Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KF850

arkadaslar sizlerin araçlarda kaput kapağı altında keçe bulunuyor mu?

mst105 de bunu sormuştu bi ara,benimkinde var bir kısmında.Mst105 de yoktu,sendedemi yok?
  • evet bende de yok :(
  • arkadaşlar benim arabamda da kaput altı keçe yok.
    ayrıca araba 4500 km. oldu ama halen daha 7.6 litre yaktığını söylüyor bilgisayar. bir depo mazot ile 700 km. yol gidiyorum ist. şehirçi olarak. açıkcası buda beni üzüyor.
  • seninki biraz çok olmuş tüketim
    neden acaba? kullandığın yol koşulları nasıl ? sürekli yokuş falan mı ya da motorun ısınmayacağı kadar kısa mesafede mi kullanıyorsun?

ben bugün araca chip tuning yaptırdım bende tüketim değerleri biraz değişti eskiden 6.8 ve 7.2 gibi değerler yakalamıştım
    bugün yazılımı deneme amaçlı tam gaz kullandığımda 6.8 ve 7.0 lere çıktı ama normal kullanımda rahatlıkla 6.0 ve 6.1 değerlerini tutturdum
    ama şimdilik net bişey söylemek için erken Cuma günü aracı dyno ya bağlayıp ne kadar bg ve tork aldığımı göreceğiz ve gerekiyorsa ince ayarları yapacağız o zaman sizlerle daha detaylı paylaşırım....
  • Bugün 300km yol yaptım.Yola çıkarken sıfırlamıştım tüm bilgileri..Yolun yarısı virajlı ve inişli çıkışlı bu kısımda ort.6.2 civarıydı ,yolun kalanı düz olduğundan ort. 5.2 ye kadar indi..Düz yolda 90-110 km hızla gittim.Aracın ağırlığınıda hesaba katarsak iyi bir değer gibi geldi bana.Ama şehir içindeki 7.5-8 li ortalamalar benmde canımı sıkmıyor değil..
  • evet haklısınız sabahları motor soğuk işe gidiyorum2 km. sonra yarım saat sonra tekrar eve geliyorum çocuğu okula bırakıyorum yani motor soğuk iken 5 km. arada git gel yapıyorum. herhalde çok etkili oluyordur. motorun perfonmansı beni çok zorluyor. açıkcası. özellikle yokuşlardaki 1. vites ve 2. vites kombinasyonu üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroist

evet haklısınız sabahları motor soğuk işe gidiyorum2 km. sonra yarım saat sonra tekrar eve geliyorum çocuğu okula bırakıyorum yani motor soğuk iken 5 km. arada git gel yapıyorum. herhalde çok etkili oluyordur. motorun perfonmansı beni çok zorluyor. açıkcası. özellikle yokuşlardaki 1. vites ve 2. vites kombinasyonu üzüyor.

şöyle söyliyim bende bir de jetta 1,9 tdi var motor soğukken 10 ve 12 arası değerler gösteriyor
    yani soğuk araçlar değerlerin çok normal
  • soğukken 1 ve 2 olayı çok sıkıcı ama araç ısınınca daha iyi oluyor
    fakat ne yazıkki common rail dizellerin hepsinde alt devirde ciddi turbo boşluğu yaşanıyor bir de buna uzun oranlı 1 ve 2. vites eklendiğinde daha sıkıcı oluyor
    chip tuning te biraz azalıyor ama o da kesin çözüm olmuyor
  • Arkadaşlar anahtarlarınız kirlendiyse çamaşır makinasında yıkayabilirsiniz :)) Şaka bi yana cepte unutulup yıkanan anahtarımı ,umutsuzca makineden aldım,ama denedim çalıştı..Çalışmasa yedeği 300km ötedeydi:))
  • Arkadaşlar tüketim aracın kilometresi arttıkça giderek düşüyor. İlk aldığın zaman 7.5 civarında idi. Geçen haftasonu İstanbul'dan Ankara'ya yaklaşık 2.5 saatte geldim, 160'ın altına hiç düşmedim ve 6.6 litre gösterdi.
  • slm arkadaşlar sizi uzun süredir takip ediyorum araç hakkında çok sey paşlaştınız bunun için teşekkür ediyorum ama renault yine hepimizi kandırdı araç beş para etmez işçilik berbat aksesuarlarçok kötü yan diyecegim arkadaşlar daha almamış olan arkadaşlar var ise kafalarından bu düşünceyi çıkarsınlar alanlara ise artık geçmiş olsun demekten başka çare yok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1301

slm arkadaşlar sizi uzun süredir takip ediyorum araç hakkında çok sey paşlaştınız bunun için teşekkür ediyorum ama renault yine hepimizi kandırdı araç beş para etmez işçilik berbat aksesuarlarçok kötü yan diyecegim arkadaşlar daha almamış olan arkadaşlar var ise kafalarından bu düşünceyi çıkarsınlar alanlara ise artık geçmiş olsun demekten başka çare yok ....

bu ne şimdi?

• 105 DCİ Privalage cam tavan+navi+p paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 17 Nisan 2010; 17:43:35 >
  • hayırlı olsun
    bence tavandaki beyaz kalan kısmı film kaplat cam tavanı daha güzel gösterir
    hatta yanları da beyaza boyat derim süper olur :)
    ben beyaz almış olsaydım kesin yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

105 DCİ Privalage cam tavan+navi+p paket

kardeş rengıyle donanımıyla duruşuyla araban dehşet
  • Arkadaşlar merhaba. Benimde aracım geldi pirivilage,PP,Pan.cam tavan ve navigasyon renk platin gri
    öncelikle KF850 arkadaşıma teşekkür ederim onun tavsiyesi ile fiyatı 50.000 olarak anlaştım.Ben otomobilden fazla anlamam. Almadan önce bu fiyat bandındaki her otomobili inceledim. Bu fiyata alabileceğim en dolu ve en iyi otomobili aldığıma eminim. Allah kaza bela vermesin,herkesi saklasın beklesin.
    Herkese hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun
    iyi günlerde kullan
  • bej rengi kauçuk paspas alan varmı.link verirseniz sevinirim.tşk
  • ben bej renk paspası metro cash&carry den aldım ancak boyutlarda tadilat yapmak zorunda kaldım(sürücü paspasında) çokda sorun olmadı adı üzerinde paspas
  • arkadaşlar yeni megane sport tourer kullanan ve sevenleriwww.meganeturkiye.com sitemize bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.