Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapalı garajım yok araba hep dışarıda, cep telefonlarımızda bile ekran koruyucu var. Ev parasına zorla aldığımız araçları ppf ile korumak lazım bence keske daha uygun fıyatlar olsa tabiki ...

Yeni görseller gelmeye devam edıyor. Mulhousedaki fabrikaya dizmişler araçları.

Allure paket opsıyon jantı müthiş kesinlikle bu jant olmalı araç Gt Line gibi duruyor ama Allure Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Mevcut T9'um bu renk yine aynı renk almaktansa, fümede kesin yoksa senin sedefli beyaza kalıcaz Eren hocam. Zaten opsiyon jantlı, cam tavanlı beyaz Allure'u merak ediyorum. Yanına birde beyaz İphone 12  Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Edit: Eski konseptlerden biri jant-renk uyumu için;

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 12 Haziran 2021; 8:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TurKoEren kullanıcısına yanıt
    Bizde ürün satarken öyle yapıyoruz
    Kur bu seviyedeyken yatırımını yap kaybetmezsin kaliteyi arttır vs
    Tabi bizim kurtarır kısmı müşteri en azından kazançta sağlıyor , kalite süre vs

Arabada da tüketiciye çok güzel empoze etmişler
    Kafanızda karışmış zaten
    Size faydası ne ? O araba da götürüyor bu da götürecek uçan kaçan bir şey olmayacak
    Olmasa da olacak bir kaç özellik
    100-200 bin TL fark verip 3-5 yaş genç arabaya binmek

Çok eskimiş arabası olan tamam
    Artık şehir içi dayanamıyordur manuel otomatik tamam
    Köpek almıştır ve SW veya tiguan tarzı lazımdır tamam

Ama atıyorum kuru kuruya 2017 model otomatik 308 varken 2021 otomatik 308 e geçip artık ne kadarsa o farkları ödemek en azından Türkiye özelinde bana göre çok kötü tercih

Bıkmadan usanmadan denk geldikçe yukarıdaki gibi örnekleri vermeye çalışıyorum
    Zaten dikkat edin konuşulan arabaların çoğu B B suv C C suv , neredeyse D bile yok

Bu da demek oluyorki çıkarıp masaya gerektiğinde 3-4 milyon koyacak kişilerde değil ki konuşulan arabalar ortada ( istisna hariçtir kimse üzerine alınsın diye söylemiyorum )

Zaten işin vehameti de son paragrafta gizli
    Biraz daha düşünmekte fayda var , çünkü ülkemiz maalesef gelir sağlayacak tarzda bir şeyler üretip satmaktan hala çok uzak ve uzunca bir sürede böyle olacak gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 12 Haziran 2021; 8:11:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

haha güzel tarif olmuş :)

Burada yakıt fazla demişsiniz hocam berden öğrendiniz bu bilgiyi ? Biraz alarmısınız?

Birde yeni 308 lerde 155hp ilk motor gelmeyecek mi, anlamadım.

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

işte benimde çok merak ettiğim sorulardan biri bu, bu araçla ilgili. Aracı çok beğendim ayrı ama geldikten sonra içine oturmak birde öyle görmek lazım oturma pozisyonu önemli

• efesb kullanıcısına yanıt

Oturma pozisyonu mevcut kasadan daha alçak olacak bence, zamanla alışırız alabilirsek Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Banada öyle olacak gibi geliyor. Kısmet hayırlısıyla önce Ülkemize bir gelsin Showroom larda yerini alsın gidip bakarız.

PSA B suvlar cmp (emp1) mimarisi uzerine kuruluyor. Tek istisna yeni c4 oldu, c segment olmasina ragmen cmp kullandilar onada 308 de olmayan 155 lik motoru koydular, buyuk ihtimal ayni catida yeni ds4'e alan birakmak icin boyle yapildi.

• werneke W kullanıcısına yanıt

Bir felsefe anlatmaya çalışmışsınız onu görebiliyorum .

2016 model 3008 128,000 Tl gt line modeli lansman fiyatı şimdi 530,000 T l

2008 modeli lansman fiyatı gt 214,000 tl şimdi 400,000 tl

Tren örneklerini yazdım , bizden uzaklaşıyor almadığınız sürece ben ortalama 6 yıl kullanırım aracımı seneye 6 yıl olacak . Büyük enflasyon var ülkede en az yüzde 40 . Paranızı bir şekilde koruma yolu da araba almak . Araba yatırım aracı değildir kesinlikle zevkle binilir . Benim gelirim yılları içinde bu kadar artmadı ve artmayacak . Bir şekilde , şahsım için konuşursak nakit alacağım bu araç kısmet olursa . Daha sonra almam ve almamız çok zor oluyor .

Bu bana yetiyor mu ? Evet . Haklısınız . Ama bu düşünce kıyafet , restaurant bir çok dalda sorulabilir . O zaman hepimizin evde oturup basit bir yaşam sürmememiz gerekir . Şehir merkezinde yaşayan , sosyal insanlar para harcayarak , mal alarak rahatlayacağını zevk aldığını düşünür . Bu da benim düşüncem . Teşekkürler .

• Çıkmadan tasarımını yapan firma başarılı iş çıkarmış :) . Tekno gri hastasıyım öğlen başka akşam başka .Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi Jant çok güzel. Ne bulursak sedef , gri alacağız artık Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi . His benim için önemli görüyorum ki burdaki @efesb için de öyle gelsin bakalım , oturalım öyle karar veririz .

• @efesb Teknik karşılaştırma sitelerinde katalog verisi fazla tüketimi söylüyor . Youtube ingilizce videolarında da çok hızlı ve tüketimi yüksek olduğuna söylüyorlar .

• zylinder Z kullanıcısına yanıt

Noktasına kadar katılıyorum . Zengin işi abiye yol açılmış olabilir . 3 silindir sevmiyorum ben hali hazırda tsi da var . 4 silindir dizel beğeniyorum onu alacağım kısmet olursa

Kıyafet , düşünce , restaurant ... demişsiniz
    Genişletelim
    Tatil , eğitim , ikamet vs vs

Araba ile bir tutmanız çok ama çok büyük bir hata
    Hemde insanlarımızın çok büyük kısmının yaptığı hata maalesef

Kendi görüşünüzdür saygı duyarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildiğimiz PSA nın diğer marka modellerde kullandığı 1.2 ilk motorlar değil mi 308 de kullanılacak olanlarda? Sizce diğerlerinin yakıt tüketiminden farklı olarak 308 in neden fazla? Bir fikriniz yada bilginiz var mı?

• efesb kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim ülkemize 1,2 130 Eat 8 ve 1,5 Eat 8 dizel gelecek .

1.2 155 bg bir farklı motor var psa grubunda son zamanlar da yeni çıkan arabalar da bu kullanılıyor . 308 de kullanılmayacak onu konuştuk arkadaşlarla

kullanılmayacak olması garibime gitti bana sorarsanız. 155 ilk motor 2008 de ve Citroen C4 gibi yerden yüksek pekte görünümlerine ve türlerine göre ihtiyaç yokken kullanılıyorken 308 gibi yere yakın bir araçta kullanılmayacak olması enteresan açıkçası.

• Yabanci bir sitede okumustum psa bir zamanlar 1.2 puretech 200ps uretmeyi ve bunu yeni 208gti a koymayi planlamis fakat proje pse adi verilen elektrikli performans serisi ile degistirilince bu 200ps motor suan rally4 klasmaninda 208 ile profesyonel rallicilere pazarlaniyor. İşte bu 155 lik motorda 200 lük motorun ön sürümü gibi bise olarak kalmis. Guclendirilmis motor ici ve turbo vb. gibi. Ve nedendir bilinmez suana kadar sadece cmp platformda sunuldu.

• Renk seçenekleri aynı karede gözüktü, gercekten çok az ve burada yeşil yok umarım devamı vardır diyelim. Şu tabloda benim tercihim beğendiğim jant ile birlikte inci beyazından yana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 13 Haziran 2021; 10:15:43 >

• Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Buyrun beyler @BlackberryBB @207m @efesb @zylinder

• quote:

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Buyrun beyler @BlackberryBB @207m @efesb @zylinder

Fiyatları merak ediyordum. 2008 ve C4 ile mukayese ettiğimde fiyatlar çokta farklı değil. 1.000 euro civarlarında 2008’ den, 2.000 euro civarlarında C4’ den daha pahalı 308. Zaten beklediğim bir durumdu. Türkiye fiyatlarıda 2008 ile paralel olacaktır. Belki bir umut SUV çılgınlığından dolayı ülkemizde 2008’ den bir tık aşağı olabilir. Ama emin değilim ☺️ Biraz araca olan ilgi ve ön siparişede bağlı.

• 207m kullanıcısına yanıt

Bizi bu yurt dışı fiyatları sevindirdi :) Umut doğdu biraz . Distiribütör ben bu arabayı çok satmak istiyorum c hb görsün insanlar derse golf den ve 200 den ucuz getirirse bu iş olur Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.