Şimdi Ara

YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç almayı düşünüyoruz Yeni Mazda 6 ve Skoda Superb arasında kaldık görsel olarak bile çok farkları var bu araçların teknik verilerini inceledim fakat daha önemlisi kullanan arkadaşların yorumları, çünkü bazen teknik veriler yanıltabiliyor. Arkadaşlar araçların her ikisini yada birini bilen arkadaşların kullanım kalite performans konfor olarak ve bilen / bilmeyen arkadaşların insanın imajı için hangisi daha prestijli saygın olduğunu paylaşırlarsa sevinirim.
    Prestij saygınlık derken babama alacağız ve iş görüşmelerine toplantılara gittiği için o konuda önemli.
    ilgilenen tüm arakdaşlara teşekkür ederim

YENİ MAZDA 6
    Yeni Mazda6 Sport 2.0 155 HP 71,447 TL - Karşılaştırılacak
    0-100 km/s hızlanma (saniye) 10,9
    Yakıt tüketimi (l/100 km) Şehir içi 10,7 Şehir dışı 5,8 Ortalama 7,6

YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB  YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB  YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB

SKODA SUPERB
    Elegance 1.4 TSI 125 HP 58.990 TL - Alternatif
    Elegance 1.8 TSI 160 HP DSG Tipt. 74.990 TL - Karşılaştırılacak
    0-100 km/s hızlanma (saniye) 8,5
    Yakıt tüketimi (l/100 km) Ortalama 7,6

YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB  YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB  YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansarstk -- 10 Ağustos 2010; 18:00:09 >

• sagdaki resim octavia
  • mazda 6 tipi çok güzel prestijide iyi
    superb arkadan çok tipsiz
  • Değiştirdim hemen
  • Hocam en sağdaki beyaz araç skoda octavia yanlışlıkla koydunuz sanırım.Motor konusunda bilgi vermemişsiniz.Mazda 6' nın zaten 2.0 lt' den düşüğü yok.Superb' de hangi motor seçeneğini düşünüyorsunuz buda önemli.Aslında sorunuzun cevabı kolay.Sportif tasarımlı araç istiyorsa babanız MAzda 6 alsın ama ağırbaşlı istiyorsa o zaman Superb daha iyi olacaktır.Ancak iş görüşmesi, toplantılar falan dediğiniz için sanırım ağırbaşlı olması sizin için daha iyi olur.Bu yüzden Superb diyorum.Arka diz mesafesi inanılmaz.Kalite-konfor sınıfının en iyisi.Şuana kadar karşılaştırmalı testlerde bileğini bükebilen olmadı.Donanım olarakda elegance tavsiye ederim bir ikide opsiyon ekletirsiniz çok daha güzel olur.
  • gelelim arabalar öncelikle spor bir araç mı seversiniz yoksa ağır başlı küt bir arabamı buna karar verdikten sonra seçiminiz belli olur zaten ben superb alırdım
  • mazda 6 daha dinamik bir görüntü sunarken superb daha ağırbaşlı. babanızın kişiliğine hangisi uyarsa onu alın

mazda6 en düşük motor seçeneği 2.0 ve tek donanımı var sanırım oda full zaten.
    superb 1.4 tsi motor seçeneği ideal. donanım paketlerini incelemenizi öneririm. orta donanım bence yeterlidir. satarken donanıma verdiğiniz para işe yaramıyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ikisi arasında superb
  • Bazı eklemeler yaptım daha açıklayıcı olsun diye motor seçeneklerini fiyatları yakıt tüketimini ekledim. Babam ağır araç sever babamın düşüncesi superb fakat bana sen ne istersen onu alırız araştır dedi babamıda düşünerek bakıyorum superb ye çok şekilsiz geliyo yeni nesil araçlar arasında superb yani bi baktığımda zevk alamıyorum illa spor olunca zevk alınacak anlamında koymadım mazda 6 yı ama hoşuma gidiyor işte kararsız kaldım düşünüyorum öyle
  • SuberB daha kaliteli japon araçları ne yaparlarsa yapsınlar Almanlardaki kadar konfor veremiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansarstk

Bazı eklemeler yaptım daha açıklayıcı olsun diye motor seçeneklerini fiyatları yakıt tüketimini ekledim. Babam ağır araç sever babamın düşüncesi superb fakat bana sen ne istersen onu alırız araştır dedi babamıda düşünerek bakıyorum superb ye çok şekilsiz geliyo yeni nesil araçlar arasında superb yani bi baktığımda zevk alamıyorum illa spor olunca zevk alınacak anlamında koymadım mazda 6 yı ama hoşuma gidiyor işte kararsız kaldım düşünüyorum öyle

kendi babama araç bakıyor olsa direk superb derim. gerçekten baba araba. ancak 1.8tsi motor için o kadar para vermeyin derim. zira babanız hangi aracı alacağını size bıraktıysa öyle performans meraklısı birisi değildir - ki - 1.4 tsi zaten ortalama bir araç için gayet yeterli bir performansa sahiptir.

ekleme: ayrıca tekrar baktım. bahsettiğim araçlar arasında 14bin tl kadar fark var ve birde bunun vergisi + yakıt tüketimi farkları var. devir ekonomi devri. 1.4 tsi superb her yönden tercih edilebilirliği yüksek bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 10 Ağustos 2010; 18:16:16 >

• iki aracıda test etmiş birisi olarak kesinlikle superb diyorum,

1.4 motor da DSG seçeneği yok

imkanınız varsa kesinlikle Elegance 1.8 TSI 160 HP DSG Tipt. almanızı tavsiye ederim, vites geçisleri hızlanması çok harika,

Superb arka diz mesafesi ise inanılmaz bi şey, limuzin gibi, uzun yolda çok harika konfor verir.

adı üstünde SUPERB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 10 Ağustos 2010; 18:17:27 >
  • 1.8 alıcağınıza chip yapıp 125 hp i 155 e çıkartırsınız
  • Skoda Superb hele birde dizel dsg olursa tadından yenmez
  • 1.8 olanı iyi bir seçenek gibi görünüyor. Superb'i almak daha akıllıca dursa da görüntü olarak gerçekten çok çirkin bir otomobil. Mazda 6 üstün bir tasarıma sahip değil, ona rağmen yanında hilkat garibesi gibi kalmış.
    Ama Superb'in motor ve şanzıman Mazda'yla kıyaslanamaz bile.
  • ikiside çok güzel zor seçim
  • Pekiiii arkadaşlar bunları at bi tarafa " AUDI A4 1.8 TFSI 120 hp multitronic 77.290 TL" düşün bence diyen arkadaşlar çıkarmı acaba :)) bu fiyata olduğunu bilmiyordum.
     YENİ MAZDA 6 /// SKODA SPERB
  • 120 hp olduğu için o fiyat zaten, ben bu otomobili hayatta 120 hp kullanmam.
    çip falan diyen arkadaşlar çıkacak ama o da garantiyi bozuyor. eskiden fark etmiyorlardı, şimdi anlıyorlar.
  • Motor seçenekleri var, 160 hp si daha ucuz multitronic ten dolayı sanırım, kur 1.9 hesapladım

A4 1.8 TFSI 120 hp multitronic 77.296 TL
    A4 1.8 TFSI 160 hp 76.722 TL
    A4 1.8 TFSI 160 hp multitronic 82.274 TL
    A4 2.0 TDI 143 hp 82.787 TL
  • bu iki arac içersinde

kullanışlılık genişlik donanım yedek parça servis ağı

yol konforu yalıtım konusunda süperB önde

özellikle iç hacim konusunda

1.8 tsi dsg güzel bir tercih olur

ancak

arac tercihinde kişisel beklentilerin yanında

kişisel imaja prestije katkı sahlaması isteniyorsa yapılacak olan tercihin

mercedes C serisi bakım derim

C 180K avantgerde donanım veya elegance de iyi tercih olur

ne mazda nede skoda insanların piskolojisi üstünde mercedes kadar etkili olamaz ülkemizde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.