Arkadaşlar merhabalar. Uzun araştırmalar sonucu bu araca karar kıldım ve Oyak mensubu olduğum için normal satış fiyatından yaklaşık 10.000 tl ucuza aldım.Birde bize verdikleri kredi oranı çok uygun olunca dayanamadım atladım hemen. Öncelikle hep derdim reno en son alacağım araba olur diye ama yeni megane bu tabuyu yıktı.Malzeme kalitesi beklentimin baya üstünde çıktı...Yaklaşık 3 defa uzun sayılabilecek teste çıktım..Donanım olarak araç gerçekten çok zengin ve donanım konusunda tatmin ediyor.Ortadaki 9 inclik ekran gayet kullanışlı ve güzel çalışıyor..Yol tutuş konusunda, şu an kullandığım araç Cruze ile kafadan kaymadan 120 ile döndüğüm virajı yeni megane ilede 120 ile döndüm yani benim için yeterince yol tutuyor.İç hacmi olarak ön taraf cruze ile yaklaşık olarak aynı ama arkası bariz bir şekilde dar.Bagaj hacmi 434 litre ama cruze'nki kadar kullanışlı değil malesef.yakıt konusunda test aracında orta performans bir kullanımla 5-5,5 litre arası bir tüketim gözlemledim.Lpgli cruze mdan biraz daha az yakıyor(cruze yakıt değerlerim Şehir içi:0,25 krş uzun yol:0,18 kuruş tüketimim.) Özet olarak bazı konularda Cruze'u arayacak olsamda genel anlamda megane'nın beni tatmin edeceğini düşünüyorum... Bu arada aracı haziranda teslim edecekler ve hazirana kadar Cruze'ma veda etmem gerekecek Eğer forumdan aracımı almayı düşünen birisi olur ise fiyat konusunda yardımcı olurum... iyi günler... www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-kusursuz-temizlikte-cruze-desingeditionplus-124hp-294795913/detay/