15,000 T L fark çok iyimser bence :) Umarım öyle olur ama ben dizelciyim |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (11. sayfa)
-
-
Bizde sabaha kadar nöbet tutuyoruz gelsin de değişim yapalım diye ... Bende golf 7 de var gerçekten 308 çok iyi yol tutuyor muadillerine göre . Torsiyon da en başarılısı diyebilirim . Golf , 308 e göre daha yumuşak , sakin ama sıkıcı bir araba .
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorAllure 500 binden aşağı olmaz.
Ağzınızdan yel alsın hocam bittik zaman biz bundan sonra motorlu taşıtı göremez vatandaş
-
Fiyatlar böyle giderse vayy halimize. Gelinen durum şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatların nasıl gideceğine dair bir öngörü oluşturabilir aşağıdaki grafik .
Şu aracı zamanında almayıp yeni 308 de bir çıksın onuda görelim diye beklediğim için kızıyorum kendime.
Çıldırmamak elde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 3 Haziran 2021; 23:0:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: efesbFiyatların nasıl gideceğine dair bir öngörü oluşturabilir aşağıdaki grafik .
Şu aracı zamanında almayıp yeni 308 de bir çıksın onuda görelim diye beklediğim için kızıyorum kendime.
Çıldırmamak elde değil.
Ne olacak bu ülkenin hali böyle. Alım gücü inanılmaz düştü. Bu tarz ekonomik durumlar hep zengine yarıyor. Zengin daha da zengin, fakir daha da fakirleşiyor. 2023 seçimleri bu ülkenin geleceği için çok önemli gerçekten. Mevcut hükümetin, seçimler bu kadar yaklaşmışken, çok daha fazla çalışıp ülke refahını yükseltmesi gerekirken, hiçbir şey yokmuş gibi davranması bana tuhaf geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mevcut hükümet ile ilgili birşeyler yazmak ve siyaset yapmak istemiyorum. Konu başlığı harici bir konu ama 2023 te bir başka hükümet bile devir alsa Ülke yönetimini şu an gördüğümüz 10.5 - 11 € kurununun düşmesi 4-5₺ seviyelerine gelmesi yıllar sürer. (son derece doğru politikalarla)
Üretmeden, sadece ithal ederek oluşacak tablonun bu olacağını görememek için kör olmak gerekli. Peki bu ülkenin seçilmişlerinden oluşan kadrolar bu basit denklemi bilmiyor mu???
Grafikte de görüldüğü gibi 2012 yılının Temmuz ayında €/₺ = 2.20 bugün 10.50 Bu konuda daha yorum yapılabilecek üzerinde konuşabilinecek birşey var mı?
-
Bir mb başkanı değişikliği ile çok kısa sürede 1,5 tl nin üzerinde düştü döviz.Sadece piyasaların güvendiği isim ve para politikası ile.Mb başkanı değişti faiz aynı olmasına rağmen yanlış isim olunca kur eski seviyesinde geçti.
Daha önce yönetenlerde söyledi.Dövizin fiyatını belirleyen ekonomi yönetimi.Bizim işimize gelmesede yüksek kur istiyorlar.
Bence bir sonraki seçimde reis aday olmayacak.Parti içindeki kavga bu yüzden.Kavganın olduğu yerde icraat olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 4 Haziran 2021; 1:1:27 >
O değilde döviz artıyor gelecek olan Allure ıcın 350 vs olurmu dıyoruz. Benım mevcut t9un degerı 190 bınde kaldı. Tabıkı hıcbırseyın fıyatı artsın ıstemıyorum ama elımızdekını satıp bır o kadar daha para eklemek gerekıyor :-s
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBB
O değilde döviz artıyor gelecek olan Allure ıcın 350 vs olurmu dıyoruz. Benım mevcut t9un degerı 190 bınde kaldı. Tabıkı hıcbırseyın fıyatı artsın ıstemıyorum ama elımızdekını satıp bır o kadar daha para eklemek gerekıyor :-sBana bu durum hiç mantıklı gelmiyor. Yani mevcut arabanın üzerine bir o kadar daha para eklemek...C segmenti Hb bir araç için 350-400 bin deli rakamlar. Ben çok kararsızım açık söylemek gerekirse. Ev fiyatı diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: efesbMevcut hükümet ile ilgili birşeyler yazmak ve siyaset yapmak istemiyorum. Konu başlığı harici bir konu ama 2023 te bir başka hükümet bile devir alsa Ülke yönetimini şu an gördüğümüz 10.5 - 11 € kurununun düşmesi 4-5₺ seviyelerine gelmesi yıllar sürer. (son derece doğru politikalarla)
Üretmeden, sadece ithal ederek oluşacak tablonun bu olacağını görememek için kör olmak gerekli. Peki bu ülkenin seçilmişlerinden oluşan kadrolar bu basit denklemi bilmiyor mu???
Grafikte de görüldüğü gibi 2012 yılının Temmuz ayında €/₺ = 2.20 bugün 10.50 Bu konuda daha yorum yapılabilecek üzerinde konuşabilinecek birşey var mı?
Bende size katılıyorum. Hükümet değişirse ülkeye sihirli değnek değecekmiş gibi görenler var. Ok yaydan çıkmış gibi görünüyor. Hükümet değişikliği olursa yeni hükümetin işi çok çok zor olacak bence. Büyük bir yükün altına girecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 207mBende size katılıyorum. Hükümet değişirse ülkeye sihirli değnek değecekmiş gibi görenler var. Ok yaydan çıkmış gibi görünüyor. Hükümet değişikliği olursa yeni hükümetin işi çok çok zor olacak bence. Büyük bir yükün altına girecekler.
Alıntıları GösterTabiri caizse enkaz devir almak derler ya işte öyle olacak.
Değişiklik ile tabiki bugünden yarına her şey düzelmez, düzelemez bu noktaya 1 yılda mı geldikte 1 yılda iyi olalım?
Bakın kurun 10 yıllık değişimine, en basitinden düzelmede 10 yıldan aşağı olmayacaktır. Ama özellikle yabancı yatırımcı açısınıdan en azından bir umut ışığı olacağından dolayı yokuş aşağı inişin duracağına şüphe yok.
Sonuç olarak bu artışlar inmez belki ama durmaksızın yükseliş duracaktır.
-
Aynen öyle ev almak daha mantıklı ılerıde cocuklarımız ev alamaz bu gıdısle onlara kalır ...
Mokka B Suv 1,2 Eat 8 330 dan başlayacak duyumu geldi : ( Varın siz düşünün dolu 308 fiyatını ..
-
Ekim-Kasım gibi gelirse 308 GT bence 450-460 civarlarına gelecek. Ama Peugeot'nun liste fiyatları üzerinden ciddi indirimler yaptığını biliyorum, 420'ye bırakacaklar bence fullünü
-
Dediğini tarih Avrupa'da belirlenmiş satış takvimi . Türkiye'de 1 yıl sonra gelmiş 208 ve 508 örneği de var ... Avrupa ile beraber gelmiş 2008 örneği de .. Artık distribütör ne uygun görürse . Kur çıktı , çıkmaya devam ediyor.
-
Allure beklentım 370 bıne cıktı ve kafamda su soru işareti olustu;
Sıfır 1.2 Benzinli Allure yenı 308 mi ?
İkinci el Dizel Allure 508 mi ? (Aşık olduğum görünce içimi titreten:))
E) Bu fıyatlara araba alınmaz mevcut T9 ile devam mı :))))
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBAllure beklentım 370 bıne cıktı ve kafamda su soru işareti olustu;
Sıfır 1.2 Benzinli Allure yenı 308 mi ?
İkinci el Dizel Allure 508 mi ? (Aşık olduğum görünce içimi titreten:))
E) Bu fıyatlara araba alınmaz mevcut T9 ile devam mı :))))
Aslında modeller dışında hemen hemen aynı soruları bende düşünüyorum.
Son soru için şöyle bir durum var evet bu fiyatlara araç alınamaz demek en mantıklısı gibi duruyor ama birde şu var; ya şimdi ya hiç. Treni son vagonundan da olsa yakalayıp aldık aldık ileride tam hayal diyede düşünmüyor değilim. Beklediğim her ay araç fiyatları en 10bin ₺ artış gösteriyor.
yaptığım hesaba göre son 16 ayda ortalama 12bin₺ artış = 192bin₺
açıkçası ben çok ciddi ciddi 308 i bekliyordum ama artık araç gelene kadar hiç alamamak gözüküyor ufukta o yüzden 2008 alıp bu araba meselesini kapatabilirim.
-
Tren , vagon örneği güzel tespit Ya yakın gelecekte değişim ya da mevcut arabaya devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X