görene kadar inanmak güç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 4 Ağustos 2022; 12:28:55 >
  • yeni bilgi kasım ayında ertelenmiş.

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt

kaynağı nedir

• benim

• Twitter da Eylül ayı diye reklam yapmışlar.
    Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 5 Ağustos 2022; 10:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf lideri olabilecek bir araç yanlış pazarla stratejisi ile heba mı ediliyor ?

• icemy kullanıcısına yanıt

o twiti bulamadım https://twitter.com/PeugeotTurkiye sayfasında. 4 austosta atılmış bir tweet görünmüyor. sildiler mi acaba?

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

Silmişler.Çapsızlıkta zirve

• İyice saçmaladılar ,bir aracı getiremediler. En üst modelde bile 1.2 ile geliyor, koy 1.6 180 ,225 bg elalem araç görsün ama nerde.

• 23 e erteleyebilirler bence.Son çeyrekte elektrikli araçları getirecekler.Bu son ötv söylentileriyle talep azalmasını hissetmişlerse vazgeçerler.Ben gelsede almayı düşünmüyorum.Kendi aracı olmayıp ilk almayı düşünenler bekler.Ancak aracı değer kazanmış olup takas yada satabilenler alır belki.

Web sitesinde de çıkıyordu, formu doldurun, eylül ayında ilk siz tanışın diye. Şuan yok, kaldırmışlar 😂 abi rezil rüsva ettiler hem arabayı hem kendilerini. Tüm bu berbat alım gücüne rağmen, Avrupa’ nın 6.pazarıyız ( İspanya’ ya yaklaştık baya ) fabrikaya sözlerini geçirmekten acizler arkadaş. Saçma sapan ayda 5 bin araba satılan yerler ülkelere aracı gönderdiler, bizde tık yok. Ekibin çoğunu tanyorum, aralarında başarılı olan arkadaşlarda var. Ama bu araç alma işini beceremiyorlar. Kusura bakmasınlar.,

• Arkadaşlar şunu anlamak lazım artık şirketler türkiyeye araba gönderme konusunda çok hevesli değiller kar marjları çok azaldı adam tamamen uyduruyorum ispanyadan 5000 euro kar ediyorsa türkiye'den neden 2000 euro kar ile versinki? Bu açıdan bakın.

• citm C kullanıcısına yanıt

Yönetimde değişti,ibrahim anaç gitti,yerine gelenin kararı olabilir.En iyi zaman sene başıydı,o fırsatı kaçırdılar.Bu ÖTV söylendileri ve seçim çok yaklaşmışken 800-1000 TL arası bu araç biraz zor satar.

Şu saatten sonra %10 ötv li elektrikli araçlara yönelmeleri daha mantıklı.

Daha önce bir yerde dinlemiştim.Firmalarda bu yüksek ötv den dolayı araba göndermekte çok isteksizlermiş.Adam maliyetle üretim yapıyor burada hiçbirşey yapmadan onların fiyatından maliyetsiz daha çok kazanıyor.Birde bizimkiler fiyat pazarlığı yapıyorlarsa başka yerlere gönderiyorlardır.

Yerine Türkiye satış müdürü olan Gülin Reyhanoğlu’ nu getirdiler. İbrahim Anaç Stellantis Global’ e geçti ( ortadoğu-afrika sanırım ). Evet Türkiye’ de ki kar marjı daha düşük markaların. Sebebi bu olabilir dediğiniz gibi. Ama bu beceriksiz oldukları gerçeğini değiştirmez. Astra’ yı sanırım eylülde getiriyorlar, onda bir değişiklik yok gibi. DS4’ de ekim gibi diyorlar. Bu arada eylülde e-2008 gelecek diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 6 Ağustos 2022; 12:16:11 >

Astra'da daha az tedarik sıkıntısı vardır muhtemelen, 308 kadar talep (en azından başlangıçta) olmayabilir. Bir de pejo çok mu bölünüyor üretim konusunda acaba...

• turkeril kullanıcısına yanıt

Astra’ da ekime kalmış 😂 ben bölünmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Stellantis Türkiye’ nin beceriksiz yöneticilerinden kaynaklanıyor. Millet Avrupa’ da aylardır aldı biniyor, eskitti bile. Şu markaların Doğuş Otomotiv çatısı altında satılmasını isterdim. En azından yumruğunu masaya vurup istediğini alan bir firma.

Bunlar elektriklilere yoğunlaştı sanırım.Son çeyrek 2008-c4-mokka-corsa gelecek deniliyor.Getirirlerse piyasayı domine ederler ve 308 ve astra ya pek bakan olmayabilir.Bu iş 2023 ün ortasına tepebilir benden demesi.

Birde 2 bayi 308 ev gelecek dedi ama bildiğim 2023 te çıkaracaklardı onu.Erken olma durumu varmı acaba.Bu adamlar olmayan 208 dizel otomatiği getirdilerYeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 6 Ağustos 2022; 23:27:31 >

Daha e-308’ in lansmanı bile yapılmadı. Olmayan arabayı nasıl getiriyorlarmış ☺️ Bayilerde saçmalamış resmen.

• Bir tır Astra ve 308 TC topraklarında?

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

iyimiş. ama bayiler sıra vs. almıyor hala. ön sipariş açıldı denince alacaklar muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.