Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Bilgiler için çok teşekkürler kendimizi ekime hazırlayalım o zaman :)) Maddi açıdan şubat benim için daha iyi olurdu ama kısmet belkide ne kadar erken o kadar iyidir ..

Rica ederim umarım ekimde getirebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurKoEren kullanıcısına yanıt

Valla bende öyle.. Şimdı önemli olan 377 bın tl olan orta paket GS lıne ne kadara alınabılıyor??

Bızım Allure bu cıvarlarda olur heralde emsal teşkil edıyor :))

• @207m @BlackberryBB Ben güncel 508 ve Mokka gerçek fiyatları öğreneceğim yakında . Buraya yazarım .

• Cok küçük birader Ok guzel görünüyor ama kucuk
    .Sedan veya sw neden yok? Artik Fransız tu kaka, bir de Fransızlar pis. Zorda kalmadıkça almam

Eyvallah hocam bekliyoruz. Fiyatları öğreneceğiniz bayide citroende varsa 1.2 C4 fıyatınıda öğrenebilirseniz oda fıyat tahmınımızde yol gösterici olur :)

• Tabi ki Savaş hocam . Haftaya kısmet olursa bayi turu yaparım nabız yoklama ve fiyat sorarım . C4 uzak biraz ama opel , peugeot yakında

• Süslü sandero olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Dadanmadığın bir burası kalmıştı. Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Mokka şu anda Ötv muafiyeti modeli yok . Yakında girebilirmiş başka paket ile ...

Danışman giriş paket 365 ,000 Tl dedi haftaya daha net fiyat için arayın dedi .

• Bu arada Mokka'dan hiç hoşlanmadım . Pratiklik ve kullanışlılık çok kötü . Tasarım ve sadece en dolu versiyonda ki ekranlar hoşuma gitti. İniş biniş zorluğu var. Ufak araç

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Mokka şu anda Ötv muafiyeti modeli yok . Yakında girebilirmiş başka paket ile ...

Danışman giriş paket 365 ,000 Tl dedi haftaya daha net fiyat için arayın dedi .

Mokka Ultimate 380.000 TL, Elegance 350.000 TL. İndirimli fiyatlar. Yinede yüksek. 2008’ den pahalı Mokka’ yı satmaları imkansız. Araba dediğiniz gibi küçük. Koltuklarını, ön kapı iç kaplamalarını, amortisörlü kaputunu ve ekranlarını beğendim. Ama haricinde bu fiyat etmez. PSA resmen 2008’ i baltalamamak için fiyatını yüksek tuttu Mokka’ nın.

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Tam olarak böyle Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

Ön sinyaller , Yan ayna sinyallerinin yukarıda ki konumu çok hoşuma gitti . Arka da hoş yerli yerince ama daha sade buldum .

• 207m kullanıcısına yanıt

Saydığınız şeyler gerçekten sınıfına göre kaliteli . Bende onları beğendim ama pratiklik , iç hacim , konfor çok aşağıda buldum .

15 gün önce 377,000 Tl ye baz donanım Tucson verdiler . Mokka'nın fiyat olarak işi çok zor . Bol şans Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• Tamamen subjektif bir konu ama alacak arkadaşlara tavsiyem direk yeşil alın geçin.Videolarda bile çok klas duruyor.

• Böyle giderse piyasada epey yer edinecekler.Her makyajlı kasada segment olarak öne çıkarttılar kendilerini 2008,208 şimdi 308.En azından ben beğeniyorum diyeyim.

• Araç ne zaman satışta bilgi var mı

Fiyat bana çok aşırı geldi Mokka nın... tamam çok hoşuma giden yerleri oldu ama neticede biraz küçük bir araba. Ama bir gerçek var ki ₺ nin yerlerde olduğudur arkadaşlar. Cebinden 400bin ₺ çıkarıyorsun aldığın araba B sınıfı araçlar resmen C den B ye düştük... 308 i nasıl alcağız bilmiyorum valaa.

Mokka nın kaputa koyduğu amortisör den dolayı 👏🏼 son zamanlarda hiç bir araba da görmediğimiz detay hemde B sınıfı bir araçta.

• https://www.peugeot.fr/ Arkadaşlar bu siteden Türkçe çevirim yaparak konfigure yapabilirsiniz . Donanımlar , opsiyonlar, renkler , fiyatlar , teknik özellikler her şey mevcut.

• Avrupada bazı ülkelerin sitelerine koymuşlar aracı.Bir GT yaptım 35.450€ tuttu.

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.