Şimdi Ara

YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside güzel araçlar ancak;piyasadaki durumu,motor seçenekleri,vergi durumu gibi konular düşünüldüğünde tabiki skoda superb.düşük hacim motor istiyorsan suberb,yüksek hacim önemli değilse mazda 6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansarstk

Pekiiii arkadaşlar bunları at bi tarafa " AUDI A4 1.8 TFSI 120 hp multitronic 77.290 TL" düşün bence diyen arkadaşlar çıkarmı acaba :)) bu fiyata olduğunu bilmiyordum.
     YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB

http://forum.donanimhaber.com/m_39649014/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39649014
    A4 düşünüyorsanız bu konuya bakabilirsiniz.120 hp olması aldatmasın gayet yeterli bir performansı var.

• Süperb bence.Ancak audi a4 de olabilir.Hem de daha iyi olur.
  • 2000 motor mazda 6'yi 55-60 milyara veriyorlardi.

Bayidenmi aldiniz bu fiyatlari internettenmi?
  • öncelikle isim farkı var biri mazda biri skoda ikincisi skoda hiç kullanmadan sunu söyleyebilirim yol tutusunda mazda nın büyük bir üstünlügü var konforda her seyde görünüş benim için cok önemli mazda 6 2 gömlek üstüm skoda ya göre sadece otomatik viteste bence üstün sperb kısacası kesinlikle mazda 6 ve vw grup un verdigi yakıt verileri tamamen yalan 6 7 kişi ile konustum ( audi vw seat ı olan ) hepsi araçlarının verilen verilerden 2 3 litre fazla yakıtıgını söylüyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 10 Ağustos 2010; 20:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

2000 motor mazda 6'yi 55-60 milyara veriyorlardi.

Bayidenmi aldiniz bu fiyatlari internettenmi?

o fiyata verilen en boş serisi ve arkadasın aldıgı mazda 79 milyarlık mazda sport 6 kasası...
  • İkisi de değil,direkt A4'e yönelin bence.

YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB
  • Ben skoda dan yana kullanırım oyumu..A4 dısardan ne kadar guzel bir araç olsada , o fiyatlar baz araç fiyatları..araçlar oldukça boş..Suberb elegance donanımındakı bır arac ıcın 100.000 tl yı gözden cıkarmak gerekıyor..Mazda da guzel araç ancak motoru verimsiz..
  • C180 olmazmı?
  • Bu ikisi arasında superb. Ancak arkadaşların da yazdığı gibi eğer görünüm ve prestij on plandaysa c serisi Mercedes daha uygun bir tercih
  • En zor kıyaslamalardan biri olmuş...

İkisi de parasını hak eden araçlar. Bence her ikisini de (Audi'yi de araya alarak) test edin, hangisi içinize sinerse ona bakın.
  • Eğer 79-80.000'e kadar çıkabiliyorsanız ben birde BMW 3.20d'yi düşünün derim. Liste fiyatı 82.000TL. 2.0 lt dizel, 184 beygir, ortalama yakıt tüketimi 5,8lt.

Sonuçta BMW alıyorsunuz. Fakat Superb kadar geniş iç hacme sahip değil...
  • suber b ye 1 kez bindiginde bıdaha ınmek ıstemezsın ayrıca arka kısmı cok genıs.coluk cocuk varsa top fln oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Eğer 79-80.000'e kadar çıkabiliyorsanız ben birde BMW 3.20d'yi düşünün derim. Liste fiyatı 82.000TL. 2.0 lt dizel, 184 beygir, ortalama yakıt tüketimi 5,8lt.

Sonuçta BMW alıyorsunuz. Fakat Superb kadar geniş iç hacme sahip değil...

82 bin liralık BMW'nin, Çakmaktaş'ların arabasından farkı yok.
  • honda accord da düşünülebilir

78.600 liste fiyatı var.
  • arkadasım kısacası su 85 bin tl ye cıkabiliyorsanız mercedes c180
    daha sonra bence mazda 6 yada honda accorddan birinde karar kıl bosver skodayı bana kalırsa...
  • Araçları Test Edin Hangisi İçinize Sinerse Onu aLın Derim
  • lancia deltaya da bakın derim.hem az yakar hem de iç mekan çok iyi.makam arabası mübarek...
  • o fiyata alacağınız A4 en boş donanımlı olanı,

basit bi örnek A4 e bineceksiniz ama koltuğu elektronik hafızalı olmayacak, 30 bin liralık araba koltukları gibi elinizi koltuğun altına sokup ayar yapacaksınız,

kaldı ki bayiler baz donanım getirmez kolay kolay, bayiye gidin bi a4 sorun en ucuz ne fiyat verecek size,

audi nin üzerine olması gereken donanımları koyunca onun fiyatı 100 ü çok çok rahat geçer
  • superB cok guzel bir makina
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.