Hocam liste buydu sanırım. GT’ de ek olarak; -Şerit konumlama ( yarı otonom için ) -18” jantlar -Alcantara-Deri koltuklar -Focal ses sıstemı -360 derece kamera -3D göstergeler -Ambiyans aydınlatma -Led matrix farlar ve arka yatay ışık imzası -Isıtmalı direksiyon ve koltuklar Bana bu listedeki Focal ses sistemi ve 360 derece özellikleri olacakmış gibi gelmiyor. ( en azında Türkiye paketi içindeki GT de) Focal ülkemizde opsiyon olarak veriliyor biliyorsunuz 2008 lerde ve 360 görüş opsiyon olarak bile yok. Örnek C4 te Avrupada bu 350€ ya ek opsiyon olarak sunulurken Türkiyede böyle bir seçenek bile sunulmuyor. Ama anladığım kadarıyla Allure da "Drive assist plus" olmayacak bu da beni Gt ye yönlediriyor. Dediğiniz gibi araç geldiğinde göreceğiz hem ÖTV hem Kur ne alemde olacak? |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (18. sayfa)
-
-
2008 de ilk seriler her şey jant harici opsiyonsuz dolu Gt line olarak geldi Focal vardı. Bizde de ilk parti de dolu gelecektir . Zaten yeterince pahalı ve yüzde 80 lık dilimde bari donanım ile pay alalım diyeceklerdir
-
Allure'da olan;
- Levha tanıma ve kör nokta uyarı sistemi
- Adaptif hız sabitleyici
Sizin istekleriniz GT de mevcut olur. 2 versıyon arası 25-30 bin tl olacaktır tahminimce tercih sizin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında Allure da adaptif olupta Şerit takip olmaması mevcut Peugeot un kullandığı Drive Asist Plus teknolojisinin başka bir versiyonu olur o yüzden tam olarak nasıl olacak anlamadım açıkçası. O zaman GT de sürüş güvenliği artısı olarak sadece Şerit takip olayı kalıyor ki buda pek anlamlı olmayacaktır kanaatimce.
Bu sebeple bana kalırsa ya bunlar şu an mevcut 208, 2008, 3008 de ki gibi bir paket olarak gelir yada 308 de bu araçlarda olmayan yeni ilave bir özellik daha gelecektir.
Tam emin değilim ama şu olabilir; araç adaptif açıkken örnek 110km ile giderken önüne araç çıktığında sol şeridi kontrol ediyor boş ise sollama yapıp tekrar şeride geri dönüyor otomatik olarak bu sistem biliyorsunuz mevcut.
-
GT , Allure ön görünüş
-
Simli , sedefli diğer renkli boyaların çoğunda bu problem olabilir ama o renkleri ben deneyimlemedim, fakat beyazda durum dediğim gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Serıt takıp olmadan sadece ondekı araba durunca durur gıdınce gıder bence. İşin aslı hocam ben bu tip seylerın gereklı oldugunu dusunmuyorum. Kor nokta yeter bana
Gt olarak daha güçlü bi motor gelmeyecek mi ?
130 bg 1.2 mi olacak sadece.
1,5 dizel EAT 8 ve 1,2 130 benzinli bekliyoruz.
-
Bu allure paket mi mercekli far yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rakiplerden biraz geri kalıyor psa grubu motorlarını bilmiyorum pek.
çok geç kalmazsa yıl sonu düşünebileceğim bi model biraz tasarım yorucu ama bakıcaz.
Geri kalmak mı : ) İki motor seçeneği de atik ve güzel , özellikle dizel çok başarılı . Emisyon Normu 2025 e kadar karşılıyor şimdiden bile .
-
GT de Matrıx Led var dıgerlerınde Peugeot Led Technology var dıyor bılgılerde. Şuan mevcut 308 de bıle merceklı far var bundada vardır. Basic led gibi duruyor ama net resımler bellı olsun anlarız.
En son PSA araçlarından olan Opel Mokka yı fransa sıtesınden yapılandırdıgım zaman GS Line versiyonu 27-28 bın euroya gelıyor. Yenı 308 Allure'da aynı fıyatlarda.
Opel Mokka GS Line 356 bın tl den satılıyor. Yanı 308 de 350-360 bın tl bandına gelebilir. Kur yukselıp euro 11 lere gelırse 370 bıne gelır dıye tahmın yürütüyorum.
Umarım daha uygun rakamlara gelir
@BlackberryBB Mercekli led yok hocam Allure donanım da büyük eksiklik . Şu an ki kasa da ki mercekli led farlar çok başarılı . Magnetti Marelli ve Bosch özel yapım farlar . Gt donanım almazsak farları ararız . 350,000 Tl den aşağısı allure donanım çok zor . Kur güç topluyor gibi tekrar vuracak yumruğu
-
Tabi hocam tercih meselesi bu. Benim teknolojik hadiselere merakım olduğu için günümüzde sunulan varsa bir yenilik sahip olmak isterim. Şu an kullandığım araçtada ben alırken günümüzde ne sunuluyorsa opsiyon olarak ilave etmiştim.
Birde sık araba değiştiren biri değilim o yüzden almışken bugün ne sunuluyorsa sahip olayım diye bakıyorum olaya çünkü bundan 3-5 sene sonra daha kim bilir ne yeni teknolojiler sunacak bize otomotiv sektörü.
-
açıkçası ben bu araçta 155 hp beklerdim. İyide olurdu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoEren@BlackberryBB Mercekli led yok hocam Allure donanım da büyük eksiklik . Şu an ki kasa da ki mercekli led farlar çok başarılı . Magnetti Marelli ve Bosch özel yapım farlar . Gt donanım almazsak farları ararız . 350,000 Tl den aşağısı allure donanım çok zor . Kur güç topluyor gibi tekrar vuracak yumruğu
Hocam motorların özellikleri yayınlanmadı mı henüz ? 0-100 verileri ve yakıt verileri, ağırlık verisi vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef ben görmedim : ) . @BlackberryBB ya da ben paylaşırım çıkınca .
-
1,6 PureTech 180 bg daha çok yakışırdı bu hırçın tasarıma ama şimdilik gelmeyecek .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X