Şimdi Ara

Yeni megan sedan Touch 1.2 Tce EDC 130 bg vsToyota corolla 1.6 Advance Multidrive S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
13.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de megane ye para verilmez asla fransız tenekesi reno asla alma kardeşim ben corolla 2012 vardı sonra ise 1 sene önce sattığım meganeyi aldım ama emin olun okadar güvensiz hissettiriyor ı kadar kötü bir hissi var ki pişman oldum aldığım fiyata da satamadım zoruma gitti keşke yapmasaydım şimdi tekrar corolla aldım kullanıyorum motor konusunu merak etme corolla 132 beygirlik japon canavarı var meganenin turbo avantajı olsa bile hemen hemen yakalayacaktır renoyu yüksek hızları tartışmaya gerek yok zaten

YANİ COROLLA İYİDİR HOCAM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bence de megane ye para verilmez asla fransız tenekesi reno asla alma kardeşim ben corolla 2012 vardı sonra ise 1 sene önce sattığım meganeyi aldım ama emin olun okadar güvensiz hissettiriyor ı kadar kötü bir hissi var ki pişman oldum aldığım fiyata da satamadım zoruma gitti keşke yapmasaydım şimdi tekrar corolla aldım kullanıyorum motor konusunu merak etme corolla 132 beygirlik japon canavarı var meganenin turbo avantajı olsa bile hemen hemen yakalayacaktır renoyu yüksek hızları tartışmaya gerek yok zaten

YANİ COROLLA İYİDİR HOCAM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.