Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thomas'ın videoyu izliyorum. Yeni 308'in ses yalıtımını çok beğenmişler. Hatta 32. dakika gibi Golf Octavia ve Leon'un problemi olan arka akstan gelen düşük frekanslı bass tarzı gürültü yeni 308'de yok diyor.

Leon'a ilk bindiklerindeki yorumu ise, Leon aslında gürültülü olarak bilinen bir araç olmamasına rağmen, 308'den sonra ilk hissettirdiği şey yol gürültüsünün fazla olması diyor. Bu konuda 308 çıtayı yukarıya taşımış diyor.

1.5 tsi daha ekonomik bir motor olmasına rağmen Thomas'ın yanındaki kişi 1.2 130 puretech'i daha çok beğendiğini söylüyor. Leon FR adaptif şasi (ACC) olmasına rağmen 308'in standart halinin daha eğlenceli olduğu görüşü var. Ama Thomas Leon'un direksiyon hissinin daha organik, 308'in daha suni olduğundan bahsediyor.

İki sürücü de yeni 308 şasisinin çok çevik (eskisine göre %25 rijidleşmiş) ve bir basketbol oyuncusu gibi hissettirdiğini söylüyorlar. Bununla birlikte 308'in daha konforlu olduğunu söylüyorlar. Allure koltukları Leon ile benzer konforda, fakat GT koltuklarını çok beğenmiş Thomas.

308 T9 kasa ile yeni kasa karşılaştırmasında ise aradaki farkın ciddi olduğunu söylüyorlar. Özellikle ses izolasyonu ve konfor olarak. Yenisinin yönlendirmesini daha başarılı bulmuşlar. Sürüşte yeni bir segmente geçmiş gibi fark var deyip, yenisini 508'e benzetmişler. Şasi rijidliği açısından eskisi de gevşek hissettirmiyor, fakat yenisi direksiyon komutlarınıza daha iyi tepki veriyor gibi hissettiriyor demişler. Direksiyon hissindeki değişim en büyük farklardan değil demişler, yani biraz benzerlik var. Fakat yenisinin özellikle daha konforlu olduğu anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 27 Haziran 2021; 15:44:14 >

• Güzel video izledim daha önceden ben bunu . Bu adam biraz fazla Alman sever . Ona rağmen bunları söylediyse gerçekten yukarıdadır seviye . Arka aks da hidrolik şok emici kullanmışlar . Sessizliğin nedeni belki ondan kaynaklıdır .

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Thomas'ın videoyu izliyorum. Yeni 308'in ses yalıtımını çok beğenmişler. Hatta 32. dakika gibi Golf Octavia ve Leon'un problemi olan arka akstan gelen düşük frekanslı bass tarzı gürültü yeni 308'de yok diyor.

Leon'a ilk bindiklerindeki yorumu ise, Leon aslında gürültülü olarak bilinen bir araç olmamasına rağmen, 308'den sonra ilk hissettirdiği şey yol gürültüsünün fazla olması diyor. Bu konuda 308 çıtayı yukarıya taşımış diyor.

1.5 tsi daha ekonomik bir motor olmasına rağmen Thomas'ın yanındaki kişi 1.2 130 puretech'i daha çok beğendiğini söylüyor. Leon FR adaptif şasi (ACC) olmasına rağmen 308'in standart halinin daha eğlenceli olduğu görüşü var. Ama Thomas Leon'un direksiyon hissinin daha organik, 308'in daha suni olduğundan bahsediyor.

İki sürücü de yeni 308 şasisinin çok çevik (eskisine göre %25 rijidleşmiş) ve bir basketbol oyuncusu gibi hissettirdiğini söylüyorlar. Bununla birlikte 308'in daha konforlu olduğunu söylüyorlar. Allure koltukları Leon ile benzer konforda, fakat GT koltuklarını çok beğenmiş Thomas.

308 T9 kasa ile yeni kasa karşılaştırmasında ise aradaki farkın ciddi olduğunu söylüyorlar. Özellikle ses izolasyonu ve konfor olarak. Yenisinin yönlendirmesini daha başarılı bulmuşlar. Sürüşte yeni bir segmente geçmiş gibi fark var deyip, yenisini 508'e benzetmişler. Şasi rijidliği açısından eskisi de gevşek hissettirmiyor, fakat yenisi direksiyon komutlarınıza daha iyi tepki veriyor gibi hissettiriyor demişler. Direksiyon hissindeki değişim en büyük farklardan değil demişler, yani biraz benzerlik var. Fakat yenisinin özellikle daha konforlu olduğu anlaşılıyor.

Yeni bir araç çıkınca ilk izlediğim video Autogefühl olur genelde. Thomas bu işten anlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 207m kullanıcısına yanıt

Zor ve değerli bir iş yapmışlar, hem kamuflajlı SW'yi test ediyor (GT), hem de ardından Leon SW (FR) ve 308 T9 test edip hissettirdiklerini tartışıyorlar.

Başka kanalda bu içerik çok zor Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Hidrolik şok emici varsa baya gelişmiş demektir konfor olarak.

Bence zaten konfor olarak gelişeceği kesindi, bu yönde eleştiriler var çünkü. Mesela aynı videoda aracın boyutu ile ilgili eleştiri gelmediği için değiştirmediklerinden bahsediliyor. Ama aks mesafesi ve arka diz mesafesi artırılmış. Yani eleştirilere göre şekillendirilmiş.

Konfor olarak gelişirken yol tutuş geri gidebilir diye düşünüyordum ama bu videoya göre orada da daha iyi deniyor. Tabi ben hala örneğin km77'de aynı sonuçlara ulaşacağından şüpheliyim. En azından aks mesafesi arttığı için.

• turkeril kullanıcısına yanıt

Bütün motor versiyonlarında bu şekilde . Bizim t9 kasanın benim gördüğüm bütün zayıflıklar ya azalmış ya gitmiş .

Arka torsiyon çok başarılı tepkiler vermiyordu düzelmiş .

Aksın uzaması gerekiyordu uzamış .

Bagaj büyük ve kullanışlıydı aynen devam . Arka koltuk diz uzunluğu genişlemiş arkaya üfleç gelmiş ..

İçeride saklama gözü yok denecek kadar azdı çok fazla artmış . nac ve smeg üniteler çok eski hissettiriyordu onlar düzelmiş geçişler güzel .

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

• Arkada yarı bağımsız süspansiyona geçilmiş.

Hidrolik şok emiciden kasıt, bildiğimiz amortisör olmasın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3008 allure ep verilip 308 gt alınırmı sizce

• icemy kullanıcısına yanıt
    Hiç bilemiyorum ama ön düşüncem verilmeyebilir şeklinde. Kaliteli bir hb geliyor ama suv çağındayız, piyasası oturmuş bir 3008 var ki o da kaliteli bir araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende aynı düşünüyorum

PHEV biraz kafamı karıştırıyor,acaba diyorum çok fark olmazsa

3008 den oldukça memnunum km si düşük ama şöyle 180 hp çok yırtıcı hibrit fena olmaz diyorum içimden.

Hydraulic vs Gas Shocks iki tip kullanılan yöntemden iyi kullanılan olan seçilmiş .

• Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi
    Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Ble

B

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

17 jant desenleri 18'lerden iyi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Zor ve değerli bir iş yapmışlar, hem kamuflajlı SW'yi test ediyor (GT), hem de ardından Leon SW (FR) ve 308 T9 test edip hissettirdiklerini tartışıyorlar.

Başka kanalda bu içerik çok zor  

Başka kanallarda da mevcut aynı test. Ben denk geldim. Ama Autogefühl gibi detaylı bilgi veren yok tabi. Neden Leon’ u seçmişler onu da anlamadım. Ben olsam direkt Golf’ ü seçerdim 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3008 allure ep verilip 308 gt alınırmı sizce

Bende alınmaz kanaatindeyim. Allure EP pakette baya dolu. Güncel kasa dışında bir artınız olmaz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bende alınmaz kanaatindeyim. Allure EP pakette baya dolu. Güncel kasa dışında bir artınız olmaz gibi.

Alıntıları Göster

PHEV gelene kadar izleyelim süreci.

• Ambiyans aydınlatma seçeneklerinin ve yerlerinin belli olduğu video

• Adamlar almış balkonundan video bile çekmiş :)))

https://www.instagram.com/tv/CQzOAC-g2hN/?utm_medium=share_sheet

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Çok güzel : ) Her ay düzenli zam geliyor 2008 425 diyorlar dizel için artık umutlar tükeniyor ..

• Active paket ve yalancı dişleri :)))

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.