Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakında ben de aranıza katılacağım arkadaşlar. Şimdiye dek pasif bir şekilde takip ettiğim forumun aktif bir üyesi olmak üzereyim:)

ST sahipleri, öneriyorsunuz değil mi?
    Bir de, aldığım fiyat iyi midir? 1.5dCi Privilege + PP + Açılır Tavan + Navigasyon = 49500TL
  • guzel fiyat bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignorant

Yakında ben de aranıza katılacağım arkadaşlar. Şimdiye dek pasif bir şekilde takip ettiğim forumun aktif bir üyesi olmak üzereyim:)

ST sahipleri, öneriyorsunuz değil mi?
    Bir de, aldığım fiyat iyi midir? 1.5dCi Privilege + PP + Açılır Tavan + Navigasyon = 49500TL

şimdiden hayırlı olsun
    iyiki almışım dersin
  • sayın ignorant öncelikle hayırlı olsun.
    ben de sizinle aynı seçimi yaptım bana 50.000 TL fiyat verdiler. hangi bayii den aldığınızı öğrenebilirmiyim?
    sayenizde 500 TL avantajım olur, şimdiden teşekkür ederim
  • Açık söylemek gerekirse Kayseri ana bayii'nden 49000TL aldım fiyat olarak ama bu özel bir fiyat, bunu yapmayabilirler. İstanbul içinde de , Bağdatlılar, Flash, Hedef, ve Acar hepsi de 49500TL ye okey demiş durumdalar. Ama gelecek araç/renk ve donanim değişmekte. Ben tercihimi Duman Gri privilege full'den yana yaptım, katalogdaki rengi duman gri zannettiğim için:) ama yanılmış olabilirim, bayilerden birinde duman gri bir coupe gördüm ve rengi çok hoşuma gitti, o yüzden arayışa geçtim.
    beyaz, bulut gri ve kül bejini de tavsiye ederim.
  • haziran 2009'da 2009 model megane 3 hb Dynamique 1.6 16v premium paket + panaromik tavanlı bulut gri otomobilimi ikizlerim olduğu için aralık sonunda 2010 model Mégane Sport Tourer Expression 1.6 16V teknoloji paketli ve yine bulut gri olarak değiştirdim.Renk aynı olması tesadüf ikiside seçme şansım olmadı. ama en güzel renklerden olduğundan bir şikayetim olmadı..
  • neden 49000 değil de 49500e aldın diyecek olursanız, kendi kullanmakta olduğum aracı takasa vermek durumunda olduğum için. ve de yakıtı falan da işin içine katınca, çok anlamlı olmuyor diye düşündüm. ama tabii araç mart ortası gibi teslim edilecek. umarım çok memnun kalır, senelerce değiştirme arayışına girmem.
    heroist, eğer ışık yandıktan sonra kalan menzil göstermiyor oluşu çok rahatsız edici ise, geçici kilometre sayacını sıfırla ve 50km gittikten sonra ilk benzinciden biraz yakıt al. ama dizel, özellikle de yüksek teknolojili dizel araçlarda benzin ışığını yakıp dibine kadar boş depoyla gitmek pek tavsiye edilen birşey değil, bilginiz olsun. ayrıca yakıt biter de yolda kalırsanız benzinli bir araç gibi benzin ekleyip marşa basıp çalıştıramazsınız, hava yapar yakıt emme hortumu ve kaputu açıp elle hortum üzerinden pompalayarak yakıtı motora göndermeniz gerekir. (başıma geldi de oradan biliyorum)
    özetle ışık yanınca ilk benzinliğe girin, sorununuz ortadan kalksın derim. ayrıca dizel megane 2 ve focus kullanmış biri olarak açık yüreklilikle söyleyebilirim ki megane çok daha iyi ve Türkiye şartlarına çok daha uygun bir otomobil.

• Arkadaşlar bu resimdeki aracın rengi nedir?
    Bulut Gri mi Duman Gri mi
    renault'nun internet sitesindeki renkler o kadar kötü ki, hiçbir şey anlaşılmıyor.

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ
  • bulut gri
  • o zaman keşke bulut gri isteseymişim. neyse, duman gri de güzel. teşekkür ederim ozcanc.
    arkadaşlar station wagon olmasından mütevellit bir kullanım sıkıntısı veya tüketimde bir farklılık (hatchback'e göre) fark eden var mı?
  • benim hatırladığım resimdeki renk duman gri
    bulut gri içinde hafif mavimsi ton var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

benim hatırladığım resimdeki renk duman gri
    bulut gri içinde hafif mavimsi ton var

KF850, eğer dediğin gibi ise bir kat daha mutlu oldum, şimdi geriye beklemek kalıyor:)
    benim için çok farklı bir tecrübe olacağı kesin, 175bg'lik ufacık arabadan 105bg station wagon'a geçiş olacak çünkü:)
    umarım kronik bir problemi çıkmaz aracın da senelerce rahat rahat kullanabiliriz.
  • ben pazartesi bayide kartelaya bakmıştım öyle hatırlıyorum :)
    dediğin gibi umarım araçlarda kronik bişey çıkmaz benimde en büyük tereddütüm renaulta dair bu noktada
    bende çocuk sahibi olmayı düşündüğüm için bir de hobilerim yüzünden taşıdğım malzemeler yüzünden tercih ettim aracı
    ayrıca çeki demiri de taktırdım çünkü aralarda römork çekiyorum.
    şimdilik güçle ilgili bir problemim yok ama yine de superchips'in megane 3 için yazılımı geldiğinde arabaya uygulamayı düşünüyorum
    fazla güç göz çıkarmaz :)
    seni kesmezse 175 bg den sonra sende düşünebilirsin torkun 300nm üzerine çıkacağı için aynı hissi yaşatır sana 0-100 ise tahminen 1,5-2sn daha aşağıya çekilecek diye hayal ediyorum
  • Forum kirlenmesin diye uzatmayayım ama eski araç mini cooper s idi, 260Nm tork ve 7,1sn 0-100. Baya fark olacaktır ama gerçekten hiç önemli değil, artık hız peşinde değilim:)
    ben yazılım uygulanmasını tavsiye etmiyorum, güç artışı olsa da renault mühendisleri, araçları için en az yakan ve en uzun ömürlü yazılımı programlamışlardır diye düşünüyorum. Kendi gözlerimle yazılımın gücü artırarak yakıt tüketimini düşürdüğünü defalarca kez görmeme rağmen, sanki motorun ömrünü kısaltabilir gibi geliyor bana. Ayrıca ailemizde bir adet megane II Hb 1,5 dci 80bg var, inanın o araç bile hiç güçsüz hissettirmiyor, 5 yetişkin, full bagaj (pandizotun üzeri bile full dolu olacak şekilde) portbagaj tavanda full şekilde 12000km avrupa turu yaptık, yollarda klima full açık bir şekilde hiç ama hiç güç eksikliği hissettirmedi, 110km/h'ten 120km/h'e 1 saniyede değil de 3 saniyede çıktı o kadar..

• arkadaslar yukarıda ki arac bulut gri. duman gri siyaha yakın bir renk forumun ilk sayfalarında vitalis07 dostumun arabası duman gri ona bakabilirsiniz. Yani neredeyse siyah olacak duman gri. Bulut gri 4-5 mesaj yukardaki renktir. benim resimlerim de var 3. sayfada idi sanırım ve benimki bulut gri.
  • :) cooper s den sonra daha yavaş olacağı kesin
    ama en azından tabut içinde gitmeyeceğinden emin olacaksın
    sen ve sevdiklerin daha güvende olacak
    allah yine de herkese kazasız belasız günler göstersin
    yazılım konusunda haklısın özellikle emisyon değerlerinde belli bir standartı yakalamak adına adamlar en optimum olanı koymuşlardır
    motora fiziksel olarak çok ekstra yüklemeler yapmadığın sürece ve sürekli olarak yüksek devirlerde araç kullanmadığın sürece ben motor ömrünün çok kısalacağını sanmıyorum
    ama yine de bu konuda net olarak çok iyi birşeydir demek mümkün değil
    hele bir yazılım Türkiye'ye gelsin artık son kararımı o zamanki duruma göre vereceğim
    ama zaten dediğim gibi aracın şu anki çekişi gayet yeterli :)
    bende aynı zamanda jetta 1,9 tdi var motor hacmi daha düşük olmasına rağmen performans aynı düzeyde ki benim jetta da benden çok daha hızlı vites değiştiren dsg şanzıman var :)

• merhaba arkadaşlar
    ignorant cevabın için teşekkürler. haklısın senin yöntemi uygulayacağım. bu arada daha önce grand scenic araştırdım ve forumlarında sol silecek te camı silerken iz bırakma olayını defalarca okudum. şimdi aynı sorun bende de var. bilgilerinize sizlerde deaynı sorun varmı acaba
  • Bende bebek için geçtim bu aabaya.bu motor ve şase numarasından aracın durumunu görebileceğimiz bir yer olsa.gemiye yüklenecekmiş felan diyorlar.kıcı kırık kargo şirketilerinde bile navigasyon takibi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroist

merhaba arkadaşlar
    ignorant cevabın için teşekkürler. haklısın senin yöntemi uygulayacağım. bu arada daha önce grand scenic araştırdım ve forumlarında sol silecek te camı silerken iz bırakma olayını defalarca okudum. şimdi aynı sorun bende de var. bilgilerinize sizlerde deaynı sorun varmı acaba

evet bu bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

Bende bebek için geçtim bu aabaya.bu motor ve şase numarasından aracın durumunu görebileceğimiz bir yer olsa.gemiye yüklenecekmiş felan diyorlar.kıcı kırık kargo şirketilerinde bile navigasyon takibi var.

siparişi verdiğin bayi bilir bunu
    onların elinde detaylı bir liste hangi renk hangi donanım araç yolda mı yoksa depoya girdi mi diye
    hatta o listede eğer herhangi bir bayii herhangi bir araca opsiyon koyduysa falan hepsini biliyor planlamada çalışanlar
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.