Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, satmak zorunda kalabilirim 1 ay icinde ve uzulerek satacagim. bi ev buldum 15 gune kadar netlesecek. netlesirse paraya cevirmem gerekebilir. haberiniz olsun. bilgilendirecegim sizi.
  • evet arkadaşlar beni de yazabilirsiniz listeye. bugün itibariyle aracımı teslim almış bulunmaktayım. henüz 8 kilometrede olduğundan pek yorum yazamayacağım ama oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim:)
  • hadi hayırlı olsun
    iyi günlerde kullan :)
  • Ayın 11 inde gemiye binmiş daha benim araba.
  • nazar değmesin ama çok memnunum şimdilik. tabii pek yol yapmadan yorum yapmaktan kaçınıyorum. sizlere bir sorum olacak, bu bagaj ile oturma bölümünü ayıran file takıldığında, üst tarafta çekerek bagajı gizlediğimiz perde sökülmek durumunda mı kalıyor? yoksa ikisi birden iş görebiliyor mu? daha denemedim ve şu anda işyerinde olduğumdan meraktan çatlıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignorant

nazar değmesin ama çok memnunum şimdilik. tabii pek yol yapmadan yorum yapmaktan kaçınıyorum. sizlere bir sorum olacak, bu bagaj ile oturma bölümünü ayıran file takıldığında, üst tarafta çekerek bagajı gizlediğimiz perde sökülmek durumunda mı kalıyor? yoksa ikisi birden iş görebiliyor mu? daha denemedim ve şu anda işyerinde olduğumdan meraktan çatlıyorum:)

Evet dostum takılıyor,benim arabada da takılı vaziyette ikiside şuan..Bagaj filesini aksesuar olarak takıyorum zaten,yoksa bi işlevi yok bagaj full dolu değilken..Bende bagaj halısının altındaki dandik yaylı ,katlanır plastik çubuğun işlevini merak ediyorum..onu yatırıp üstüne halıyı koydum direk, bidahada kaldırmadım sonra:))
  • merhaba,

bulut gri 85 bg,teknoloji paketi arabam 10 gün önce geldi.yaklaşık 1700 km yaptım.ortalama 6 lt yakıyor bana istanbul şehir içi için iyi geldi.

aracın 1500 km de ilk bakımı bilgisi verilmedi bana..servise götürmem gerekirmi?
  • ben özellikle sordum, 20bin km olana kadar getirme arabayı dediler bana:) ilk yağ değişimi için falan gerek yok dediler..
    vitalis söylediğin şeyi o kadar çok merak ettim ki çıkıp arabaya gidesim var
    tam olarak nerede bu çubuk? ben halıyı çok az ucundan kaldırdım sadece, o yüzden bilemiyorum şu anda neden bahsettiğini.
    sağ ve soldaki katlanabilen iki ufak plastikten bahsetmiyorsun herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

arkadaslar, satmak zorunda kalabilirim 1 ay icinde ve uzulerek satacagim. bi ev buldum 15 gune kadar netlesecek. netlesirse paraya cevirmem gerekebilir. haberiniz olsun. bilgilendirecegim sizi.

Arkadaşım aracınla ilgilenirim bana mail atabilirsin yada ekle istersen... okkabaz@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignorant

ben özellikle sordum, 20bin km olana kadar getirme arabayı dediler bana:) ilk yağ değişimi için falan gerek yok dediler..
    vitalis söylediğin şeyi o kadar çok merak ettim ki çıkıp arabaya gidesim var
    tam olarak nerede bu çubuk? ben halıyı çok az ucundan kaldırdım sadece, o yüzden bilemiyorum şu anda neden bahsettiğini.
    sağ ve soldaki katlanabilen iki ufak plastikten bahsetmiyorsun herhalde?

Yok dostum ,dediğim halının altında ,koltuğun arkasında hemen..halının altında ,bu parçaya geçen klipserde var aslında,ama onları taktığımdada halı yerine tam olarak oturmuyor,biraz arkaya doğru kaymış oluyor..Şimdilik o parça fazla geliyor bana:))
  • Dostlar slm.Sahibinden.com da 39.500 e sport tourer gördüm,privilage..5000 de daha..Arabada bişey varmı yokmu bilmiyorum ama,fiyat bayaa düşmüş..45bine sıfır almaktansa 2 ay bekleyip 39bine 5000km araç almak çok daha mantıklı olacakmış sanırım:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 20 Mart 2010; 18:22:44 >

• 48800 full alabilirsiniz
  • 48 bine full hagisi. priv 105 cam tavan-nav-p paket mi ? hemen teslimmi birde ? ben 51 aldım 2 aydır bekliyom daha araba yok bea :)
  • Bu forumu daha yeni buldum. Bende aranıza katılayım dedim. 1.5 dCi 105 bg Privilege bulut gri aracımı 5 ocak tarihinde aracımı istanbuldan aldım. Şimdilik 6000 km yol yaptım. Herşeyiyle araçtan çok memnunum ve hiçbir sıkıntım olmadı. Çok memnunum ve herkese de tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caf01

48800 full alabilirsiniz

Nereden nasıl alabiliriz....
  • Merhaba arkadaşlar. Benim ustalara bir sorum olacaktı cevaplamanız ricasıyla..
    85 bg expi modeline teknoloji paketi eklediğimizde donanım ve ön konsol olarak pirivilege modelinin aynısı oluyormu?..hızla aram yok 85 bg bana yeter diye düşünüyorum arada yaklaşık 4000 fark oluyoo..
    teşekürlerr..
  • pazartesi teslim alacağım nihayet.bu orjinal paspas nasıl bir şey.fotosu varmı.üzerinde megane mı yazoyor acaba.listede orjinal paspas diye geçiyor ücretsiz.daha önce punto alırken doblo paspası koymuşlardı aynı durumu yaşamak istemiyom.
  • Görünüm olarak aynı olmamanın yanı sıra bazı donanımsal farklılıklar oluyor. Görünüm olarak pri.'da krem rengi deri-kumaş koltuk, krem rengi konsol, deri direksiyon simidi ve vites kolu, nikelaj kaplı havalandırma çerçevesi, maun görünümlü bir ön panel süsü yok.
    donanım olarak ESP + CSV + ASR alamıyorsun
    elektronik park freni yok
    cruize kontrol yok
    eller serbest yok
    ses sistemi farkı var
    bluetooth yok
    yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok
    xenon alamıyorsun
  • bdbadem ..teşekkürlerr
  • TARSUS ÇAYANDAN ALDIM 3 HAFTA SONRA TESLİM ALACAĞIM
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.