Tipik Vag politikası.Ne zaman Peugeot model çıkarsa karşısındaki modelde güzel indirim yapar.Dsg lerde de önümüzdeki az araç bollaşır fiyatlarda gevşeme olur. 2008 gt ile paralel gider 308 gt fiyatı.Elektrikli 2008 de bekleniyor o dönem ve Matrahta tutacakları için oda aynı fiyatlardan gider.900 civarı full paket 2008-308 olabilir ama küçük ihtimalle 800 lü civardanda lansman da satış yapabilirler. Araç çok iyide gözükse seçim zamanının yaklaşması ve ÖTV indirimi vaadlerinden dolayı bekleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (46. sayfa)
-
-
Siz öyle deyince kasko değer listesine baktım fakat 2022 modelde 308 yoktu hocam. Trafikte olması için kasko değer listesinde olmasi gerekmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar yavas yavas belli olmaya basladi. 308 GT 1.2 Puretech 130 EAT8 - 886.500 TL.
-
800 bandı güzel tanıtım olur, 900 bandı insanları belirttiğiniz gibi seçim ve ÖTV indirimi beklemeye iter ya da alternatif veya SUV'lara yönelmeye.
-
fiyatı nereden öğrendiniz
-
Eğer doğruysa yüksek.
Yüksek ihtimal kamuoyu ölçüyorlar. Çünkü daha 308'de bir üst donanımı olan Focal'li GT Pack versiyonu var ve dizel motor versiyonu da var. Dizel GT Pack bu haliyle 900'ü geçer ki o vakit de cazibesini yitirir. 842'ye full paket (R line ) Golf var. 308 dizel GT Pack'i, Golf R line fiyatına denk getirmeliler ki rekabetçi cazibesini koruyabilsin. En azından lansman aylarında.
Avrupa'da Golf ile 308'in fiyatları benzer aralıkta, otomatikler muadil paketlerde 28k 29k ve 30k olarak ilerliyor, aralarında birkaç yüz euro fark var yalnızca ( Ingiltere co.uk sayfalarından konfigurasyonlarıyla kontrol edilebilir).
Şahsen Dizel GT Pack'i ben lansmana özel 849k olarak bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 6 Eylül 2022; 13:8:54 > -
Kasko deger listesine eklenmis.
-
Müthiş yakalamışsınız. 2008 e göre yaklaşık 20 bin lira ucuz olmuş.
2008 allure 1.2 790 bin liste fiyatı
2008 active 1.2 730 bin
2008 active 1.2 skypack 752 bin.
Her pakette ortalama 20 bin düşük 308 için tahmin etmek mantıklı olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 2008 benzer paketlere gore belli bir oranda daha dusuk olacaktir bence de.
-
Kasko değeri ve satışa sunulacak fiyat doğru . Bayi müdürü tarafından teyid edildi.
İlk parti dizel yok. 110 bg 6 ileri benzinlide görünmüyor
-
Vaktiyle 2008 lansmanında kasko değeri ile satışa sunulan fiyat farklıydı.
Umarım daha uygun fiyata dizel ve/veya gt pack donanımlı paketlerden getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 18 Ağustos 2022; 18:36:23 > -
Bir B Suv neden aynı markanın yepyeni C sınıfı aracına göre pahalı olur ki ?
Ne artısı var yani
SUV olduğu için. Bakınız Golf vs T-Roc. Aralarında yaklaşık 50k fiyat farkı var (T-Roc daha pahalı). Araç yerden biraz yükselince tercih yönelimi olduğu için + 100k fiyat ekleniyor direkt.
-
Ben 2008 in kasko ile liste fiyatına baktım aynı ya da çok az fark var ordan yola çıkarak benzer olabileceğini söyleyebiliriz bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasko değer listesinde 1.2 GT yerini almış. Türkiye ye giriş yaptılar çünkü. Hatta e-2008 GT de var 1.000.000 TL :) yani dediğim gibi her zaman ki gibi aç gozlulugun dibine vurmuş Peugeot Türkiye yöneticileri bu fiyata çok ozurdilerim ama b.k satarlar
Üst rakam 900 bin olmuyormuydu ev lerde %10 ÖTV ile.Yinemi açgözlülük yapmışlar.Bu sefer devlet yedirmez onu.Kendi alacağı ÖTV den vazgeçip bu kan emicilere yedirmez.Zaten maliye şuan topu atacak birilerini arıyor direk ihaleyi alırlar kucaklarına.
Üst rakam 900 bin oluyorsa o zaman kasko değer fiyatlarını çok baz almamak gerekiyor. 308 içinde aynı şey geçerli. Golf r line 842 bin tl iken 308 gt' nin maksimum bu fiyat hatta 15-20 bin daha düşük olması gerekiyor bence.
Bencede golften bir tık aşağı yapmaları lazım ama bunların kafası ciddi anlamda çalışmıyor t9 geldiğindede golf tsi dsg daha uygundu ve satamadılar 308 i.Şimdi burdada elden para alırız hesabı yapıyor olabilirler salyaları akıyor olabilir ama süreç farklı.Bugün biryerlerde sıra yetkili bayilere geliyor ciddi cezalar ve bayiliklerin alınması mealinde birşeyler okudum.
Yıllarca bayilerde çalışmış biri olarak diyorum ki, hangi bayi açgözlülük yapıyorsa, elden para alıyorsa beter olsun, bayiliği elinden alınsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X