508 Allure daha mantıklı olur o zaman, 508'in çerçevesiz kapısının yanından geçemez 308.. Ah şu logo işi olmasa :)))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (23. sayfa)
-
-
Yılsonuna yetişir mi? En dolu paket lansman fiyatı ne olur acaba? 400 der sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl sonuna yetişme ihtimali yüksek . GT donanım Fiyatı 400 den fazla olacaktır .
-
o zaman sahibindendeki 280e satılan 208 gt almak daha makul olmaz mı ya şuan için? +100 bin liralık bir fark fazla gibi.
-
Sınıfının enlerinin ona ait olduğu araç için bence alınabilir . En yakışıklı , en sportif , en donanımlı ve en dar .. Seğment farkı var 308 ile iç hacim önemli değilse alınabilir .Ülkemizde beklemek sıkıntılı bir hal almaya başladı .
-
Bugün 2 tane bayi ile görüştüm 2022 yılında diyorlar bu sene çok zormuş. Kapora teklif ettim Mepaya daha çok erken yıl sonuna doğru tekrar konuşalım dediler.
Ne diyebilirim ki Savaş hocam . Öyle olursa kim bilebilir iyi ya da kötü senaryoları ...
-
Ben bu araç geldiğimdeki kur durumu enflasyonun hali sebebiyle malesef bekleyemeyecek duruma geldim. Psikolojim bozuldu devamlı kur a Peugeot nun sitesine girip fiyat listesine bakmaktan. Bu hızda umarım hem bizler hem ülke adına söylüyorum bu artışlar devam etmez ama eğer ederse bu araç geldiğine çok abuk rakamlar ile karşılaşabiliriz.
Ben radarıma ciddi ciddi 2008 i aldım olursa 308 i bekleyemeyeceğim.
Psikolojinizi koruyun sağlık en önemlisi . Verilmiş karar en doğru karardır . Hayırlısı olsun sizin için ...
Ülkede beklemek sıkıntılı 2008 de güzel alın geçin madem öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBBugün 2 tane bayi ile görüştüm 2022 yılında diyorlar bu sene çok zormuş. Kapora teklif ettim Mepaya daha çok erken yıl sonuna doğru tekrar konuşalım dediler.
Önce ekim, sonra şubat dediler. Şimdi tekrar ekim ayına yetiştirmek için çaba sarfediliyor. Bakalım neler olacak.
Bılgıler ıcın teşekkürler gelısme olursa bılgı verirseniz cok sevınırım üstad
quote:
Orijinalden alıntı: BlackberryBBBılgıler ıcın teşekkürler gelısme olursa bılgı verirseniz cok sevınırım üstad
Rica ederim ne demek 👍🏻 Duyum aldığımda paylaşırım tabiki.
Beyaz acayip iyi bu videoda , video sonunda yandan bir görüntü var öyle böyle değil
-
Teşekkür ederim. Doğru önce sağlık herşeyden önemlli olan o.
Bu arada dediğiniz gibi Beyaz çok iyi duruyor. benimde favorim Beyaz zaten .
-
Güzel video hocam
İlk defa Allure versiyon detaylarını bu kadar net görmüş olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimde favorimi beyaz yaptınız Eren hocayla birlikte Allure'da cam tavan olur umarım.
GT süper gözüküyor Allure'da cam tavan olmazsa ve aralarında fıyat farkı az olursa tercıh edilebilir.
Cam tavan şart, özellikle beyazda :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@BlackberryBB Rica ederim , paylaştıkça mutlu oluyoruz kur , enflasyon felan bir kenara gerçekten bu arabanın tasarımı çok güzel . Almak için umudumuzu dik tutmak lazım .Videodan kestiğin fotolar güzel olmuş hocam Allure donanım yeterli bence de far ve logo birazcık işi bozuyor . Cam tavan seviyorsun sen : )
-
@efesb Rica ederim . Bir şey daha eklemek isterim 2008 en dolusu olmuş 400 ama 508 dizel allure 435 cam tavanlı yani gerçekten beklememe durumu olursa bence bu şartlarda fiyat iyi 508 özelinde aklınızda olsun
-
2 resim arasında Cam tavanın arabanın havasını nekadar değiştirdiği belli oluyor, özelliklede beyazda :)
-
Fiyat fayda endeksi anlamında kesinlikle mantıklı ama benim şuanki aracım bir hatchback yani benim açımdan 508 biraz büyük. O yüzden 308 olmazsa 2008 olsun diye düşünüyorum, yoksa 508 çok güzel araba. Genel itibariyle kompakt araç seviyorum ve aracın üstünde güncel hangi teknolojik imkan varsa olması önemli benim için çünkü sık araç değiştiren biri değilim. Mesela 2008 de kablosuz Apple Cay play yokken 308 de mevcut ama hangi donanım seviyesinde vardır emin değilim. Mesela bir örnek daha ; 308 de geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü arka kamerada yeni bir teknolojik gelişim. Ortadaki bilgi ekranını hiç bahsetmiyorum bile :)
Ama gelin görün ki hep aynı yere çıkıyor konu, zaman geçtikçe zamlanan araç fiyatları!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X