|
Yeni Mazda CX-90 tanıtıldı: 340 hp güç, 7 kişilik yaşam alanı
-
-
Çok tehlikeli makinaymış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uffff, çok güzel olmuş.
Teşekkürler akp. Ekmek bile banamayacağız sayende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo XC-90'ın kankası
10 yıl sahalarda bu tasarımı göreceğiz zira eski modelleri biliyoruz
-
Çok tok duruyor. Motor sesi de güzel çıkıyor kesin 3.3’lüktür videodaki.
Türkiye’de göremeyeceğiz. Almayı hiç konuşmuyorum bile zaten imkânsız.
Hemen yazıyı kaydırıp fiyat kısmına iniyorum
Cx-3 gelmiyor memlekete yav ne Cx-90' ı
-
Demek internette herkesin övüp önereceği ancak hiçbirinin almayacağı yeni Mazda bu.
-
Hacim küçültme saçmalığına uymadan, gerçek arkadan itiş platformu, 3.3 litre inline-6 motor, muazzam bir güç, harika bir işçilik ve malzeme kalitesi. Üzerine de efsane Mazda sorunsuzluğu.
Amerikada üst sınıfı karıştıracak bir araç. Kardeşi CX-60 Avrupa'yı karıştırmaya başladı bile.
-
Bu değirmenin suyu nereden geliyor onu merak ediyorum.. yepyeni 6 silindir motor. yepyeni arkadan itiş altyapı.
İçi dışı falan ben kaliteyim diye bağırıyor araç. koskoca markalar bile üç kuruşun hesabını yapmaya başladı bunlar saçtıkça saçıyor. nasıl çıkaracaklar bu kadar masrafı pek aklım ermiyor.. çok üretim yapan bir marka da değiller.
Ne diyeyim hayırlı işler.. herkes de premium oldu maaşallah. halk dostu, pratik, uygun fiyatlı marka kalmayacak galiba.
-
biz bakmaya devam.
sıfır egea kovalamaya gidelim boşverin bunları.
-
Geçen de bir rotary motorlu araç tanıttılar. Mühendislere iş çıksın diyorlar herhalde :) Bakalım ne olacak mazdanin sonu. Araç yapmak bu işin sadece bir kısmı. Ticari başarı olmadan ayakta kalamaz.
Zaten konu bizim için ilk cümle ile kapanıyor:
2024 Mazda CX-90'ın motor seçenekleri 3.3 litre turbo şarjlı benzinli motorla başlıyor.
-
Cx60' da model olarak çok güzelmiş
Türkiye'de göremediğimiz güzellikler. Ülkemizde milyonları bulur kimse Türkiye'de Mazda'ya o parayı vermez ülkemizde değeri bilinmeyen bir markadır Mazda gibi çok marka var ülkemizde hepsi harcanıp gidiyor sonradan kıymete biniyor
-
Şu Mazda 3'ün yeni kasası gelmiyor ki alayım
son zamanlarda gördüğüm en cici şey olabilir kendisi.
resimlerine beleş bakabildiğim için teşekkürler canım ülkem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arabada mı yaşayacağız?
Uffff, çok güzel olmuş. Teşekkürler akp. Ekmek bile banamayacağız sayende. |
Demek internette herkesin övüp önereceği ancak hiçbirinin almayacağı yeni Mazda bu.
|
Zaten konu bizim için ilk cümle ile kapanıyor: 2024 Mazda CX-90'ın motor seçenekleri 3.3 litre turbo şarjlı benzinli motorla başlıyor. |
Hacim küçültme saçmalığına uymadan, gerçek arkadan itiş platformu, 3.3 litre inline-6 motor, muazzam bir güç, harika bir işçilik ve malzeme kalitesi. Üzerine de efsane Mazda sorunsuzluğu. Amerikada üst sınıfı karıştıracak bir araç. Kardeşi CX-60 Avrupa'yı karıştırmaya başladı bile. |
Çok tok duruyor. Motor sesi de güzel çıkıyor kesin 3.3’lüktür videodaki.
Türkiye’de göremeyeceğiz. Almayı hiç konuşmuyorum bile zaten imkânsız. |
Benzer içerikler
- instagram görüldü kapatma
- aşko kuşko priv isimleri
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- facebook dondurma
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X