Şimdi Ara

Yeni Masaüstü Isınma Problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınım 2-3 ay önce bir masaüstü toplattı. Malzemelerini vatandan aldı. Video izlerken, oyun oynarken makine kendine reset atıyordu. Bugün Speed Fan programını indirdim ve sonuçlarına baktım. Ekran görüntüsünü sizle de paylaşacağım. Neler yapabiliriz önerileriniz nelerdir ?

Ayrıca bilgisayar vatana gitmiş donanımsal sorun yok demişler hatanın sebebini windowsun korsan olduğundan meydana geldiğini söylemişler almaya teşvik etmişler falan

Not: Sistem boştayken görüntüsünü aldım.

• Anakartta onboard ekran karti varsa onunla bi denemenizi tavsiye ederim sayet bu sekilde sorun cozulurse ekran kartinizda problem vardir
  • Ekran kartını nasıl iptal edeceğiz bir de onboard da olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
  • Resimde gosterdim buradan bakabilirsin

• peki bu fanlarin 0 yazmasinin anlami ne calismiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onboard yaparsa ekran kartını arkadaş nasıl oyun oynayacak onu merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Onboard yaparsa ekran kartını arkadaş nasıl oyun oynayacak onu merak ettim şimdi.

Nicin sadece oyunu ele aldiniz video izlerkende kapaniyor diyor buradaki amacimiz sadece ekran kartindan olup olmadigini kontrol etmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni laptopumda sorunlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcaklıklar normal. bu bir dirver hatasıda olabilir güncel dirverleri kurun. olmadı 2 tane ram varsa tek tek deneyin donanım hatasıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabb

peki bu fanlarin 0 yazmasinin anlami ne calismiyor mu ?

Fan 1 Fan 2 Diye siralamis pc de bulunan fan adetini soyluyor harici takili olan kasa fani v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown58

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Onboard yaparsa ekran kartını arkadaş nasıl oyun oynayacak onu merak ettim şimdi.

Nicin sadece oyunu ele aldiniz video izlerkende kapaniyor diyor buradaki amacimiz sadece ekran kartindan olup olmadigini kontrol etmek.

Hocam ben size birşey demedim zaten arkadaşın haline üzüldüm büyük ihtimal ekran kartından zaten sorun,gerekli değişim için geç kalmaması gerek sorun büyük yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Eylül 2012; 0:20:13 >
  • Ekran kartını sök anakartta onboard vga enable yap tamamdır
  • Güncel driverleri kurmuştum güzel bir format atmıştım ama yine aynı hataları alıyor arkadaşım. Bende ona üzülüyorum açıkçası. O kadar zaman bilgisayar almak istedi şimdi de her an sıkıntı çıkartan bir makinesi oldu.. Baya zorlanacağım açıkçası...
  • sistemi tam olarak yazarmısınız
  • birde böyle bir sorunu çözmek için belirli yo izlemek lazım. 1- temiz bir format fazla birşy yüklemeden farklı bir oyunda tekrar denemek. 2- sırasıyla bütün donanım ları deneme yanılma sistemiyle test etmek. daha sonra tes programlarını devrey sokmak. aıda64 ile sistem kararlılık testi, memtest86 ile ramleri test etmek, gibi. ama ilk bence anakart ta kaç tane ram varsa farklı slotlarda tek tek denemek.
  • Arkadaşlar 92 derece görünen ekran kartımı? cpu'mu ben anlayamadım ama ne olursa olsun sıcaklık sorunu gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Arkadaşlar 92 derece görünen ekran kartımı? cpu'mu ben anlayamadım ama ne olursa olsun sıcaklık sorunu gibi duruyor.

spedfan la değilde aida64 ile bak o işlemci çekirdeği 92 gözüken. sana benim sıcaklığı yükleyim bendede 128 gözküyor ama öyle değil. aıda64 ü kur
  •  Yeni Masaüstü Isınma Problemi !

burdan yeni ekran görüntüsü aldım

Ayrıca:

NVIDIA GeForce GT 430 (2048 MB) 128 bit
    ST1000DM003-9YN162 ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-III)
    QuadCore AMD A8-3870, 3000 MHz (30 x 100)
    4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM
    Anakart Adı : Gigabyte GA-A55M-S2V

Not: Pc kurulumunu yapan kişi güç kaynağının yetersizliğinden söz etmiş. Madem yetersizdi niye böyle kurulum yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahabb -- 8 Eylül 2012; 13:21:29 >

• power kaç wat başka power le dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 8 Eylül 2012; 13:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

power kaç wat başka power le dene

Sanırım güç kaynağı ile alakalı pcyi toplayan kişi öyle demiş. Psu yetersiz geliyor olabilir demiş.
  • o sisteme en az gerçek 350w pusu gerekli. sürekli kullanımda ise 420w alınması gerekir. sistem sağlığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 8 Eylül 2012; 13:27:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.