Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tahminin en erken yılsonuna doğru geleceği yönünde. O zamana kadarda bizim ekonomi için oldukça uzun bir süre. Dediğiniz gibi Euro da anormal şeyler olmazsa mümkün olabilir belki.

• efesb kullanıcısına yanıt

B Suv için çok yüksek rakam . Tamam donanım harika ama yine alt yapısı belli . 3 0 8 çok daha kaliteli sürüş keyfi ve konfor sunacaktır .

Tek temennimiz hemen ülkeye giriş yapması , alınabilir bir dilimde olması .

• @BlackberryBB Şahin hocam yalnız o cam tavanlı beyaz Gt çok can yakar yolda , otopark da giderken dururken   Bu kasa da favorim beyaz :)

Bu sön dönem de çıkan psa arabalarının fiyatları beni korkutuyor kalite ile fiyatı da yükselttiler .

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Yeni 308 Allure ;
    - Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    - Kablosuz şarj
    - Levha tanıma ve kör nokta uyarı sistemi
    - Adaptif hız sabitleyici
    - Parlak siyah cam çıtaları ve karartılmış arka camlar
    - 17 inç alaşım jant
    - Krom ızgara
    - Parlak siyah difüzör
    - 180 derece geri görüş kamerası
    - 10 İnç orta konsol dokunmatik ekran ( Standart )
    - Orta konsol dokunmatik ekranın altındaki özelleştirilebilen 2. Ekran ( Allure ve GT )
    - Dijital hayalet ekran ( GT versiyonda 3D i-cockpit diğer donanımlar normal dijital )
    - Ön ve arka full led farlar ( GT de Matrix Led ve arka ışık imzası yatay şekilde )

Active < Allure < GT

GT’ de ek olarak;

-Şerit konumlama ( yarı otonom için )

-18” jantlar

-Alcantara-Deri koltuklar

-Focal ses sıstemı

-360 derece kamera

-3D göstergeler

-Ambiyans aydınlatma

-Led matrix farlar ve arka yatay ışık imzası

-Isıtmalı direksiyon ve koltuklar

Türkiye ye giren araçlar hep kırpılıyor donanım olarak. Bence allure da ki adaptif , levha tanıma gibi şeyler Türkiye paketinde olmayacak.

• Fıyatlar düşük gelmeyecek ve vergi diliminde arada kalma durumu olamayacağı için bence bu sefer dolu gelıcek. PSA zaten fıyatlar yüksek bari arabalar dolu olsun diyebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurKoEren kullanıcısına yanıt

Evet hocam beyaz 508 den sonra 308'e de yakısmış ;)) Ben hala koyu gride(füme) umutluyum bekliyorum  

Kesinlikle öyle. zaten segment farkı var dolayısıyla bazı basit ama eksik olan donanımlarda gelecektir 308 de . Torpido lambası, arka kol dayama, arka havalandırma, çift taraflı klima v.b.

Sanırım bende 308 i bekleyeceğim ama her ay artan ortalama 10bin₺ araç fiyatları bütün umudumu köreltiyor.

onun için geçen hafta zamdan sonra panikle bayiye gidip fiyat aldım 2008 için.

Yukarıda saydıklarım olsa 2008 de bir dakika durmam alırdım beyaz GT 1.2 155hp

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Beyaz gt fenaymış 👍

Katılıyorum . Eğer kur yükselişi böyle devam ederse yine de 2008 almak daha iyi olabilir . Sürekli güncelleyin bence alım fiyatlarını , 308 geç geldiği sürece şansı çok çok az olacaktır.

• 308'in amcasının oğlu geliyor;

crospotter13youtube
    OPEL ASTRA 2022 - FIRST teaser & details (interior, digital cockpit & LED lights)
    https://www.youtube.com/watch?v=m34VdfN_aIc&feature=youtu.be

Aslan dişi(bana göre vampir dişi:) led far takıntım olmasa düşünebilirdim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 8 Haziran 2021; 22:20:4 >

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Savaş hocam Bende gördüm daha ucuz ve konforlu olacaktır diye düşüncem var . Marka konumlandırması onu gerektiriyor Bkz Corsa , 208 gibi :)

Yalnız bugün 3008 versiyonlara 10,000 Tl zam geldi gibi

Evet aralarında biraz fiyat farkı olacaktır. Alternatif olarak düşünülebilir fakat 2022 yılının ortasına dogru gelecektir. 308 den 5-6 ay sonra yani..

Lansmandan 308 almalıyız alacaksak acık ve net  

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Evet aralarında biraz fiyat farkı olacaktır. Alternatif olarak düşünülebilir fakat 2022 yılının ortasına dogru gelecektir. 308 den 5-6 ay sonra yani..

Lansmandan 308 almalıyız alacaksak acık ve net  

Bu görüşe katılıyorum. Eğer alacaksak araç ilk geldiğinde alıp işi bitirmeliyiz. Bekledikçe daha da uzaklaşacak çünkü. Yalnız Astra’ da sağlam geliyor gibi. Atletik bir yapısı olacak gibi. VAG’ ın C HB lerine acımaya başladım 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 9 Haziran 2021; 8:56:57 >

İnanılır gibi değil, gibisi fazla olmuş resmen zam gelmiş bir hafta içinde tekrar 10.000₺ artmış geçen hafta 155hp ilk 2008 399 binden 409 a çıkmış.

Psikolojik eşikti benim için 400 artık o da aşıldı

308 için umutlarım iyice tükendi benim.Bu ülkede orta sınıf veya B SUV bile bu fiyat olduktan sonra. Geçen hafta bayide el sıkışıp parayı çıkarsaydım şimdi cebimde fazladan 10.000 ₺ vardı.

ÇOK BÜYÜK FARK BUNLAR .

Bu farka araca ilave ıvır zıvır donanım ekliyordum tam bir hafta önce (otomatik bagaj kapağı, ortadaki ekranından Youtube, Netflix v.b. seyredebilme gibi.

Diyorum ya ayda ortalama 12bin zam yapmışlar diye artık haftalık yapıyorlar.

• Dostlar , abiler biz burada konuşurken Türkiye operasyon şimdiden kota almıyorsa bu muhabbet hava da kalır .

İnşallah erken davranırlar . Ülkeye erken girmez ise her geçen gün bizden uzaklaşır ...

Ne yazık ki öyle kur ve ÖTV inanılmaz boyutta sanırım şu içinde bulunduğumuz dönem Türkiyede araç fiyatlarının hiç olmadığı kadar zirvede olduğu dönem. Aslında ileride ineceğini bilsem kendi aracım ile devam ederim yola, umurumda olmaz. Ev fiyatına geldi hemde orta sınıf araçlar.

Şimdi Tren muhabbeti var ya .. Bindik bindik vagona o kafa karıştırıyor ben memnunum aracımdan genel olarak ama prim yapmıyor ve yaşlanıyor. Sonra çok ama çok geç olabilir diye peşindeyim yeni 308 modelinin .

Çok doğru bir yorum "prim yapmıyor ve yaşlanıyor" inşallah değiştirebiliriz :))

• Dimi aynen :)) Hadi inşallah öyle olur  

Şuan Citroen C4 1.5 dizel cam tavanlı shine bold (en dolu paketi) 370 bın tl ye bırakıyorlarmış.

Bugun yeni 308 gelse 1.5 dızel GT 400 bıne alınır dıye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.