Plug in hybrid almak gerekiyor bu motor için. O da Türkiye’ ye gelir mi muamma. Ben olsam getirirdim şahsen. 2008’ in tam elektrikli versiyonunu getirebilirler, çalışma var biliyorum 👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (19. sayfa)
-
-
Golf al Leon al daha iyi. Buna vereceğin parayı git sobada yak en azından ısınırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jant seçenekleri .
-
@207m Kastım sadece içten yanmalı motor olarak gelmesiydi , hybrid olarak geleceğini bende hiç sanmıyorum . İbrahim Aybar ağzından çalışma var 2008 ve 208 için yıl sonuna kadar getireceğiz dedi .
-
Size GT lazım hocam 130 luk benzinli Eat6 kullanıyorum gayet yeterli özellikle spor modda ;))
Eren hocanın dediği gibi henüz görmedik fabrika verilerini fakat benim tahminim aracın ağırlığı bıraz hafifletilmiş olabilir. 0-100 degeride buna ve sürtünme katsayısına bağlı olarak mevcut kasadan 0,3- 0,4 salise etkilenmiştir.
350 binden aşağı beklemiyorum zaten 350-370 arası beklentım benzinli Allure için.
Jantlarda sadece 2 tane Allure jantını begendim. Özellikle Halong favorim.
Mercekli far olayına gelirsek şaşırdım olmamasına fakat peugeot bunu düşünmüştür farlar kötü değildir diye umuyorum. Şu örnek videoyu gördüm sanırım bu şekilde farlar;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 15 Haziran 2021; 23:0:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Böyle agresif bir aracın motor gücü bizde 130 hp de kalmamalıydı.180 hp benzinli gelse dizelden çok satardı.PHEV de fiyat yüksek olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoEren@207m Kastım sadece içten yanmalı motor olarak gelmesiydi , hybrid olarak geleceğini bende hiç sanmıyorum . İbrahim Aybar ağzından çalışma var 2008 ve 208 için yıl sonuna kadar getireceğiz dedi .
İbrahim Aybar kim hiç duymadım açıkcası. 208 değilde özellikle 2008 için çalışıyorlar onu biliyorum. 208’ de süpriz olabilir. Valla tam elektrikli getiren marka, plug in hybrid i hayli hayli getirebilir neden olmasın diyorum. Bence kur durumuna bağlı biraz. En azından Cupra Leon gibi siparişle getirmeleri lazım.
@BlackberryBB Farlar yeterli aydınlatmayı sağlayacaktır eco , basic led gibi düşün . Gt başka alem olacaktır demek istediğim bu Fiyatlar 2008 ile benzer , 3008 den belirgin düşük aynı motor donanım kombinasyonunda . Sevindirdi . 28,000 Euro olcan Gt paket bir 208 burada 300,000 TL
-
@207m Çok pardon karıştırdım isim ve kişileri . İbrahim Aybar eski Renault Mais ceo su .
Benim bahsetmek istediğim kişi Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç olacaktı . Bu arada fiyatlar belli oldu sizden içeriden alacağınız bilgileri heyecanla bekliyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoEren@207m Çok pardon karıştırdım isim ve kişileri . İbrahim Aybar eski Renault Mais ceo su .
Benim bahsetmek istediğim kişi Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç olacaktı . Bu arada fiyatlar belli oldu sizden içeriden alacağınız bilgileri heyecanla bekliyoruz
Ok, İbrahim Anaç 👍🏻 O halde size aldığım bilgileri ileteyim. Aracın lansmanı ekim veya şubatta planlanıyor. Ekim için uğraşıyorlar onu söyleyebilirim. Yüksek ihtimallede olacak gibi. Ülkeye giriş tarihini ilk ben telaffuz etmiş oldum. Türkiye’ de ilk olabilir hatta ☺️ Muhtemelen bu söylemimden sonra farklı platformlarda anılmaya başlar bu tarih 😂 yalnız netleşen bir durum yok, şuan planlanan tarih bu diyelim, değişiklik olur mu bilmiyorum. Gelelim motor kısmına 😀 Araçlar benzinli ağırlıklı gelecek ve daha sonra da hybrid gelecek 👍🏻 Dizelle ilgili bir bilgi yok. Mutlaka gelecek tabi ama adetli mi yoksa kısıtlı mı bilmiyorum. Ama benzin ağırlıksa, hybrid de geliyorsa dizel kısıtlı adette gelebilir. Bunlar netleşen bilgiler değil, planlanan bilgiler. Aracın üzerinde çalışmalar devam ediyor. Herşey değişebilir.
-
Heyecanlandım :) Ben sizin dediğiniz tarihe güvenirim . Planlanan tarih tabi ki sonuçta her koşul değiştirir. Büyük ihtimalle Fransa'dan benzinli için yüklü stok ve destek alacaklar . Hybrid gelme ihtimali güzel haber . Tabi cep için iyi haber olmayabilir Ben dizel düşünüyorum bakalım durumlara nasıl olacak bu işler . Siz tekrar ilk tarih veren ben de Adana'da tekrar ilk bu aracı alan kişi olabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoErenHeyecanlandım :) Ben sizin dediğiniz tarihe güvenirim . Planlanan tarih tabi ki sonuçta her koşul değiştirir. Büyük ihtimalle Fransa'dan benzinli için yüklü stok ve destek alacaklar . Hybrid gelme ihtimali güzel haber . Tabi cep için iyi haber olmayabilir Ben dizel düşünüyorum bakalım durumlara nasıl olacak bu işler . Siz tekrar ilk tarih veren ben de Adana'da tekrar ilk bu aracı alan kişi olabilirim
İnşallah, Allah nasip eder 👍🏻
-
308 de auto hold olacak mı acaba ?
-
Tam otomatik, elektrik destekli, tork konvertörlü asisin aw8 şansızman var bu yüzden auto holda gerek yok.
Auto hold patlayan dsg gibi çift kavramalı araçlarda mecburi olarak kullanılan bir sistem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek istediğiniz, ışıklara geldik kırmızı yanıyor ayağımız gazdan çektiğimiz andan tekrar yeşil yanıp gaza basana kadar hiç bir pedala basmaya gerek olmadığımı?
Bu araçtaki şanzıman türü nedeniyle Autoholda a gerek olmadığını mı belirtiyorsunuz?
-
Mokka fiyatları . Motor tek tip 1.2 130 EAT 8
-
Lansman fıyatları daha uygun olacak deniyordu. Bunlar liste fiyatları mı ?
Bilgiler için çok teşekkürler kendimizi ekime hazırlayalım o zaman :)) Maddi açıdan şubat benim için daha iyi olurdu ama kısmet belkide ne kadar erken o kadar iyidir ..
Bayide istenen gerçek fiyatlar .. Ben aşırı yüksek buldum B suv sonuçta tekrardan ürktüm 308 fiyatları için ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurKoErenBayide istenen gerçek fiyatlar .. Ben aşırı yüksek buldum B suv sonuçta tekrardan ürktüm 308 fiyatları için ..
Liste fiyatları bunlar ama yinede yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X