Hocam bunlar direk aksesuar ve elden alacakları parayı liste fiyatına eklemişler.1,2 motorda tsi yada e-tsi motor gibi cimri bir motorda değil.Alsımlarr başlarına çalsınlar arabalarını. Doğuş yine yaptı yapacağını.Bunlar fiyatı açıklamadan 599 a manuel golfü yığdı bayilere.İlk 2 ay meraklıları alır sonra telefon açmaya başlarlar millete < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (48. sayfa)
-
-
924.000 Tl' ye Astra Full alinir daha iyi Vallahi...Dis kasa olarak bence Astra ama Ic mekan 308..
Az satilir gerci ikisi de..Ya da 824.000 Astra Gs paket yeterli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golfü geçtik Audi 3 fiyatına araç satacaklar . Aç gözlü peguot premium kategorisinde görüyor kendini . Yeni aracını ver uyguna piyasası oluşsun . Bunlar araç falan satamaz. Gt 950 bin civarı olacakmış . Gider A3 alırım böyle saçma fiyatlama görmedim
Benim korkum pahalı olması değil. liste fiyatını 950 falan gösterip faturayı 900'den kesip 100 bin elden almaları gibi şeylerden korkuyorum.
-
Çok yüksek, lansmanda Astra'yı ne kadar indirimli veriyorlar acaba?
Bayilerde Golf rahatlıkla bulunuyor şu anda. 717'e dsg life paket mevcut. Golf'un en dolusu dahi 919k ki 1.5 etsi motor, 150bg. Hem daha zayıf motoru hem de marka algısı vw'den daha zayıf olan bu aracı Golft'en daha yüksek fiyata alacak kişi bulabilirler umarım. Direkt ölü doğum yapmışlar bu coğrafyada.
Birkaç fanatiği hariç yollarda görüleceğini hiç sanmıyorum. Hele ki sınıf liderliği iddiaları... Ya fabrikadan yeterli indirim alamadılar ya da uçuyor pazarlama ekibi. O rakama audi a3 var, + 50 daha üzerine koyup amg paket mercedes A ya da bmw 1 serisi alabiliyorsun. Hibrit motor fiyatına 1.2 motor satmaya kalkılmış, sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Bir Astraya 924k az buz rakamlar değil.
-
Onu yapacaklar, kaçarı yok zaten 😂
İsterse dünyalar dolusu olsun GT paket. Bu araç bir Peugeot. Aynı fiyata hatta daha uygun fiyata Audi A3 varken, yemişim Peugeot’ yu. Audi’ ye binerim arkadaş. 950 bine 308 veya Astra alsam utancımdan sokaktan geçemem 😂 Millet deli gözüyle bakar. Alsın turşusunu kursunlar 😂
Hepsini geçtim 1.6 puretech olsa da bu fiyatı çekseler hadi düşünen olur diyeceğim. 1.2 ile zirveye oynanmaz. Bu rakamlara ben 2. El 1 serisi alır geçerim, ya da a3.
Peugeot hangi klasman da bir marka olduğunu unutmuş görünüyor . A3 den pahalıya 308 satabilecek lerini düşünmeleri komik .
7 eylülde fiyatı belli olmayacak mıydı bu aracın. aradım bayiyi. ayın 20'si 30'u gibi arayın dedi satış yetkilisi. hiç bir şey belli değil dedi. siz döner misiniz bana fiyat belli olunca dedim, hangi birine dönelim abicim dedi..
millet galiba ucuza çıkarsa diye meraktan arıyor. buradakilere göre 900 binleri bu arabaya vermek saçmalık çünkü.
-
Ayın 19 u civarı lansman olacak diye biliyorum.
-
Ayin 7' de Kibrista tanitimi var aracin..
Test araçları geldiyse kasko değeride belli olmuştur buyurun 308 Gt fiyatı
A3 ten pahalı 308 satacağını sana pejo mu dedi
İyide opel daha pahalı.308 in astradan dahha yüksek fiyat olacak diye bekleniyordu
-
Yarınmı
-
Katiliyorum.
1.2 nin en full paketi 40.000eur u geçmemeli.
Üstü balon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
208 i golften pahalı gelmişti. Ne zaman nal toplamaya başladılar fiyatı indirdiler. En çok satan araçtan 15 -20 ucuz satacaksın ki rekabet oluşsun piyasaya iyi bir giriş yap. Bu fiyatlarla talebin çok olmayacağı düşünüyorum 900 bin vermektense + 50 bin daha a3 alınır.
Ne talebi, ne satışı.
C-HB segment bu ülkede bitti. En çok satan Golf bile satamıyor. Yollarda Golf 8 gören var mı
-
Belli ki ucuza 308/Astra satılmayacak. Önce bi talebi görmek istiyorlar. Buyursunlar görsünler, biz ileride bir yerlerde bekliyor olacağız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X