En son lanet olsun diyip bırakıcaz bu işleri oraya doğru gidiyoruz hadi bakalım . . . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (22. sayfa)
-
-
C5 aircross'ların süspansiyonlarında yer alan sistemi koymuş olabilirler.
Hissetmek için; yer yorganını yere serin ve totonuzla zıplayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni astra ve c4
-
Öyleyse çok iyi olur . Benim eniştem de c5A Shine var aktif sağ koltukta geziyorum . Yumuş yumuş süspansiyon yol tutuş da güzel
-
Allure'u canlı görmek lazım, far olayı beni tatmin etmedi açıkçası. Merceksiz olunca etkinliği düşüyor.
Belki de eldekilere sımsıkı sarılacağız.
-
Evet hem ön hem arkayı canlı görmek lazım. Bızım t9 ların fıyatının artma ıhtımalı varmı sızce ?
Yenı kasa 350-450 arası fıyattan cıkıcak eskı kasa 2020 ler 300 bın 2015 ler 250 bın tl cıvarına gelırmı acaba ??
Barı elımızdekının fıyatı artsın en kotu 2.el 508 alırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracın hiç kullanım testi yok daha yaygınlaşmamış sanırım.
Avrupada satılmaya başlansaydı illa çeken olurdu.
basın lansmanı da olmamış (golf gibi)
bu şartlarda bu sonbaharda bu araç gelmez diye düşünüyorum.gelirse lansmandan alırım fakat gecikirse başka araca yönelirim.
yeni üretim araçlarda problem olma durumu olur mu onuda pek bilmiyorum.
Heyecan verici bir araç ama ne zaman gelir büyük soru işareti.
-
-
Renk , duruş , endam efsane güzel Kutsal topraklara gelmez : )
-
İlk çıkan araçlar da kronik sorunlar hep olur biz alıcılar asla bilemeyiz ...
Sonbaharda satışa sunulması için gerekli hazırlıklar varmış . Bekliyoruz ...
-
Piyasada bi algı var peugeot araçlara karşı daha önce aileden de kullanan yok . Yıl sonuna kadar gelirse lansmanda alabilirim bende bakıcaz canlı görmek lazım .
A3’de pek hoşuma gitmedi.Sanki peugeot lansmanları erken yapıyor 208 çok gecikmemişti sanki?
Golf1 yıl geç geldi mesela..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SW nin babası burda ;))
Psa da Vw de bazen hemen getirebiliyor bazen çok geç ...
Bu forumda aktif katılımcıların çoğunda bende dahil mevcut kasa 308 var . Bende golf 7 de var . Peugeot her zaman tercihim olur. Ucuz ve ilgili servisler , az yakan motorlar , sağlam şanzımanlar , vw e göre zevkli sürüş . İkisinin de sundukları ve hitap ettiği kişiler başka .
-
Amiral gemisi bu :) Gelmez ki
-
Aynen gelmez çokta şart değil bana göre eşya mı taşıyacağız sanki
Bu arada bır youtuber bayı gezmesı yapmıs dün yeni 308 için sormuş 2022 yılında demişler.
Tren gib i : ) . Enflasyon paramızı yutar o zamana kadar
-
-
Ben Mokkayı çok sevemedim o para gerçekten bu kadar ufak araca verılmez bence ..
vay anasını arkadaş bu paraya bu arabayı alacak var mı acaba ?
-
@efesb @BlackberryBB Mokka gösteriş için yapılmış bir model bence . Kullanışlılık ve iç hacim en kötüsü olabilir ...
Tarz ve kaliteli olsun kitle ona baksın gibi düşünmüşler . Bu arkadaş kendi ithal etmiş ondan uçuk fiyat galiba . Tabi yine 308 hybrid için fiyat çok yüksek olabilir ...
Bu arada güncel 508 cam tavanlı allure dizel 435,000 T L 38,000 Euro fiyat fransa'da ..
308 gt aynı rakamda sitede ... Yorum sizin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X