@BlackberryBB 508 dizel motoru , tasarımı , ve bağımsız süspansiyon ile tercih edilir . 308 talihsiz bir döneme geliyor gibi . |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (12. sayfa)
-
-
Golf gelmişken ortalığı boş bırakmak istemezler, en geç 2022 Ocak'ta gelir diye düşünüyorum. @TurKoEren
-
Biz potansiyel alıcı olarak gerçekten hızlı gelmesini istiyoruz bunun da bir çok sebebi var . Golf ile beraber c hb sınıfında pastayı bölüşecekleri kesin
-
Ya şimdi yada hiçbir zaman olayı insanın aklını karıstırıyor evet..
Şimdi Ekım gıbı kapora verdık diyelim. Arabayı hemen satmak ıstemıyorum fıyatlar cok yuksek gelırse vazgeçme ıhtımalı var. Bayi paranın tamamını isteyıncede hemen araba satılmayabilir.
Bu geçiş sürecini iyi planlamak lazım : s
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek eksisi yeni logo şuan, fakat yeni logoyu birisi kendisi yapmış. Güzelde yapmış ama modele yakışmamış fazla muhtemelen makyajla olacak hali;
Birde eski logoya bakın;
Ben hayatımda hiç bir aracı bu kadar beğenmedim, muhteşem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi su ucuz arabalari amerikayada getirsinler ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba çok güzel . Yeni logo sadece 308 de kullanılacakmış
-
Yeni Logo 308 den sonra çıkacak bütün araçlarda kullanılacak. Makyaj ve yeni kasa geldikçe tüm modeller bu logoya sahip olacak.
Elixir Kırmızı Allure;
-
pejo bu işi biliyor harika tasarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBYeni Logo 308 den sonra çıkacak bütün araçlarda kullanılacak. Makyaj ve yeni kasa geldikçe tüm modeller bu logoya sahip olacak.
Elixir Kırmızı Allure;
Ateş ateş, bu aracın sedefli beyazı vardı dimi, 508 çok güzel sedef beyazla. Bu daha da güzel parlayacaktır
-
Golf'ün orta donanım life paketinde (eskinin comfortline'ı) bile koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtmayı verip Peugeot'un en üst paketinde vermesi biraz kafalarda soru işareti bırakıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoErenBeyaz G T
-
350,000 Te le görüyorum ben
-
Canavar gibi olmuş bayıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüğünüz rakama benzinli, cam tavanlı Allure'a okeyim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam makinenin sene sonu geldiğini düşünsek, euro kurunun da her geçen gün arttığını görüyoruz sizce o günün şartlarında 1.2 Puretech 155HP GT ve 1.5 BlueHDI 130HP GT modellerinin liste fiyatı kaç olur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X