Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi inşallah

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt

Amin 🤲

• Çok enteresan bir döneme denk geldi. Cezalar gündemde, ötv gündemde, belirsizlik ve durgunluk var. Hadi hayırlısı bakalım lansmanda cazip bir şeyler çıkacak mı. Ben de şimdilik uzaktan izleyeceğim. Belki bir test yaparım.

• Opel tr de Twitter'da çok yakında yazmış.

• Pug bayileri meraklılarına 1m dan yeni 308 leri iteleme çalışmasına başlamış. 308 in satış fiyatı 500 ile 750 arası olursa fena satmaz. Ancak tr deki hb talebi ve maksimum kar isteği sebebiyle 700 den başlayıp 1m a 308 iteleyecekler.

• Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

1m'e 3008, Tuscon, Sportage, Tiguan alır tüketici, bir avuç fanatik harici kimse gömmez o paraları hatchback'e, hele de bu piyasada.

Kimse kolay para kazanmıyor günümüz şartlarında. Bir çok markayı ve parametreyi karşılaştırıp alıyor tüketiciler. Kaldı ki 600'e su anda teslime hazır başlangıç paket golf dolu bayiler. Belirttiğiniz rakamlara çıkarlarsa direkt ölü doğum olur. Akıbeti 508'in ötesine geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 19 Ağustos 2022; 23:27:6 >
  • kazein K kullanıcısına yanıt
    Evet 308 severim ama 1m da vermem kesinlikle.
    Makul fiyatlara alıcı bulabilir. 2008 fiyatları max seviye olmalı. 2008'den kaliteli olduğu kesin ama suv gerçeği var ülkede ve dünyada. Kafayı çalıştıran kaliteyi tercih eder o ayrı ama piyasası kısıtlı olacağı için fiyatı da biraz fırsat olmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelse en mantıklı donanım 110 bg 6 ileri benzinli modeldi. Gerekli her donanım vardı .

*Park sensörü

*Led ön , arka farlar

*Eksiksiz multimedya özellikleri

18 jant , cam filmi ile harika f/p olurdu.

• mevcut 1.2 tce 130 manuel icon megane hb aracımı değiştirmeyi düşünüyorumda. 308 eski kasası düşünüyodum fakat yeniside hoşuma gitti ama hb ve sedanların iyicene azalmasından dolayı suva mı kaysam bilemedim her ay İzmir Tekirdağ arası 1000 km uzun yolum var yıllık 25 30bin km yapıyorum. suv rahatlık sağlar mı bilemedim ort 2 3 sene bineceğim ne yapmalıyım sizde

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

308 e hdi t9 eski kasa alın . En hızlı ve en sorunsuz t9 kasa motor kombinidir .

*Allure ve Classic edition ve plus şeklinde donanımları mevcut

• Eylül ayına da az kaldı . Bakalım nasıl bir donanım ve fiyat skalası göreceğiz Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• 7 Eylul' de Kibris' da Lansman olacak..Araclar Kibris'da su an..Hatta kullanan Mh arkadasim var Astra'yi ic mekan kalite ve tasarim olarak Yer diyor :)

Ayrica Tedarik olarak bayagi gelmis arac..Allure Ve Gt donanim..1.2 motor ilk etap..

Kablosuz baglanti standart ekrana..Focal ses sistemi var mi diye sordum ( kullanmis araci arkadas ) bence focal Kisilir ulke de fiyat artiyor dedi..7 Eylul'u bekleyelim bakalim :)

• Bu ay 2008 dizel gt 992 bin tl olmuş 😂 Peugeot bayileri de buna eklenince 1 milyonun üzerinde bir satış rakamı vardır bence 😂 Malum elden para almalar, vergi kaçırmalar vs. illa ki olacak Peugeot bayilerinde. Şuan satış danışmanları 308 için algı oyunları yapıyor. 800-1 milyon arası olacakmışmış, 950’ yi geçmezse bizi arayın diyen çok müşteri varmışmış. 900’ ler 1 milyonları söylediğimizde millet hiç yadırgamamışmışmış 😂😂 yavv abi Allah aşkına, el insaf…Kim verir c segment bir araca bu paraları. Üstüne birde bayi koyacak, yok gold paket, vırt paket, zırt paket 😂 elden alacaklar parayı, onu da vergisiz algısız cebe cukkalayacaklar. Arkadaşlar çevrenizede bunları anlatın lütfen. Herkes bizler gibi otomobillere meraklı değil, bizler kadar anlamıyor. Kandırılıyorlar. Uyandırın çevrenizdekileri.

• citm C kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlarla önü karanlık.Hadi ilk gelenleri meraklıları aldı sonrası ne olacak.Değer kazanmayacağı çok açık,sonraki ay 1 milyonu geçecek halleri yok.

Ev 2008 geldiğinde zaten 900 den vermek durumundalar(elden almayı saymazsak)Dizeli kime satarlar o zaman.Üstüne aldan alırlarsa bu sefer tepki farklı olur.Devlet vergiyi indirmiş bunlar üstüne konuyor olur ve bu sefer maliye sağlam tokat vurur,sosyal medyada rezil olurlar.

• icemy kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmen bütün orta direk otomobilleri 3 silindir etrafında şekillenmeye başladı. ciddi anlamda hayal kırıklığı. lanet ettim artık emisyon regülasyonlarına.

• Yeni Astra Full Gs donanimi 924.000 Tl ise, 308 Gt donanim ne kadar olur?

Fiyatlari ayri birimler mi belirliyor acaba? (Donanim gore ) Gt 308 daha mi ucuz olur merak konusu..

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

3 silindir aslinda sehir icine uygun motor, hem yakit olarak, hem de Vergi olarak..Performans olarak da fena degiller acikcasi..Tabi bir Civic Rs ya da Bmw 118 i ,golf 1.5 E-tsi degil ama en mantikli motorlar bence şuan ki sartlar icin..

Gerci su an en begendigim motor 1.5 E-Tsi..Cidden az yakiyor ,hem de performansli motor..Ama dsg soru isareti her zaman ki gibi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Peugeot’ da ki arkadaşlar 950-1 arası bekliyormuş, Astra fiyatları açıklandıktan sonra. Şaşırdık mı ? Ben şahsen şaşırmadım. Aç gözlü PSA işte, ne bekliyordunuz ki 😂😂 bu fiyatlara satabileceklerini nasıl düşündüler acaba ?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.