Aynen Hocam..Astra' da Kibris'da biliyorsunuz.. Yarin Peugeot Satis danismanlari aracla tanisacak, Basin mesuplari da olacakti en son.. Bana fotolar gelecek yarin Kibris'dan.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (49. sayfa)
-
-
Resim ve bilgiler gelirse bekliyoruz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylasirim Hocam resim video gelirse..
Otomobil MedyamyoutubeYeni 308 Türkiye'de! | Harika Bir Tasarım | TR'de İlk İzlenim | Golf Katili Denir Mi? #308 #peugeothttps://www.youtube.com/watch?v=uveB5NkW8XM
-
Hiçbir bayide 5-6 aydır 1.5 Golf yok şu anda bayiye girip sorunsuzca alınabilen tek araç manuel vites boş paket. Hatta sitede Golf sayfasında özel not var üretim sıkıntılarından dolayı stok sorunu yaşanıyor diye. Aracımı satıyordum satışı iptal ettim stok bulamadığım için. Yani yollarda göremiyor olmanızın sebebi araç olmaması, satmaması değil.
-
hocam sanırım bir hata var. Benim sormadığım bayi kalmadı golf otomatik life hiçbir yerde bulamadım ben. Hatta hiçbir otomatik golf yok. Hangi bayide bulduysanız bana bilgi verebilirseniz ben alayım aracı.
-
Mesajınıza ithafen aradım ben de, geçtiğimiz haftalarda vardı şu anda yalnızca impression paket kalmış. Düşünürseniz Acarlar bayisinde bu paket mevcut.
-
youtubeSelamlar! Bu videomuzda TR'de ilk kez duyacağınız bazı bilgilier ile yeni peugeot 308'i inceledik. Şançelik Otomotiv'e desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum...https://www.youtube.com/watch?v=ISFTiBYYE8E
-
-
-
-
Çakallar.Toogle dı sanırım Allure da kırpmışlar o zaman.İnşallah sürüş destek sistemleri vardır Allure da.
Büyük ihtimalle 800-820 civarı yapacaklar Allure u.Paraya kıyan gt alsın diyecekler.Active yada prime da 750-800 arası olur.Astra fiyatından gt nin 950 civarı olacağı netleşti gibi.
Allure'da Sunroof yok, surus destekleri yok, 360 Kamera sistemi yok, Active paket klima sistemi var ( Rifter' misin mubarek ) , Gosterge paneli kisitli, Gt Donanim gibi 3d destekli ve islevsel degil, 17 inc lastikler var..Yan etekler Gt donanima ait, Peugeot Logo yanlar da Yok Gt de var..
Bayagi kisik gelmis Allure :)
youtubeMerhabalar, yeni 2022 model Peugeot'un 308 modelinin Allurepaketinin incelemesini sizler için yaptım. Sizce C sınıfı hatchback'ler arasında yeni 308 ne kadar...https://www.youtube.com/watch?v=E1uyCVrHTRM&feature=youtu.be
Fiyatlar cok Onemli, Allure Paket 820.000 Tl'yi gecmemeli..Gt paket en fazla 900.000 Tl olmali..
Ayni fiyat kiyaslamasin da ben Astra Gs donanim alirim..Daha donanimli arac..Yani 308 Allure Ile Astra Gs donanimi ayni fiyat olsa, Direk Astra alirdim dusunmeden..
Astra'nin Dis gorunusu de cok iyi..Kokpiti 308'den daha genis ve ferah duruyor..Koltuklari Cok daha rahat 308'den belirtmem gerek ki Extra Baldir destegi var hem surucu hem de yolcu koltugun da..
Astrada corsa da olduğu gibi baz versiyondan itibaren kısmen sürüş destek sistemleri olacakken 308 de sanırım sadece gt de olacak.
Yurt disinda Allure Pack paketin de Dokunmatik klima alani ve 3d gosterge paneli var..Belki ilerleyen zamanda getirirler O paketi..Allure-Allure Pack- Gt diye siralanir donanim ancak;
Allure Donanima Fiyati 800.000 Tl ustu ya da az alti da olsa vermem o paralari acikcasi..En basitinden on konsolda Saklama yerinde Krom detay bile yok Gt'de ki gibi..( Kablosuz sarj alaninin bulundugu bolum ) Allure Paket bana fiyatini haketmeyecek gibi gorunuyor.
Aracı inceledik cumartesi. Allure un yüzüne bakan yoktu herkes gt pakete bakıyordu. gt paket dolu tmm da 1.2 motor araba nerdeyse 1m. allure en az golf style ayarında olmalıydı zaten hybrid de değilsin allure 800 falan çok fazla olur. daha öncede söyledim bu araba gt paket dizel 1m olursa alınır 1.2 ye bu rakamlar fazla. astra da keza öyle. alanlar illa ki olur çünkü golf gelmiyor ancak şu anda olsa 1.5style fiyatıyla rakipsiz.
-
1.2 Motora kiyasla Fazla derken Donanim Olarak Style ve R-Line' dan cok daha dolu aractan bahsediyoruz..Motora degil de? Donanima Para veriyorsunuz gibi dusunun..
1.5 Motor-Arka suspansiyon Bagimsiz artilari var Golf'un evet..Ama iscilik olarak 308 Ve Astra calisilmis modeller..Golf' le kafa kafaya yada az daha kaliteli olabilir...
Golf Hybrid motoru Ve bagimsiz suspansiyonu olmasa pek cazibesi yok Astra Ve 308'e kiyasla acikcasi..Marka avantaji da de onemli tabi ayri konu..Cogu kisi Golf 7'5 kasayi daha cok begeniyor,iscilik,yalitim adina..
Ben farklı bişey demedim ki zaten^^ 1.5 style ile 1.2gt arasında 100k var. golf de opsiyonlar olsa aynı fiyata 1.5 araca binersin. yani donanıma para vermek ne kadar mantıklı bilemedim. 1.6 225 gırtlak dolu 508 gt 1.2m iken 1.2 308 950k belki daha fazla çok fazla bence.
-
Gt donanim 308 ile R-line Donanima kiyasla diyelim..308 950.000 Tl...Gt Donanim..
R-Line'da olmayan donanimlari eklersek R-line daha pahali olmuyor mu?
Mesela 18 inc Jant ve lastikler- Matrix farlar ( standart led degil ) Ya da bilmedigimden soruyorum arada ki standart donanim farklari nedir R-line ile Gt arasinda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X