Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @BlackberryBB 508 dizel motoru , tasarımı , ve bağımsız süspansiyon ile tercih edilir .

308 talihsiz bir döneme geliyor gibi .

• Golf gelmişken ortalığı boş bırakmak istemezler, en geç 2022 Ocak'ta gelir diye düşünüyorum. @TurKoEren

• Biz potansiyel alıcı olarak gerçekten hızlı gelmesini istiyoruz bunun da bir çok sebebi var . Golf ile beraber c hb sınıfında pastayı bölüşecekleri kesin Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• efesb kullanıcısına yanıt

Ya şimdi yada hiçbir zaman olayı insanın aklını karıstırıyor evet..

Şimdi Ekım gıbı kapora verdık diyelim. Arabayı hemen satmak ıstemıyorum fıyatlar cok yuksek gelırse vazgeçme ıhtımalı var. Bayi paranın tamamını isteyıncede hemen araba satılmayabilir.

Bu geçiş sürecini iyi planlamak lazım : s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurKoEren kullanıcısına yanıt

Tek eksisi yeni logo şuan, fakat yeni logoyu birisi kendisi yapmış. Güzelde yapmış ama modele yakışmamış fazla muhtemelen makyajla olacak hali;

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Birde eski logoya bakın;

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Ben hayatımda hiç bir aracı bu kadar beğenmedim, muhteşem... Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Abi su ucuz arabalari amerikayada getirsinler ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Araba çok güzel . Yeni logo sadece 308 de kullanılacakmışYeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Yeni Logo 308 den sonra çıkacak bütün araçlarda kullanılacak. Makyaj ve yeni kasa geldikçe tüm modeller bu logoya sahip olacak.

Elixir Kırmızı Allure;

• pejo bu işi biliyor harika tasarım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Yeni Logo 308 den sonra çıkacak bütün araçlarda kullanılacak. Makyaj ve yeni kasa geldikçe tüm modeller bu logoya sahip olacak.

Elixir Kırmızı Allure;

Ateş ateş, bu aracın sedefli beyazı vardı dimi, 508 çok güzel sedef beyazla. Bu daha da güzel parlayacaktır

• 207m kullanıcısına yanıt

Golf'ün orta donanım life paketinde (eskinin comfortline'ı) bile koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtmayı verip Peugeot'un en üst paketinde vermesi biraz kafalarda soru işareti bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Beyaz G T

350,000 Te le görüyorum ben Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Canavar gibi olmuş bayıldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gördüğünüz rakama benzinli, cam tavanlı Allure'a okeyim ben Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Hocam makinenin sene sonu geldiğini düşünsek, euro kurunun da her geçen gün arttığını görüyoruz sizce o günün şartlarında 1.2 Puretech 155HP GT ve 1.5 BlueHDI 130HP GT modellerinin liste fiyatı kaç olur?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.