Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • navigasyonu olanlar foto eklerse bende sevinirim.tanıtım broşüründe joystik gibi bişi var ama türkiyede satılanlarda o olmayacak diye bir yerlerde okudum sanki.
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    c.tesi öğlen privilege platin gri aracımı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroist

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

navigasyonu olanlar foto eklerse bende sevinirim.tanıtım broşüründe joystik gibi bişi var ama türkiyede satılanlarda o olmayacak diye bir yerlerde okudum sanki.

dediğin fluence için geçerli
    sport tourer entegre joystick ile geliyor
  • quote:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantus

arkadaşlar alacaklara ve alanlara arabaları hayırlı olsun,

Ben de arabamı değiştirip sport tourer almayı düşünüyorum
    1.5 dizel 105 beygir privilage + pp almayı planlıyorum

Navigasyon için karar veremedim. entegre navigasyon içinde Media player gibi bir özelliği var mı, yoksa sadece navigasyon mu?

benim araçta navigasyon yok ama bildiğim kadarıyla dvd player falan gibi bir özelliğe sahip değil
    zevk meselesi tabiki ama yolları biliyorsan ve aktif bir navigasyon kullanıcısı değilsen bence çok gerekli değil
    benim düşüncem o olmadan ön konsol daha şık duruyor
  • arkadaşlar merhaba; öncelikle aracımdan memnunum fakat bazı negatif yanları da dile getirmek istiyorum.
    öncelikle aracımda devir saati içinde uygun vites değişimi için ekran var ama sizi uyarmıyor. daha önce bir arkadaş onun arabasında bu sistemin çalıştığını söylemişti. diğer konu ise 2. vites hadisesi. şöyle ki; 1. vitesin fazla geldiği yerde 2 ye aldığınız zaman 2. vites kendisini zor topluyor. yani 1 fazla 2 yetersiz geldiği zamanlar oluyor. bu herhalde motorun açılması ile düzelecektir diye düşünüyorum. ayrıca debriyaj çok yukarıda kavrıyor ve bu kavrama yokuşlarda problem yaratabiliyor. bu hafta sonu boya koruma ve iç döşeme koruma randevum var. onu yaptıracağım. geçen hafta sonu aracı almadan önce lumar güvenlik filmi yaptırdım. tavsiye ederim.
  • quote:

arkadaşlar merhaba; öncelikle aracımdan memnunum fakat bazı negatif yanları da dile getirmek istiyorum.
    öncelikle aracımda devir saati içinde uygun vites değişimi için ekran var ama sizi uyarmıyor. daha önce bir arkadaş onun arabasında bu sistemin çalıştığını söylemişti. diğer konu ise 2. vites hadisesi. şöyle ki; 1. vitesin fazla geldiği yerde 2 ye aldığınız zaman 2. vites kendisini zor topluyor. yani 1 fazla 2 yetersiz geldiği zamanlar oluyor. bu herhalde motorun açılması ile düzelecektir diye düşünüyorum. ayrıca debriyaj çok yukarıda kavrıyor ve bu kavrama yokuşlarda problem yaratabiliyor. bu hafta sonu boya koruma ve iç döşeme koruma randevum var. onu yaptıracağım. geçen hafta sonu aracı almadan önce lumar güvenlik filmi yaptırdım. tavsiye ederim.

Üzgünüm arkadaşım 2.viteste düşük devirlerdeki bayılma motorun açılmasıyla düzelmiyor sanırım.Benim araç 3000kmyi aştı durumda bi değişme yok..Zaten bunun sebebi turbonun ancak 1750 dd lerden sonra kendini göstermesinden kaynaklanıyor..Bulunduğum yerde dik ve toprak olan bir yokuş var,yokuşta dur kalk yapmak çok zor oluyo gerçekten..Önceki aracımda asr olduğundan buna alışamadığımı düşünüyordum ama öyle değil durum sanırım..Tüm dizellerdede durum böylemi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 10 Şubat 2010; 13:51:18 >

• el freni bir işe yaramıyormu yokuşlarda dur kalklarda.eğer öyleyse bende çok zorlanacam demektir.Yokuşlarda hep geri kaydırırım genelde.Bakalım gelsinde bir hele.
    türkiyede üretimi başladımı bu araçların.Bizim siparişler ispanyadan gelmeye devammı acaba bilgisi olan varmı.
  • quote:

el freni bir işe yaramıyormu yokuşlarda dur kalklarda.eğer öyleyse bende çok zorlanacam demektir.Yokuşlarda hep geri kaydırırım genelde.Bakalım gelsinde bir hele.
    türkiyede üretimi başladımı bu araçların.Bizim siparişler ispanyadan gelmeye devammı acaba bilgisi olan varmı.

yok dostum geri kaydırmada bir problem yok,el freni gerçekten cok işe yarıyor bu durumda,istesende geri kaydıramıyon yokuşta kalkarken zaten:) yalnız benm dediğim debriyajın yukarda kavramasından dolayı aracın yokuşlarda zor kalkıyo olması,ya stop edecek gibi oluyo yada patinaja düşüyor hemen..Bu dediğim toprak ve yokuş zeminlerde tabii..
  • daha önce 3 kapı siyah grande punto aracı kullanıyordum.alırken tüm yorumlar olumsuzdu.hayatta satamacağımı söylüyorlardı.saat 10 sa sahibindene ilana çıktım.ertesi sabah 09 da noter satışını bile yapmıştım.Şimdide bu araç için aynı şeyler diyorlar.tr de sw hayatta satılmaz alınırmı gibilerden.
  • quote:

daha önce 3 kapı siyah grande punto aracı kullanıyordum.alırken tüm yorumlar olumsuzdu.hayatta satamacağımı söylüyorlardı.saat 10 sa sahibindene ilana çıktım.ertesi sabah 09 da noter satışını bile yapmıştım.Şimdide bu araç için aynı şeyler diyorlar.tr de sw hayatta satılmaz alınırmı gibilerden.

Satılmicak araç yoktur her malın bir alıcısı vardır.

Düzgün fiyat verir satarken dürüst olursanız en satılmicak arabayı dahi bir günde satarsınız.
  • MRB. 1,5 DCİ 105 BG PRİVİLAGE aracamı ötv indirimden faydalanarak 08. şubatta teslim aldım. araç gerçekten harika. hem göze hitap ediyor hemde özellikleri çok güzel. almak isteyenlere şiddetle tavisye ederim
  • ötv indirimi 2009 da değilmiydi.
  • sayın, toful,

bilgiyi eksik yazdım sanırım. ötv den kastım, özürlü plakalı olarak aldım. yani ötv yi hiç ödemedim.
  • hic benzinli alan yok sanırım bu aractan. bi de ilk mesajda 9 kişiyiz. eksik olan varsa pm mesajla bildirsin arkadaslar, atlamıs olabilirim. ekleyelim, mevcudumuzu bilelim...
  • genclik sizi ozledim be cep telefonundan takip ediyorum ama web den ancak hafta sonlarina dogru vaktim oluyor size bir iyi bide kotu haberim var
    makinayi taksiye cevirdim 4 bin km yaptim durum gayet iyi deli acildi alet onune geldigine kafa tutuyor su an gecemedigim 2 bin passat bide bmw 3 serisi gerisini ufaktan carptim volvo s80 de biraz zorluyor saka bir yana durakta herkes e anlatmaktan biktim panorada ankarada calisiyorum musterim olacak herkese simdiden iyi bir seyehat diliyorum hizli gidince uyariyorlar ancak o zaman anliyorum:;

problemler & cozumler

1- xenonlarda ozellikle solda buyuk titreme var bazen gidiyor bazen geri donuyor ----&----- servise gittim dosya actirdim ist la kontak kurdular bir care uretemediler bmw dizel serisinde bile varmis bu titreme rolantinin titremesi gobek hareketli oldugu icin teknoloji caresiz kaliyormus mercedeste volvoda nasil hala bilmiyorum

2-butun arkadaslara burdan duyurum kalirifor ansizin gidebilir basima geldi servise gittim -----&----once clipe bagladik aleti herhangi bir sorun cikmadi motordandir diye gogsu sokecektikki bir anda geri geldi herkesin servise gittiginde chek yapilan noktalardan biride burasi olacak sanirim telefon ettiler butun araclarda Ayni sorun varmis caresi ice viskiye suyunun biriktigi havuzun on camdaki donmasi ve ordaki resistani etkisiz hale getirmesi telefon ettiler servisten caresi bulunmus haftaya gidecegim gorecegiz

3-ikinci viteste turboya yakalayana kadar arac cok hantal kaliyor megane 2 den alistigimdan olsa gerek sanki turbo biraz gec basliyor---&----servisten ogrendigim kadariyla zaten bir kisi var koca serviste bu arabanin kursuna giden cotech bizim turbo daha uzun omurlu olmasi icin eski sisteme 1.9 turbo sistemine donmusler turbo her zaman calismiyor sinirlamislar ihtiyac durumunda devreye giriyormus

daha yazacak cok seyler var ama benim uykum geldi ama gercekten megane 1,2, kullanicisi olarak alet her seye ragmen harika tadina biz varalim yeter birakin onlar passatlarinda volvolarinda kazik gibi gidip gelsinler gorusmek uzere hepinize selamlar

(bu bagaj havuzu kac para bilen varmi arkadaslar alsakmi acaba)

• mrb arkadaşlar, gecen gün keşfedebildim, telefonuzdaki müzikleri bluetootth vasıtası ile araçın müzik sisteminden dinleyebiliyorsunuz. araçtaki tek olumsuz olan, herkesin dediği gibi 2.vites sorunu. çok zor topluyor ama alışacaz galiba. bunun dışında herşey fevkaledenin fevkinde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimre

mrb arkadaşlar, gecen gün keşfedebildim, telefonuzdaki müzikleri bluetootth vasıtası ile araçın müzik sisteminden dinleyebiliyorsunuz. araçtaki tek olumsuz olan, herkesin dediği gibi 2.vites sorunu. çok zor topluyor ama alışacaz galiba. bunun dışında herşey fevkaledenin fevkinde:)

mp3 kalitesinde bir azalma oluyormu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

(bu bagaj havuzu kac para bilen varmi arkadaslar alsakmi acaba)

kargo dahil 65 TL
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.