Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Bizi bu yurt dışı fiyatları sevindirdi :) Umut doğdu biraz . Distiribütör ben bu arabayı çok satmak istiyorum c hb görsün insanlar derse golf den ve 200 den ucuz getirirse bu iş olur  

Evet beklenenden uygun çıktı fiyatlar. Kurda biraz geri çekilirse ümitlenmemek için hiç bir neden yok.

Ekleme : Golf 8’ den kesinlikle ucuz olacaktır. O konuda rahat olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 13 Haziran 2021; 20:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Golf konusu bana da öyle geliyor . 2 0 0 8 için aynı para olursa bizim gibi düşünmez insanlar b Suv alabilir . Dediğiniz gibi malum çılğınlık var. @207m

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Fiyatlar bencede yurtdışı için gayet güzel umarım ülkemizede uygun ve dolu araçlar gelir. Füme rengi harbiden yokmuş üzüldüm. Sedefli beyaz nasipmiş demekki :)))

Bende Allure versiyon içini paylaşayım. Şükürler olsun ambians aydınlatma var Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

• 207m kullanıcısına yanıt

360 bine Benzinli Allure alırmıyız hocam ne dersiniz Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

360 bine Benzinli Allure alırmıyız hocam ne dersiniz  

kur aynı kalırsa o paraya GT alınacağını düşünüyorum ☺️

• 400 bin altı dizel otomatik gt olacak gibi kurda çok oynama olmazsa.Umarım gecikmeden getirirler.
    Peugeot bu segmentte olmak istiyor artık,lansman fiyatlarından umutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 13 Haziran 2021; 20:59:12 >
  • Araç çok güzel görünüyor, yalnız bmw group ve psa group araçlarında sedefli beyazdan uzak durun, tekrar boyanması gerektiğinde yetkili serviste dahil olmak üzere çoğu yer boyanın rengini, tonlamasını ve geçişlerini orjinali gibi yapamıyor, lokal boya seçeneğiniz zaten kalmıyor, parçanın tamamını boyuyorlar. Hatta bazı detailing’ciler ufak tefek taş izi onarım vs. işiniz olduğunda bmw ve psa sedefli beyazı kabul etmiyorlar. Başıma geldiği için şimdiden naçizane tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 13 Haziran 2021; 21:1:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Allure yeterince dolu ve kaliteli görünüyor. İçeri de her şey yerli yerince :) Bence kur zıplamazsa alınabilir Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• 207m kullanıcısına yanıt

Insallah hocam 340 cıvarınada Allure denk gelir o zaman :)

• FthGTI F kullanıcısına yanıt

Üstad tamda sedefli beyaza karar vermişken korkuttunuz beni, alabilirsem direk bayiden detailing dükkanına götürüp komple ppf düşünüyorum.

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Çerçevesiz dikiz aynası bile var, metal pedal seti aldın mı tamamdır :)

• Motorun verileri henüz paylaşılmadı mı acaba, 0-100 yakıt bilgileri vs..

Hocam daha önce acı bir şekilde tecrübe ettiğim için yazayım dedim, birde ppf sedef beyazda rengin o gözalıcılığını kendine has mata yakın parlaklığını götürüyor, tabi yine de karar sizin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam dyno stek ppf baya kaliteli diye biliyorum. Kırmızı desem oda simli gibi yani sedefli gibi lokal boya sorunu ondada olabilirmi ?

İci gercekten cok sık duruyor. Bende merakla bekliyorum. Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Benim favorim net yeşil. Denk getiremezsem sedefli beyaz veya vertigo mavi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBK

Yoo, değil..net çirkin diyorum.

High-end Japon arabası deyince de aklıma pek bir şey gelmiyor.

Dünyada estetik akım, sadece araba değil elektronik cihazlar, ev aletleri, giyim kuşam vs hep minimal çizgilere gidiyor.

Bu tasarım bence baya günü yakalayamış halde.

Alıntıları Göster

Bu konuda konuşmak çok boş. Şahsen yuvarlatılmış kasalardan gına geldi.

Kılıf kıyafet mevzusu gibi bu. 70 lerde İspanyol paça pantolonlar modaydı ve bu kadar gıcık bir akım olamaz bana göre. 90 larda erkek pantolonlarında ve şimdilerde kimi yerlerde yine başladı veya başlatılmak istendi kadın pantolonlarında özellikle...

Daracık kıyafetler gömlekler moda oldu son yıllarda... Slim fiti geçtik ultra slim fit, super slim fit bölümleri oluştu mağazalarda. Ben ise 90'ların blue jean ve normal kesim kıyafetlerini severim. Kılık kıyafette tekdüze bir tarza girildiği fikrine hiç katılmıyorum. Aksine bir kaos hakim. Ha keza bir reyonda ultra slimler vs. varken diğer reyonda oversize giyim yeniden gündeme geldi.

Tamamen kişilere göre değişen birşey bu. Japon anime vs. geçiniz. Yuvarlata yuvarlata tombalak arabalara dönüşecek bu işin sonu. Yuvarlatılmış isteyen yuvarlatılmış, keskin hatlar isteyen keskin hatlı araba alır. Japon araçların hatları öyle doğan-şahin gibi kalas keskin hatlar değil (ki tercih edene saygım sonsuz) o da kendine göre fütüristik bir şekilde hatlara sahip. Ama bu tanım da kişiden kişiye değişir.

Nitekim Peugeot da bu modelde yuvarlatılmış hatların biraz dışına çıkmış, iç hatlar özellikle. Aşırı sade veya klasik iç mekanları sevmiyorum şahsen.

Geleceği öngöremeyiz. Akım kıyafetlerde olduğu gibi birden değişiverir. Herkesin zevkine, tarzına saygı duymak lazım belli ölçülerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 14 Haziran 2021; 21:41:51 >

• İlk olarak Türkiye fiyatının 2008 den aşağıda olacağını pek sanmıyorum. Citroen C4 özelinde bakarsak evet C4 2008 den şuan daha ucuz ve bunun sebebi genel PSA grubunun bir strateji olduğunu düşünüyorum. Citroen ile Peugeot araçları arasında her zaman Peugeot daha pahalı. 308 de 2008 den daha pahalı olacaktır (şahsi düşüncem)

Allure ve Gt arasında tam olarak ne farklılıklar olacak donanım listesisi var mı?

Ben yarı otonom sürüş sistemlerine sahip olmak istiyorum o yüzden sanırım tek seçeceğim Gt oluyor 2008 deki gibi.

• Ds4'ün fransa fiyatlarına benzer konumlandırılmış.Her ne kadar t9 aracımdan çok memnun olsam da aracın yüksekliği ve süspansiyonları sebebiyle Tekirdağın bozuk yollarına faha uygun olacağını düşündüğümden Ds4'e geçiş yaparım diye düşünüyorum.

• efesb kullanıcısına yanıt

Listeyi 2 kez paylasmıstım hocam 3-4 sayfa gerıde olması lazım :)

C4'ün fıyatı ortada ama satış basarısıda ortada cıtroende ısler C5 Aircross ıle yuruyor. Ben 2022 ocak-subat gıbı anca gelır dıyorum bakalım.

O zaman kadar ötv matrah güncellemesi gelir ve biz bundan nasıl etkılenırız Allah bilir..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.