Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa sokaklarında gezen bir Allure ..

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Izgara olsun, far grupları olsun, jantlar olsun Allure çok güzel ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Allure diğer grup araçlar gibi çıplak ,cılız bir görüntü sunmuyor . Bkz. 208 , 2008 gibi değil . Bende beğendim Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Aynen üstad, 208 ve 2008 de GT Line alınmak zorunda bana göre.. 508 de Allure yeterli, yenı 3008 de Active Prime bile fena değil, bızım T9 308 lerde Allure yeterli..

Yeni 308 de Allure çok çok iyi difüzör bile var :)))

Aklımdakı tek kalan soru işareti ambians aydınlatması oda varsa Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Keşke tahmininiz tutsa ama sanmıyorum işin içinde 11 e gelecek bir kur var. puanda GT 2008 bir B segment bile 390 larda C segment bir 308 bundan daha yukarda olacağı aşikar.

• Güzel araba

• efesb kullanıcısına yanıt

Cam tavanlı 508 Allure sıfır km 2021 model 420 bın tl bayıde. Önemli olan liste fiyatı degıl satıs fıyatı. Bakalım bekleyıp gorecegız ancak gercek şu ki ucuz olmayacak tabikide ....

• Doların ateşi çıkmış , yükselmiş olabilir :) Biz hayallerimize devam ediyoruz arkadaşlarYeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi  . Arabayı ucuza binmek için enerji yolluyoruz evrene Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• quote:

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Doların ateşi çıkmış , yükselmiş olabilir :) Biz hayallerimize devam ediyoruz arkadaşlar  . Arabayı ucuza binmek için enerji yolluyoruz evrene   

Evet ... En büyük rakip 1,0 giriş seviyesi GOLF 8 yeni zamla beraber 300,000 TL oldu ... Yani artık geliş fiyatı belli oldu diyebiliriz bu araç için

Nedir tahmininiz? Bu kur seviyeleri ile benim tahminim oldukça karamsarda.

2008 GT 155hp 400 oldu.

Lansman da sadece alınabilir fiyatlar olacaktır onu söyleyebilirim .

Vergi basamakları değişmez ise 1,2 otomatik 300 den başlar EAT 8 dizel GT 430 440 olur .

Katılıyorum, tabi bu tahmininiz kurun şimdiki seviyesi üzerinden diye tahmin ediyorum . Kur hareketi bu şekilde devam ederse göreceğimiz fiyatlar çok daha dramatik olacaktır. Yalnız Türkiye otomotiv sektörü açısından distribütörlerin bu duruma bir an evvel devlet yetkilileri ile oturarak bir hal çare bulmaları gerekiyor. İş gerçekten saçmalığın son raddesine geldi. Bugün 2008 Dizel Gt ilave donanımlar ile birlikte (Nappa Deri döşeme ve Focal ses sistemi) 439bin ₺ geçen sene şubat ayında 247bin ₺ imiş.

Bende sizin dediklerinize katılıyorum . Şunu da düşünün şirketlerin karlılığında değişim yok . Hatta artış var . Bu da az mal çok kar ediyorlar diye düşünüyorum . Her geçen gün alım gücü düşüyor . Fiyatlar artıyor . Herkes izlemeye devam ediyor ...

Tahmin ettiğim fiyatlar bu kur üzerinden ama bence yıl sonu euro 12 vs olursa siz direk yüzde 10 daha koyun fiyatlara .

• Allah'tan Allure versiyonu beğendik fıyatlar bu gidişle durmayacak. 350 cıvarına 1.2 Allure alabilirsek sevınecek durumdayız..

• Ekim, Kasım gibi gelirse GT opsiyonlarla beraber 450 civarı olur gibi...

• Araba ateş ediyor resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Allah'tan Allure versiyonu beğendik fıyatlar bu gidişle durmayacak. 350 cıvarına 1.2 Allure alabilirsek sevınecek durumdayız..

Benim de içime öyle doğuyor en baştan beri. 1.2 benzinli Allure 350, 1.5 dizel Allure 380 olur gibi geliyor. Vallahi benzinliden de korkuyorum ama, dizel de almak istemiyorum bu görüntüde arabaya gar gar gitmez 😀 1.2 grandland x var bizde motor suyu boşalmış dediler kaçak varmış 10 gün yatacak serviste. Hep duyuyorum bu motoru. Başıma da geldi valla. Bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 3 Haziran 2021; 17:43:59 >
  • Allure 500 binden aşağı olmaz.

• frknsysl F kullanıcısına yanıt

Ben 1.2 eat6 2015 model 308 Allure kullanıyorum. Memnunum bazı sorunlar oldu ama motorla ilgili değildi onlarda çözüldü. Artık 1.2 motor deneme evrelerını gectı sorunları kalmadı.

Dızel ıle benzınlı 308 arasındada 15 bın tl cıvarı fıyat farkı olacaktır.

Cam tavanlı 1.2 benzınlı Allure ıyıdır ;))

• Fiyatlar uygun olsa birader değişecek elindeki 308 aracını bu kasa ile ama zor bu gidişler

İkinci elde neredeyse iki kat pahalı Golf ten daha iyi yol tutuyor 308 konforu aynı yalıtım aynı Golf sadece iç tasarımı güzel bence

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.