Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben her ikisinide kullanan biri olarak ciddi bir fark yok sadece uzunluk farkı var. dikiz aynasından baktığında uzunluk farkını anlıyorsun.benin araçım şansa ikiside bulut gri oldu. yazımda yazdığım gibi seçme şansım olmadı. denk geldi. bu arad duman gri de çok güzel şimdiden hayırlı olsun
  • resimdeki renk gerçekten bulut gri. benim otomobilim o renk. duman gri daha koyu oluyor
  • bu arada ben orjinal 17'' jant ve marşpiye kaplamaları taktırmayı düşünüyorum. bu konuda ne dersiniz..
  • ignorant dostum aracınız hayırlı olsun..Bendede duman gri var..Eğer arabada koyu renk seviyorsanız çok iyi bi tercih olmuş..Daha önceki aracım da siyahtı, temiz olduğu sürece dikkatleri üzerine çekiyo gerçekten:) Dışından çok iç temizlik soun olacak gibi görünüyor,heleki ben gibi hala kauçuk paspas alamadıysanız:)
  • ArkadAslar Haziran ya da Temmuz sonu mevcut aracımı degistirmeyi düşünüyorum. Sport tourer sizlerden takip ettigim kadarıyla doğru secim olacak. Ancak sormak istediğim bir şey var:

Alacağım araçta cruise control, bluetooth ile tel eslestirme ve ESP özelliklerinin mutlaka bulunmasını istiyorum. Ayrıca koltuk pozisyonunu hafızaya alma özelliği olursa çok iyi olacak. Dizel almayı düşünmüyorum. Acaba benzinli modelde bu ozellikler mevcut mu?

Bir de dizellerin 1500-2000 devir bandında torku nasıl? özellikle motor sogukken yokuş yukarı çıkarken sıkıntı yaşayan var mı aranızda?

Cevaplarınız sonucunda bu aracı almaya karar vereceğim. Diğer seceneklerim mazda3 ile yeni focus.

Şimdiden teşekkürler. Kazası belası sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

ArkadAslar Haziran ya da Temmuz sonu mevcut aracımı degistirmeyi düşünüyorum. Sport tourer sizlerden takip ettigim kadarıyla doğru secim olacak. Ancak sormak istediğim bir şey var:

Alacağım araçta cruise control, bluetooth ile tel eslestirme ve ESP özelliklerinin mutlaka bulunmasını istiyorum. Ayrıca koltuk pozisyonunu hafızaya alma özelliği olursa çok iyi olacak. Dizel almayı düşünmüyorum. Acaba benzinli modelde bu ozellikler mevcut mu?

Bir de dizellerin 1500-2000 devir bandında torku nasıl? özellikle motor sogukken yokuş yukarı çıkarken sıkıntı yaşayan var mı aranızda?

Cevaplarınız sonucunda bu aracı almaya karar vereceğim. Diğer seceneklerim mazda3 ile yeni focus.

Şimdiden teşekkürler. Kazası belası sürüşler.

privelege modellerde hafızalı koltuk hariç sorduklarının hepsi premium paket alman kaydıyla var
    sanırım benzinli modellerde de ekstra paketleri sipariş vererek bunları alabiliyorsun ama yine de renault.com.tr adresinden kontrol etmen daha doğru olur :)
    aracın turbosu 1750 devirde kendini hissettirmeye başlıyor
    yokuş çıkarken herhangi bir sorun yok tazı gibi çıkıyor çıkmasına fakat 1 ve 2. vites arası biraz uzun tutulmuş o sebeple yokuş yukarı çıkarken 3500 devirde 1'den 2'ye geçmek daha rahat oluyor

bu tarz bir araç alacaksan ve yük taşıyacaksan benim tavsiyem dizel alman olur

• arkadaşlar
    bu haftasonu ilk defa römork çektim araçla
    içi boş olduğu için römorkum yaklaşık 350 kg civarındaydı
    genel olarak kalkışlarda ve ara hızlanmalarda gayet başarılıydı araç
    bu arada çektiğim römork kapalı kasa ve dört köşe idi tavanıda aracın tavanından daha yüksek olması sebebi ile aerodinamik açıdan aracı olumsuz etkileyip aracı sürekli yavaşlatmasına rağmen 6,2 lt olan yakıt tüketimim sadece 6,7 ye çıktı. Yaklaşık 75 km yol yaptım. 10 dk kadar kozyatağında dur-kalk trafiğe kaldım onun haricinde ise 90-120 km arasında kullandım
  •  YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ
  •  YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ
    ;
     YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ

reanult aksesuar listesinde yer alan aletsiz sökülüp takılan RDSO çeki demir budur arkadaşlar
  • Plaka özel galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 1 Mart 2010; 23:05:27 >
  • sayılır
  • arkadaşlar, birşey paylaşmak istiyorum. 3 sene mini cooper s kullanıcısı olan birisi olarak, diyebilirim ki, gayet makul ve türkiye şartlarına uygun, fakat station wagon bir araç olan sport tourer sahiplerinin çoğunlukla yazdığı bu forumda bulunmaktan çok memnunum. sizleri temin ederim forum kalitesi, araç tipi ile direkt orantı halinde:)
    mini forumlarını gerçekten görmek istemezsiniz..
    üstelik benim yaşım daha 25, ama baba ruhlu bir insanım diyelim:)
  • bir sorum olacak, bu tavan raylarına takılan portbagaj çubuklarının fiyatını bilen var mı içinizde?
    bende bir adet thule ocean port bagaj var da, onu bu araçta kullanmak için o çubukları almak gerekecek renault'dan... acaba ne kadar fiyat isteyecekler..
  • sanırım o anki euro kuruna göre değişiyor
    ben sipariş ettiğimde bana 280 TL'ye geldi
    büyük ihtimalle de Thule'ye yaptırıyorlar çünkü aynısı sakın dışardan sipariş verip daha fazla para verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

sanırım o anki euro kuruna göre değişiyor
    ben sipariş ettiğimde bana 280 TL'ye geldi
    büyük ihtimalle de Thule'ye yaptırıyorlar çünkü aynısı sakın dışardan sipariş verip daha fazla para verme

hmm yani renault'dan almak daha mı ekonomik diyorsunuz?
  • bence öyle
    ama benim kriter aldığım marka thule
    diğer markalarda daha ucuz var mıdır onu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

bence öyle
    ama benim kriter aldığım marka thule
    diğer markalarda daha ucuz var mıdır onu bilemem

hmm yani generic bir ürün bu anladığım kadarıyla. Yani diğer markalar falan uyumlu olabiliyorsa, çok standart birşey değil gibi geldi bana. Ben zannetmiştim ki sadece ona özel yapılmış barlar takılabilir sadece. Ben de thule için araştırıyorum, peki memnun musunuz? Krom tavan raylarını deforme etmez değil mi?
  • şöyle anlatayım
    ürün jenerik değil, Thule port bagajın ta kendisi Renault bunu kendisi üretmiyor Thule'ye üzerinde Renault logosu ile yaptırıyor.
    Mesela benim aracımda takılı olan RDSO çeki demiri de Westfalia'ya yaptırılmış. Bu marka da çeki demirinde dünyanın önde gelen ilk 3 markasından biridir.
    Gelelim araca özgü olup olmamasına;
    Tavan rayına takılan tüm port bagajlar neredeyse bütün araçlara uyar
    Burada farkı belirleyen barların altına monte edilen tutunma klipsleridir. Bu da tavan barının kalınlığına ve altının boş olmasına göre seçilir (bazı araçlarda tavan rayları araç tavanına sıfırdır yani yapışıktır).
    Soyulma olayını zaman gösterecek ama bence orda da önemli olan port bagajın klipslerini düzgün bir şekilde yerine oturtup üzerinde kaymayacak şekilde iyice sıkmak. Böyle yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum

• renault fiyatlara ayar çekmiş gene.
  • nerde millet geziyo tozuyo burayı ihmal ediyo nedense.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.