Şimdi Ara

Yeni LPG takırdım çok yakıyor honda civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACIM 1.6 HONDA CIVIC OTOMATIK 2010 MODEL ARACA ÇARŞAMBA GÜNÜ LPG UYGULANDI ÇIKAR ÇIKMAZ FULLEDİM 4 IŞIK YANIYORDU 75 KM GİTTİM 2 IŞIĞA DÜŞTÜ BU DEMEK OLUYO Kİ 1 DEPOYLA 150 KM Mİ GİDEBİLİCEM YOKSA ZAMANLA OTURUP DAHA AZ YAKMAYA MI BAŞLAYACAK?

• BU ARADA ARACIDA GAYET SAKİN KULLANDIM YANİ 50-60'I GEÇEMİYECEĞİM YOLLARDA KULLANSAMDA BU 75 KM'DE YİNE DE BU KADAR TÜKETİM OLMAMASI LAZIM BENZİNLİ HALİYLE AYNI YAKIYOYA GELİYOR ŞU AN Kİ DURUMU LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • O ışıklara bakmayın yanıltır sizi, benzin deposu gibi doğru bilgi vermez, gaz tamamen bittiği zaman km.ye bakın o zaman belli olur ne kadar yaktığı. ayrıca belli bir km yaptıktan sonra tam düzene oturur.
  • canberk182 C kullanıcısına yanıt
    Ayni durum bende de var.isiklara bakmayin siz 200 km yol yapip tekrar doldurun ve öyle ölçün benim aracimda aynisi ben de yeni taktirdim.ben hic olcmedim tam olarak.ortalama 30 kr yakiyor benzin hariç.siz de olcunce bana özel mesaj atin karsilastirma yapip ona gore ayara gideriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAMAMDIR BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER ÖLÇÜM YAPINCA BİLGİLENDİRİCEM
  • BİTMEYE YAKIN BİR SES DUYUCAKSINIZ DEMİŞLERDİ O DA YANILTICIMI IŞIKLAR GİBİ ?
  • canberk182 C kullanıcısına yanıt
    Bitmeden önce sari isik yanip soncek bitince ise ditt sesiyle benzine geccek.birbirimizi özelmesajla bilgilendirelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesapladım 35 kuruş yakıyoda bu saatten sonra dahada fazla olucak istanbuldayım 43 kurus zam geldi şaka gibi
  • geçen çarşamba taktırdım bendeki şans nedir anlamadım
  • Benim araç 30 kuruş yakiyor ortalama .sizin yol nasil çok dur kalk var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.