Siyah GT ; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (15. sayfa)
-
-
@BlackberryBB Savaş hocam bütün renkleri gösterdin galiba opak beyaz harici benim favorim hala sedefli beyaz renk . Siyah en beğenmediğim oldu
Güncel olarak 3008 black pack gt 530 .
400 ve üstü olur derim ben gelene kadar ilk tahminim 430 zaten
Bir bilgi de bayiler yeni 308 i bekliyoruz diyorlarmış müşterilere eski kasa üretimi durmuş , daha gelmez diyorlarmış
-
Valla hocam ben anlamadım boya kıtlığı mı var fransada acaba.. Bu araca 6 renk çok az (Yeşil, Mavi, Kırmızı, Siyah, Beyaz, Gri)
Opak beyazı ise active paket için yapmışlardır.
Platinum Gri kırmızı çizgimdi yeni logo olmasa 2.el 508'e yönelicem nerdeyse ama marka vs. logo takıntım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum Sedefli beyaz benimde favorim. Halihazırda mevcut aracım siyah, siyahın güzel duşunun, görselliğinin yanı sıra derdinide çektim artık siyahtan tam tersi bir dönüş ile bir sonraki aracımı beyaz düşünüyorum. 308 e Beyaz çok iyi gidiyor.
-
🙏🏼
-
Emp2 şase ile ilginctir 155lik motor hic sunulmadi. Sadece 130luk gozukuyor seceneklerde simdilik.
Buyrun 308 bekleyenler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 11 Haziran 2021; 15:53:35 > -
Hani böyle Ağustos sıcağında Adana'da soğuk su içmiş gibi bir rahatlama geldi videoyu görünce Araba iyi değil çok çok iyi görünüyor . Arkada ki arabanın sarı rengi bu araba da olsa çok iyi olurdu .
-
B Suv larda var ama 308 de yok ben güncelleme geleceğini sanmıyorum . Bu motor çok özel kol yatakları , piston bir sürü farklılığı var . Yakıt yüksek yalnız .
-
Beyler cahilliğime verin, sarı sitede 2021 model 308'ler satılıyor buradaki 308'ten çok farklılar. Burada paylaşılan 2022 model mi?
-
Estağfurullah . Sizin gördüğünüz arabalar T9 kodlu 2014 yılında çıkmış aracın model yılı . Buradakiler ise yeni kasa kodlu 308 modelleri bunlar yıl sonu gelmesi bekleniyor ülkemize
-
Bugün yolda bu aracı gördüm aklıma direk acaba 308'in yeşili bunun gibimi diye geldi. Sanırım 308 yeşili daha açık tonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 11 Haziran 2021; 19:52:21 >
Bu arada arkadaslar bugun 508'in içine bindim tekrardan oturma pozısyonu baya aşağıda arabada tank gibi geldi
Yeni 308'inde ön kısmı uzun ama oturma pozısyonu nasıl acaba :)
@BlackberryBB Bayi gezmesi yapılmış Savaş hocam :) 508 hem fizik olarak hem de oturuş olarak çok yere yakın . 308 için öyle o kadar fazla olacağını sanmıyorum . 4 serisinin rengine benzer ama bana da daha açık geldi . Kullanışlılık olarak çok zor . Bunu ppf yaptırmak lazım her yerini
-
T9'un benzin deposu için aracı servise bıraktım. Showroomdaki 508'in içine binmeden olmazdı
Nasip olurda yeni kasayı alırsam direk Detailing Dükkanında Dyno Stek PPF düşünürüm.
Tam kaplama çok para . Melez hybrid koruma paketleri var . Onlar daha bir f/p olur . Ön kaput, sütunlar, farlar , siyah boyalı yerler gibi .. O gün gelsin de
-
-
Hıc fıyat almadım ama full ppf 7-8 bın tl dıye düşünüyorum bence deger :)
Ta kendisi hocam
@BlackberryBB 10,000 TL Cik :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X