Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz rengin neyini beğeniyorsunuz ya , üstüne para verseler yine almam. Şu aracın kırmızı ve mavisi muazzam gözükür.

• Yıllardır bu arabanın yeni kasasını bekledim. Mevcut kasa varken 3008-508 gibi otomobillerin çıkışına tanık oldukça yeni gelecek 308’in muazzam bir araba olacağını az çok tahmin ediyordum. Bir kaç yıl öncesine kadar görece ulaşılabilir bir otomobil olan 308’in yeni kasasını kredi vs ile güç bela ama muhakkak alabileceğimi düşünüyordum. Ama gel görelim ki şu an benim için bir Ferrari bir Lamborghini gibi ulaşılamaz bir hayal oldu. Neyse uzatmadan GT versiyonu için fiyat tahminim opsiyonları ile 530K diyorum.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

O fiyata 508 GT var hocam :))))

Gelin bir yüz bin iskonto yapalım tahminden Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Hocalarım Peugeot liste fiyatlarını incelemedim ama Doğuş Oto’nun sitesindeki Golf sekmesinde 1.5 eTSi DSG R-Line + 9 adet ekstra donanım 560K yazıyor. Ona göre yorumladım.

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-15-etsi-150-ps-r-line-dsg-93f29#!#features_main

Umarım Peugeot da sizin gibi seğmentinin en yüksek fiyatına çıtayı koymaz : ) Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Kırmızı Allure ... ( İstediğim jant budur :))

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi
    Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 27 Mayıs 2021; 6:34:23 >

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi İksir kırmızı

• Peugeot bu 308’ in ön farlarından ne istiyor anlamadım ? T9’ da halojen far ve full led farın arasında tasarım farkı vardı. Bu nedenle ön tamponda farklılaşıyordu. Aynı haltı sanırım yeni kasada da yapmışlar. Matrix ve led farlar farklı tasarıma sahip. Matrix daha ince yapıda ve daha koyu renkte. Yani Allure alan vatandaş, sonradan matrix taktırmak istese yine tampon masrafı yapacak gibi.

• 207m kullanıcısına yanıt

Katılmakla beraber sadece fark şu eski kasa da inanılmaz farklı görünürken bu kasa da görünüş farkı o kadar değil gibi ..

• Param olsa da ben alsam...

• 207m kullanıcısına yanıt

Hocam düşüncenize katılıyorum. Çok ama çok detaycı biriyim. Mevcut T9 da Style ile Allure arasında far tasarımı ve tampon farkı baya vardı. Bence olmalıda, en alt paket orta ve üst pakete göre bıraz daha kötü görünebilir. (Satış stratejisi)

GT de tampon farklı sadece alttaki lip ve matrıx led farın altındaki bir parça ;

Yani Allure kullanıcısı matrıx led far taktırmak ısterse bu parçayı temin ederek yapabilir. Fakat aslan dişleri ile birlikte 2 tane far 20 bin tl civarı tutacağı için kimsenin bu işlemi yapıcağını düşünmüyorum :)

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Füme yoksa kırmızı mı alsak acaba :)))) 508'e selam olsun dercesine :))))

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

5 yıldır tekno gri kullanıyorum . Çok memnunum . Bu kasa da gelecek aynı ton ama benim görsellerden favorim parlak beyaz şimdilik : ) ))

Yalnız kırmız metalik siyah cam tavan 5 0 8 ' e meydan okur Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Memlekette kimse kolay kolay 350 bini pejo 308 e vermez. 508 in satış başarısı ortada. Anca tasarıma hasta olup alacak birileri çıkmalı.
    Vatandaşı ilgilendiren %50 lilik dilimde ne vereceği.

Active donanım görüntüsü varsa paylaşın ona göre değerlendirelim.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt

Günümüzde 208 bile o dilimde kalamayacakken uzun vadede; 308 de Citroen C4 ten ucuz olmayacak. Geldiğinde vergi/matrah hepsi güncellenmiş olabilir tabi bilemeyiz..

• auto_motive kullanıcısına yanıt

Bir zamanlar %50 lilik dilimde suvlerin orta donanımlı otomatik versiyonları giriyordu.

matrah güncellemeleri hep enflasyonun altında kaldı.

Buna karşın yerli üreticiyi korumak adına en kötü şuan mevcut olan yerli %50 lik araçları %50 de tutacak vergi düzenlemesi gelir.

yani baz corolla, megane ve dizel egea gibi araçları %50 yi geçirmeyecek güncelleme gelecektir. Ki şuan geçmiyorlar zaten.

bu sebeple matrah ne olacak olursa olsun bu aracın en alt manuel versiyonu belki duruma bağlı otomatik versiyonu alt vergi diliminde olacaktır.

sorun golf gibi kabul edilebilir özellikler mi sunacak, c4 gibi plastik direksiyonlu, jant kapaklı, kol dayamasız vs mi gelecek. Bu aracın satış başarısını o belirleyecek. Zaten %50 ye araçta sokmazsalar vatandaşın bu araçtan haberi dahi olmaz.

şimdiye kadar yollarda 4-5 kere golf gördüm. Life ile impression dıştan aynı olduğu için ayırt edemeyeceğim ama muhtemelen impressiondır. 1 tane bile style yada r line görmedim çünkü.

Eşdeğer paketlerde 308in 2008 den ucuz olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bence. C4 ün bomboş donanımıyla aynı fiyata sunmayacaklardır bu aracı; geldiğindeki duruma göre takip ederiz

Bu aracın bugün kü kur ve vergi ile yüzde 50 lik versiyonda olması imkansız . Ayrıca distribütör gel gel reklamı yapıyor .

C 4 ve baz golf kaç kişi almış binmiş ? PSA da Peugeot her zaman ds sonrası ilk konumda . Fiyatlanma ve kalite yüksel yeni 308' de Gönül ister ki baz model dolu ve ucuz olsun . Ülke gerçeği buna izin vermeyecek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.